P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:49

P4 - 14 Jan 20 kl. 21:05

Bør stemme over om Frp skal fortsette i regjering

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde som sitter i Frps sentralstyre mener partiet bør gå ut av regjering.
Årsaken er at regjeringen besluttet å hente hjem en IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria.
Frp tar dissens i saken, til TV2 sier Tybring-Gjedde at partiet burde si at nok er nok.
Han krever at partiets stortingsgruppe i morgen stemmer over om partiet bør gå ut av regjeringen..
Les mer på P4


Les mer om:
Christian Tybring-Gjedde, Frps, IS, Hol, Syria, TV2, Tybring-Gjedde, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bør, stemme, overom , Frp, skal, fortsettei , regjering
VG - 10 Dec 19 kl. 19:44

Rekordmange briter vil stemme taktisk: Kan avgjøre valget

LONDON (VG) Hver tredje britiske velger kommer til å stemme taktisk i det britiske valget, viser en kartlegging. Kirstin McLenaghan kommer til å stemme på et annet parti enn sitt førstevalg..

NRK - 19 Oct 19 kl. 10:54

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 19 Oct 19 kl. 06:02

Boris ber parlamentet stemme ja

Statsminister Boris Johnson ber medlemmene av det britiske Underhuset stemme ja til Brexit-avtalen når de samles til møte lørdag kl. 10.30.

VG - 15 Nov 19 kl. 10:40

Valget i desember: Hundretusenvis av briter kan være forhindret fra å stemme

Tidspunktet for nyvalget i Storbritannia gjør at mange briter ikke vil være registrert som velgere der de skal stemme..

NRK - 28 Oct 19 kl. 18:20

Labour-nei til nyvalg 12. desember

I et internt notat instruerer Labour-ledelsen partiets parlamentarikere til ikke å stemme for regjeringens forslag om nyvalg i kveld, ifølge Reuters. Nyhetsbyrået har sett notatet der partiledelsen ber representantene avstå fra å stemme for nyvalg..

NRK - 04 Oct 19 kl. 01:08

Vil stemme over minstelønn i Irak

Statsministeren i Irak sier til irakisk TV at regjeringen skal stemme over en ny lov som skal sikre fattige familier minstelønn. De siste dagene har det vært store demonstrasjoner i landet..

VG - 24 Oct 19 kl. 20:48

Isabel Raad: Familien brukte 35.000 på å stemme på meg

Isabel Raad forteller til VG at familien hennes har brukt 35.000 kroner på å stemme på henne i «Skal vi danse». Men hun avviser at hun har stemt på seg selv..

P4 - 11 Jan 20 kl. 17:30

Meghan blir Disney-stemme

UkenS mest omtalte kongelige, hertuginnen av Sussex, Meghan Markle, har skrevet en kontrakt med Disney. Ifølge The Times skal Disney bruke hertuginnens stemme i bytte mot en donasjon til en organisasjon som jobber for å beskytte dyr mot ulovlig jakt. Meldingen kommer samme dag som det meldes at Dronning Elizabeth har satt en tidsfrist for å finne en løsning på dilemmaet som har oppstått etter at prins Harry og Meghan annonserte at de vil trekke seg fra kongelige oppgaver..

P4 - 28 Sep 19 kl. 17:17

Frp-topper vil ikke gi Raja-ja

Flere Frp-topper ønsker ikke så i om vil stemme for Abid Raja som visepresident på Stortinget tirsdag. Per-Willy Amundsen vil fjerne Venstre-politikeren som visepresident, meldte NRK tidligere i dag. Han reagerer på måten Raja har snakket om Frp.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

95 drept daglig i Mexico

Over 34.000 mennesker ble drept i Mexico i fjor. Det viser tall fra myndighetene.

P4 - 1 time siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 2 timer siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 2 timer siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 5 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 3 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 3 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 4 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 4 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 5 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt