NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 16:02

NRK - 30 Sep 19 kl. 12:30

Avviser kandidater til EU-kommisjon

Ungarn og Romanias kandidater til den nye EU-kommisjonen, Lászlo Trocsányi og Rovana Plumb, avvises av EU-parlamentets juridiske komité. De er «uskikket» til verv som EU-kommissærer, mener komiteen, og viser til økonomiske interessekonflikter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Romanias, EU, Trocsányi, Rovana Plumb

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avviser, kandidater, til, EU-kommisjon
P4 - 05 Oct 19 kl. 08:47

MDG vil opprette kommisjon for oljeavvikling

Miljøpartiet de Grønne vil opprette en kommisjon som kan jobbe med oljeavvikling. I Tyskland satte staten ned en kommisjon for å lage et opplegg for å stenge kullkraftverkene. Dette bør Norge kopiere, mener MDG, som om kort tid vil legge fram forslaget for Stortinget, skriver Aftenposten.

NRK - 10 Sep 19 kl. 18:04

Von der Leyen klar med ny kommisjon

EUs nye sjef Ursula von der Leyen setter klima og geopolitikk i høysetet med sin nye Kommisjon. Samtidig får danske Margrethe Vestager en enda mektigere rolle. – Kommisjonen min blir en geopolitisk kommisjon som vil stå for bærekraft, sier hun..

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 16:33

Venstre-kaos: Viken avviser Trine-vraking

Viken Venstre avviser at de har vraket Trine Skei Grande som partileder. - Vi har sendt inn en liste med kandidater som kan representere fornyelsen i partiledelsen..

P4 - 07 Nov 19 kl. 12:51

Avviser juks med doping

Russlands idrettsminister avviser at materialet fra dopinglaboratoriet i Moskva som ble overlevert til WADA i januar, er blitt forfalsket. Verdens antidopingbyrå konstaterte raskt at noen av dataene var manipulert med. En uavhengig kommisjon vurderer nå om Det russiske antidopingbyrået nok en gang skal utestenges fra samarbeidet med WADA.

P4 - 02 Sep 19 kl. 12:53

Frp har færrest kvinnelige 1.kandidater

- Det er åpenbart at partiene har en jobb å gjøre for å få flere kvinner inn lokalpolitikken. Det sier Likestillings- og diskrimineringsombud, Hanne Bjurstrøm. Tall P4-nyhetene har hentet inn viser at det bare er SV og Ap som har over 40 prosent kvinnelige 1.

E24 - 05 Oct 19 kl. 08:33

MDG vil opprette kommisjon for oljeavvikling

I Tyskland satte staten ned en kommisjon for å lage et opplegg for å stenge kullkraftverkene. MDG mener den kan kopieres til Norge for å avvikle oljeindustrien..

P4 - 05 Sep 19 kl. 19:34

Frp-kandidater var aktive på SIAN-sider

28 Frp-kandidater har vært aktive på den islamfiendtlige gruppen SIAN sine Facebook-sider de siste fem årene, melder NRK. Et flertall av dem har uttrykt kritikk mot islam i ulik grad. Men det er også Frp-kandidater som har tatt til motmæle og moderert debatten.

NRK - 17 Jul 19 kl. 08:15

Russland avviser Moskva-kandidater

Nesten 30 opposisjonskandidater er nektet å stille til valg til bystyret i Moskva, blant dem flere fremtredende kritikere av president Vladimir Putin. Utestengelsene er begrunnet med at kandidatene har fått underskriftene sine ugyldiggjort..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 12:00

Russisk kommisjon anbefaler benådning

En russisk kommisjon anbefaler at president Vladimir Putin benåder norske Frode Berg, som har sittet fengslet siden han ble pågrepet i Moskva for snart to år siden..

VG - 24 Oct 19 kl. 11:55

Russisk kommisjon anbefaler å benåde spiondømte Frode Berg

En russisk kommisjon har anbefalt Vladimir Putin å benåde den spiondømte nordmannen. – Svært gode nyheter, sier advokat Brynjulf Risnes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Høyesterett forkaster anken

Høyesteretts ankeutvalg har enstemmig bestemt at anken fra Svein Ludvigsen ikke fører frem. Ludvigsen har vært stortingsrepresentant, fiskeriminister. Han ble i sommer dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang..

NRK - 30 minutter siden

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 45 minutter siden

Offentliggjør samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskij, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 45 minutter siden

Frigir samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Zelensky, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..

NRK - 1 time siden

Investerer i elbiler

Volkswagen planlegger å investere 60 milliarder euro i å legge om produksjonen. Selskapet skal satse på elektriske biler. Den tyske bilprodusenten skal de neste årene produsere 75 ulike modeller elbiler og 60 ulike hybridmodeller..

NRK - 45 minutter siden

Høring i kongressen

NRK - 1 time siden

Støttegruppen: – Glade for løsning

– Vi er veldig glade for at saken nå har funnet sin endelige løsning, og at dette har endt godt både for Frode Berg, familien og lokalsamfunnet i Kirkenes, sier Øystein Hansen i Støttegruppen for Frode Berg..

NRK - 1 time siden

IS-mistenkt sendt til USA

En IS-mistenkt amerikansk statsborger som har tilbrakt de siste dagene i ingenmannsland mellom Tyrkia og Hellas, er sendt til USA. Det opplyser den tyrkiske innenriksministeren, ifølge tyrkiske medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt