P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:32

P4 - 14 jan. 20 kl. 21:05

Bør stemme over om Frp skal fortsette i regjering

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde som sitter i Frps sentralstyre mener partiet bør gå ut av regjering.
Årsaken er at regjeringen besluttet å hente hjem en IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria.
Frp tar dissens i saken, til TV2 sier Tybring-Gjedde at partiet burde si at nok er nok.
Han krever at partiets stortingsgruppe i morgen stemmer over om partiet bør gå ut av regjeringen..
Les mer på P4


Les mer om:
Christian Tybring-Gjedde, Frps, IS, Hol, Syria, TV2, Tybring-Gjedde, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bør, stemme, overom , Frp, skal, fortsettei , regjering
NRK - 26 mai 20 kl. 09:56

Tonning Riise vil stemme i mot

Stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise frå Høgre vil stemme i mot si eiga regjering, og med det stemme for ei liberalisering av bioteknologilova i Stortinget tysdag. Det bekreftar han i ei melding til Dagbladet..

NRK - 22 juni 20 kl. 06:07

Vil ikke stemme på Biden likevel

President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton vil ikke stemme på Joe Biden ved høstens presidentvalg likevel. Det skjer etter at det ble meldt av The Daily Telegraph at han ville stemme på Demokratenes kandidat i valget..

NRK - 05 feb. 20 kl. 20:16

Romney vil stemme mot Trump

Republikaneren Mitt Romney sier i kveld at han kommer til å stemme for å dømme Donald Trump i riksrettssaken, skriver The New York Times. Senatet skal stemme klokka 22, norsk tid, i kveld. Det er ikke ventet at det blir flertall for å felle Trump..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 08:00

Stortingsrepresentanter fra Høyre og Venstre vil stemme mot egen regjering

KrFs oppfordring til Frp-politikere om å følge egen samvittighet når de skal stemme over bioteknologiloven, har satt sinnene i kok i Venstre og Høyre. Politikere fra begge partier vil stemme mot egen regjering i Stortinget i dag..

VG - 10 des. 19 kl. 19:44

Rekordmange briter vil stemme taktisk: Kan avgjøre valget

LONDON (VG) Hver tredje britiske velger kommer til å stemme taktisk i det britiske valget, viser en kartlegging. Kirstin McLenaghan kommer til å stemme på et annet parti enn sitt førstevalg..

P4 - 20 mai 20 kl. 17:15

Høyre støtter full sal

Høyre innfrir KrFs bønn om full sal når Stortinget skal stemme over endringene i bioteknologiloven på tirsdag. Høyres representanter vedtok på dagens gruppemøte at de også skal stemme lojalt med KrF, sier Høyres innpisker Mari Holm Lønseth til TV2. Det er KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad som har bedt om full sal i håp om å få med enkeltrepresentanter fra andre partier, som kan stemme imot partiets politikk og for sin egen overbevisning..

P4 - 26 mai 20 kl. 09:56

Tonning Riise går mot regjeringen

Høyres Kristian Tonning Riise vil stemme mot regjeringen når Stortinget skal stemme over liberalisering av bioteknologiloven i dag. Han er den andre representanten fra et regjeringsparti som sier han vil gjøre det, etter Venstres Ketil Kjenseth. Tonning Riise sier til Dagbladet at han vil stemme i tråd med egen samvittighet.

NRK - 26 mai 20 kl. 07:56

Vil stemme mot eiga parti

Stortingsrepresentant i Venstre, Ketil Kjenseth, går imot eige parti og vil stemme for ei liberalisering av bioteknologilova i Stortinget tysdag, fortel han til NRK..

P4 - 22 juni 20 kl. 05:39

Bolton vil stemme på Biden

President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton vil stemme på Joe Biden ved høstens presidentvalg. - Etter å ha sett presidenten på nært hold, kan jeg ikke stemme på han igjen . Trump er svært skadelig for USA, og årets valg er siste mulighet til å beskytte landet mot han, sier Bolton i et intervju med ABC News.

NRK - 19 okt. 19 kl. 10:54

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 1 time siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 1 time siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 1 time siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 1 time siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 2 timer siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 2 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..

P4 - 2 timer siden

Krever kompensasjon

NHO Reiseliv krever nå at deres medlemmer blir kompensert etter at regjeringen i dag tok nye grep for å stoppe smitte av koronaviruset. Regjeringen forbyr nå alkoholservering etter midnatt over hele landet og øker ikke maksgrensen for arrangementer fra 200 til 500 deltakere fra 1. september.

P4 - 3 timer siden

Festdeltakere har reist til utlandet

Oslo kommune har ennå ikke klart å komme i kontakt med alle personene som deltok på privatfestene i Oslo forrige uke med koronasmitte. Så langt er 28 personer bekreftet smittet etter fire fester i Vestre Aker. Smitteteamet har så langt identifisert 190 nærkontakter til de smittede, men opplyser til VG at noen har dratt til utlandet..

P4 - 3 timer siden

Fly i alvorlig ulykke i India

Et passasjerfly med 191 passasjerer om bord har vært involvert i en alvorlig ulykke i India, melder lokale medier. Flyet som var på vei fra Dubai til Calicut tilhører Air India Express. Flyet skal ha krasjlandet og havnet utenfor rullebanen under landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt