E24 > Økonomi

Thursday, 09 April, 09:08

E24 - 24 Feb 20 kl. 09:18

Børsras i Europa – Milano-børsen ned over tre prosent

Virusfrykten sprer seg i Europa. Milano-børsen faller kraftig fra start etter at landet gjennom helgen har innført en rekke restriksjoner og avlyst en rekke sportsarrangementer..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Børsrasi , Europa, Milano-børsen, ned, over, tre, prosent
E24 - 24 Feb 20 kl. 09:18

Børsraset i Europa tiltar – Milano-børsen ned over fire prosent

Virusfrykten sprer seg i Europa. Milano-børsen faller kraftig etter at landet gjennom helgen har innført en rekke restriksjoner og avlyst en rekke sportsarrangementer..

P4 - 06 Mar 20 kl. 23:50

Innstiller fly til Milano

Norwegian innstiller sine ukentlige flygninger mellom Oslo og Milano fremover. Det opplyselskapet flyselskapet i en pressemelding. Bakgrunnen er nye reiseråd fra Utenriksdepartementet og anbefalinger fra helsemyndighetene i forbindelse med koronaviruset.

P4 - 12 Mar 20 kl. 18:29

Kraftig børsfall mange steder

Børsene falt kraftig over hele Europa i dag. Aksjemarkedene falt over ti prosent både i Paris og London. Ikke siden 1987 har børsen stupt mer på en dag i London.

NRK - 06 Mar 20 kl. 23:47

Norwegian innstiller Milano-rute

Norwegian innstiller sine flygninger mellom Oslo og Milano på bakgrunn av nytt reiseråd fra Utenriksdepartementet og anbefalinger fra helsemyndighetene. Det opplyser selskapet i en pressemelding fredag kveld..

VG - 01 Mar 20 kl. 12:02

Folketomme kirker i Italia: – Folk er redde og lei seg

MILANO (VG) De katolske kirkene i Milano har avlyst messene sine og bare noen få sjeler møter opp for å be. Svært mange holder seg hjemme..

Aftenposten - 06 Mar 20 kl. 23:57

Norwegian kansellerer flygninger til Milano

Norwegian innstiller sine flygninger mellom Oslo og Milano på bakgrunn av nytt reiseråd fra Utenriksdepartementet og anbefalinger fra helsemyndighetene..

NRK - 06 Mar 20 kl. 10:10

Kraftig fall på europeiske børser

Europeiske aksjemarkeder fulgte utviklingen i Asia og USA og falt markant fredag formiddag. Milano-børsen stupte 3 prosent, mens Frankfurts DAX 30-indeks og CAC 40 i Paris var fredag begge ned 1,8 prosent sammenlignet med torsdagens sluttnotering..

VG - 25 Feb 20 kl. 05:53

Virusfrykt i Italia: – Veldig glad for å dra hjem nå

MILANO (VG) Camilla Tamara Eriksen (19) jobber som modell i Milano. I helgen gikk hun show under Milan Fashion Week. Men tirsdag blir det hjemreise for 19-åringen fra Drammen..

NRK - 18 Mar 20 kl. 02:53

Tokyo-børsen åpnet opp

Tokyo-børsen åpnet opp onsdag morgen etter at børsene også i New York og Europa dagen før hadde oppgang. Nikkei-indeksen var opp 1,18 prosent, mens den bredere Topix-indeksen steg med 1,29 prosent..

NRK - 18 Mar 20 kl. 07:45

Nedgang på børsen i Japan

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen åpnet opp onsdag morgen, men endte dagen med et fall på 1,68 prosent etter at børsene i New York og Europa steg dagen før. I Hongkong var Hang Seng-indeksen opp 0,08 prosent ved lunsjtid onsdag..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

TV3 og Viaplay mister Champions League-rettighetene

Tv-rettighetene for fotballturneringen glipper for første gang på nesten 30 år..

E24 - 30 minutter siden

Asia-børsene stiger etter håp om mindre virusspredning

Oppturen fra Wall Street smitter over på de asiatiske børsene i forkant av en meget spennende dag i internasjonale markeder..

E24 - 1 time siden

Dette skjer i dag: Opec holder krisemøte

Det er skjærtorsdag, og Oslo Børs har tatt påskeferie. Likevel er det duket for det som trolig blir en begivenhetsrik dag for internasjonale markeder..

E24 - 11 timer siden

Børsløft på Wall Street etter Sanders-exit

Indeksene på Wall Street klatret høyt etter at Bernie Sanders ga opp kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

E24 - 12 timer siden

«Exit-leilighet» til salgs for 32 millioner kroner

Leiligheten figurerte som «ungkarsleiligheten» i Exit, og er totalrenovert av Snøhetta-arkitekter. Nå kan den bli din – hvis du har 32 millioner kroner til overs..

E24 - 12 timer siden

Fed-referat: Vil beholde renten nær null

Medlemmene i USAs sentralbank beskrev en dyp usikkerhet for den amerikanske økonomien da de besluttet å kutte renten kraftig i forrige måned, ifølge møtereferatet..

E24 - 14 timer siden

Norwegian-aksjonærene blir sittende igjen med smuler: – Det blir grisete

Norwegian dropper omveien og vil satse alt på å sikre seg hele den statlige norske garantipakken på tre milliarder kroner som selskapet har blitt tilbudt. For å få det til må kreditorene godta å bytte gjeld til aksjer og aksjonærene blir bedt om å gi styret vide fullmakter til å låne enda flere milliarder..

E24 - 15 timer siden

Bernie Sanders trekker seg fra nominasjonskampen

Sanders bekrefter i en tale til sine tilhengere på sin egen nettside at han trekker seg fra demokratenes presidentkamp. Han følger opp med å takke sine tilhengere..

E24 - 15 timer siden

Bloomberg: Saudi-Arabias statsfond står bak milliardkjøp i Equinor

Saudi Arabias statlige investeringsfond har den siste uken bygget seg opp som storeier i Equinor, sier kilder til Bloomberg..

E24 - 15 timer siden

Bernie Sanders trekker seg

Flere amerikanske medier skriver at demokratenes presidentkandidat Bernie Sanders trekker seg fra nominasjonskampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt