P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:49

P4 - 15 Jan 20 kl. 07:43

Avviste klage til professor

En professor ved Kunsthøgskolen som ble avskjediget i 2018 etter flere varsler om seksuell trakassering har fått sin klage avvist.
Professoren opplevde avskjedigelsen ugyldig, og klaget saken inn til Kunnskapsdepartementet, men ble ikke hørt.
Professoren ønsker ikke å kommentere avgjørelsen på nåværende tidspunkt, melder utdanningsnettstedet Khrono..
Les mer på P4


Les mer om:
Kunsthøgskolen, Kunnskapsdepartementet, Khrono

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avviste, klage, til, professor
VG - 15 Jan 20 kl. 07:38

Klage avvist etter at professor måtte gå etter varsler om sex-trakassering

Kunnskapsdepartementet har avvist en klage på avskjedigelse fra professoren ved Kunsthøgskolen (KhiO) som måtte gå etter flere varsler om seksuell trakassering av studenter..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 06:21

Landsmøtet avviste EØS-nei, vil utrede

Jonas Gahr Støre og ledelsen i Fellesforbundet slapp med skrekken: Landsmøtet avviste forslaget om å si nei til EØS-avtalen..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 11:27

Felt etter Bertheussen-klage

Tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Anita Bertheussen fikk medhold i to av fem punkter på klage mot VG..

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 09:00

Professor: - For få studenter stryker på eksamen

Professor Kai A. Olsen etterlyser høyere strykprosent ved landets universiteter og høyskoler..

P4 - 21 Oct 19 kl. 22:43

Mattilsynet avviste flere tonn kjøtt

Mattilsynet avviste 11.400 kilo fryst lammekjøtt fra New Zealand i grensekontroll, på grunn av for høye temperaturer. Kjøttet ble importert av Unil, som importerer produkter for Norgesgruppen, skriver Nationen.

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 09:02

For få studenter stryker på eksamen, mener professor

Professor Kai A. Olsen etterlyser høyere strykprosent ved landets universiteter og høyskoler..

Aftenposten - 21 Dec 19 kl. 11:56

Professor dømt til døden for blasfemi i Pakistan

En 33 år gammel pakistansk professor er dømt til døden for blasfemi etter å ha sittet fengslet siden mars 2013..

Aftenposten - 21 Dec 19 kl. 11:56

Pakistansk professor dømt til døden for blasfemi

En 33 år gammel pakistansk professor er dømt til døden for blasfemi etter å ha sittet fengslet siden mars 2013..

NRK - 22 Nov 19 kl. 19:18

Professor Kaare Norum er død

Professor i ernæring og tidligere rektor ved Universitetet i Oslo, Kaare Norum, er død 86 år gammel, opplyser hans sønn Lars Fredrik Norum til NTB..

E24 - 02 Oct 19 kl. 12:09

NHH-professor om kraftskatt-forslag: – Redd dette er bensin på bålet

Både kraftkommuner og næringen er negativ til forslaget fra kraftskattutvalget. NHH-professor sier at det blir problemer om det ikke kommer sterkere signaler om fordelingen av skatteinntekter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 1 time siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 1 time siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 2 timer siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 3 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 3 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 3 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 3 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 3 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 11 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt