E24 > Økonomi

Søndag, 18 April, 23:14

E24 - 24 feb. 21 kl. 07:54

Børssmell i Hongkong etter frykt for økt aksjeskatt

Kinesiske investorer dumper aksjer i en forrykende fart etter rykter om at skatten vil øke for første gang siden 1993..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hongkong

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Børssmelli , Hongkong, etter, frykt, for, økt, aksjeskatt
NRK - 06 feb. 21 kl. 08:53

Blinken presset Kina om Hongkong

USAs utenriksminister Antony Blinken presset Kina om Hongkong og behandlingen av uigurene i den første samtalen mellom landene etter presidentskiftet. USA vil fortsette å kjempe for menneskerettigheter og demokratiske verdier, også i Xinjiang og Hongkong..

NRK - 05 mars 21 kl. 04:42

Kina vil endre valglov i Hongkong

Valgsystemet i Hongkong er tema på folkekongressen i Kina som starta fredag. Det er venta at kongressen vil vedta endringar som vil gi Beijing meir kontroll over Hongkong. Folkekongressen samlar nesten 3000 delegatar frå heile Kina i ei heil veke..

NRK - 05 mars 21 kl. 04:42

Kina vil endre vallov i Hongkong

Valsystemet i Hongkong er tema på folkekongressen i Kina som starta fredag. Det er venta at kongressen vil vedta endringar som vil gi Beijing meir kontroll over Hongkong. Folkekongressen samlar nesten 3000 delegatar frå heile Kina i ei heil veke..

E24 - 16 mars 21 kl. 15:42

Til tross for fersk børssmell har Røkkes grønne babyer gitt ham over 10 milliarder kroner i gevinst

Akers grønne nykommere på Oslo børs har nå falt mellom 20–50 prosent siden tidligere i vinter. Akers gevinst er likevel over 10 milliarder kroner på bare ett år..

NRK - 25 jan. 21 kl. 07:06

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 29 jan. 21 kl. 07:11

Nytt britisk visum for Hongkong

Fra søndag kan innbyggerer i Hongkong med status som britisk borger i utlandet søke om å bo og jobbe i Storbritannia for opp til fem år, og etter hvert søke om statsborgerskap. De utvidede rettighetene er et svar på sikkerhetslovene Kina har innført..

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:17

47 aktivister siktet i Hongkong

47 aktivister i Hongkong er siktet for brudd på Kinas nasjonale sikkerhetslov etter å ha deltatt i demonstrasjoner, melder AFP..

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:17

47 aktivister tiltalt i Hongkong

47 aktivister i Hongkong er siktet for brudd på Kinas nasjonale sikkerhetslov etter å ha deltatt i demonstrasjoner, melder AFP. Aktivistene er tiltalt for undergravende virksomhet, ifølge politiet. De skal møte i retten mandag morgen..

E24 - 01 april 21 kl. 07:50

Oppgang på Asia-børsene – rundt 50 Hongkong-aksjer suspendert

Påsken innledes med oppgang på flertallet av de asiatiske børsene. I Hongkong har en lang rekke aksjer fått handelsnekt etter å ikke ha rapportert årsresultatet i tide..

NRK - 08 april 21 kl. 08:40

Hongkong-aktivist har fått asyl

Nathan Law, en av Hongkongs mest fremtredende demokratiforkjempere, har sagt at Storbritannia har gitt ham asyl, skriver NTB. Law er siktet under den nye sikkerhetsloven i Hongkong. Flere demokratiforkjempere har flyktet derfra etter innføringen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Boligforsker øyner «reprising av beliggenhet» i Norge

Kan coronakrisen flytte boligmarkedets «episenter» ut av Oslo? Plasskrav og hjemmekontor har satt fyr på budrundene i utkanten, ifølge meglere. Nå jakter boligforskere svar på om pandemien har endret markedets kurs..

E24 - 2 timer siden

Sveitsisk selskap vil kjøpe Bergen Engines

– Vi har god erfaring med offentlig-privat samarbeid..

E24 - 2 timer siden

Brått bitcoin-fall etter den siste tidens voldsomme oppgang

Kryptovalutaen får en nedtur i kjølvannet av nye toppnoteringer tidligere denne uken..

E24 - 3 timer siden

LO og NHO enige om nye permitteringsregler

LO og NHO har fjernet én hindring på veien til gjenåpning ved å gjøre det mindre risikabelt for bedriftene å hente permitterte arbeidstakere tilbake..

E24 - 3 timer siden

– Jeg gikk rett inn i «fight or flight»-modus

Oslo Raw-gründer Tiril Refsum var redd hun skulle miste livsverket sitt da pandemien traff. – Jeg ante ikke hva som ville komme..

E24 - 3 timer siden

Rema utfordrer Norgesgruppens milliardgrep om storhusholdning

Rema har bestemt seg for å ta opp konkurransen om å levere dagligvarer til restauranter, kantiner og catering..

E24 - 6 timer siden

Bygger Norges største vertikale gård

Det nyoppstartede selskapet Onna bygger Norges største loddrette landbruk i Moss. Der håper de å gro 350 tonn salat og urter i året..

E24 - 6 timer siden

Fenomenet Mariana Mazzucato

Den italiensk-amerikanske forfatteren har blitt en inspirasjon for mange vestlige politikere, også norske. Skribenten fra Civita ser på hennes aktuelle innflytelse på norsk innovasjons-, nærings- og kilmapolitikk, samtidig som han kritiserer omfanget av hennes «statsaktivisme»..

E24 - 7 timer siden

28 prosent færre boliger til salgs: – Vårslippet kommer

Oppdragsbunken blir stadig tykkere hos landets eiendomsmeglere, men vårens visnings-eksplosjon har latt vente på seg. Ikke alle tror den kommer..

E24 - 9 timer siden

Støy fra regjeringskvartalet tvinger Finansdepartementet til å flytte over 100 ansatte

«Belastende støy» fra byggingen av nytt regjeringskvartal har skapt en «krevende situasjon» for ansatte i Finansdepartementet. Ledelsen frykter en «betydelig ytterligere forverring» og krever nye arbeidsplasser utenfor den ærverdige G-blokka..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt