P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:52

P4 - 15 jan. 20 kl. 07:43

Avviste klage til professor

En professor ved Kunsthøgskolen som ble avskjediget i 2018 etter flere varsler om seksuell trakassering har fått sin klage avvist.
Professoren opplevde avskjedigelsen ugyldig, og klaget saken inn til Kunnskapsdepartementet, men ble ikke hørt.
Professoren ønsker ikke å kommentere avgjørelsen på nåværende tidspunkt, melder utdanningsnettstedet Khrono..
Les mer på P4


Les mer om:
Kunsthøgskolen, Kunnskapsdepartementet, Khrono

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avviste, klage, til, professor
VG - 15 jan. 20 kl. 07:38

Klage avvist etter at professor måtte gå etter varsler om sex-trakassering

Kunnskapsdepartementet har avvist en klage på avskjedigelse fra professoren ved Kunsthøgskolen (KhiO) som måtte gå etter flere varsler om seksuell trakassering av studenter..

Dagbladet - 16 okt. 19 kl. 06:21

Landsmøtet avviste EØS-nei, vil utrede

Jonas Gahr Støre og ledelsen i Fellesforbundet slapp med skrekken: Landsmøtet avviste forslaget om å si nei til EØS-avtalen..

Dagbladet - 25 sep. 19 kl. 11:27

Felt etter Bertheussen-klage

Tidligere justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Anita Bertheussen fikk medhold i to av fem punkter på klage mot VG..

P4 - 29 jan. 20 kl. 17:05

Mann døde fordi piloter ikke fikk fly

En mann i 40-årene døde av hjertestans fordi piloter nektet å fly fordi de bare hadde en time igjen på jobb. Det kommer frem i en klage fra kommunelegen til Fylkeslegen i Finnmark, som TV2 har fått tilgang til. Ambulanseflypilotene i Kirkenes avviste oppdraget fordi de var ferdig med vakta, til tross for at kommunelegen mente fly var eneste transportmiddel som kunne redde mannens liv.

VG - 18 juli 20 kl. 12:43

Solskjær: – Det er jeg som burde klage

Ole Gunnar Solskjær mener at det er han og Manchester United som skal klage over å ha fått dommeravgjørelser mot seg..

E24 - 06 april 20 kl. 11:34

Klage på Mowi- og Lerøy-dispensasjon går til NFD

Mattilsynet oversender klage på virusunntak for produksjonsfisk til Nærings- og fiskeridepartementet. – Vi setter nå all vår lit til ministeren, sier Sjømatbedriftenes leder..

Klartale - 02 juli 20 kl. 12:21

Klage stopper bygging av minnested

Vi skal få et minnested etter terroren 22. juli 2011. En klage stopper byggingen..

VG - 05 mars 20 kl. 06:26

Mulla Krekars klage på utlevering: – Erna Solberg er inhabil

Mulla Krekars har han sendt inn en klage på vedtaket til Justis- og beredskapsdepartementet om å utlevere ham til Italia..

P4 - 02 juni 20 kl. 22:16

Klage på menneskerettighetsbrudd

Delstaten Minnesota har levert en formell klage om menneskerettighetsbrudd mot politiet i Minneapolis i forbindelse med George Floyds død. Det melder Reuters. Guvernær Tim Alz sier også at politiet skal granskes for det de har gjort de siste ti årene, for å finne ut av om de har praktiskert systematisk diskriminering..

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 12:12

Solskjær slår tilbake mot trenerrivalens utspill: – Det er jeg som skal klage

Chelsea-manager Frank Lampard ønsker en VAR-debatt etter sesongen. Ole Gunnar Solskjær mener det er hans Manchester United som har grunn til å klage..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere mottar arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni. Det er 300 flere enn ved utgangen av mars, viser nye tall fra NAV. Hittil i 2020 har antall personer som går på stønaden økt med 3500..

P4 - 45 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 1 time siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 1 time siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 1 time siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 1 time siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 1 time siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.

P4 - 1 time siden

Innvandrerne faller utenfor

Rekordmange innvandrere står uten jobb. 13,7 prosent av innvandrere var arbeidsledige i mai - det er mer enn en dobling på tre måneder. Til sammenlikning var arbeidsledigheten blant resten av befolkningen 4,9 prosent på samme tidspunkt, viser tall Klassekampen har hentet fra SSB..

P4 - 2 timer siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt