NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 23:58

NRK - 23 May 20 kl. 12:05

Avverget jihadist-angrep

Egyptiske sikkerhetsstyrker har drept en gruppe jihadister i Nord-Sinai øst i landet. De er mistenkt for å stå bak planer om et angrep mot Eid-feringen som markerer slutten på Ramadan, det melder statlig tv lørdag. To offiserer ble såret i angrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Sinai, Eid, Ramadan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avverget, jihadist-angrep
NRK - 23 May 20 kl. 12:05

Skal ha avverget angrep

Egyptiske sikkerhetsstyrker har drept en gruppe militante i Nord-Sinai øst i landet. De er mistenkt for å stå bak planer om et angrep mot Eid-feringen som markerer slutten på Ramadan, det melder statlig tv lørdag. To offiserer ble såret i angrepet..

Dagbladet - 04 Feb 20 kl. 15:48

Har avverget terrorattentat

Flere terrorangrep er avverget i Norge. PST ønsker ikke å gi detaljerte opplysninger om terrorforsøkene..

P4 - 04 Feb 20 kl. 15:04

Avverget 60 angrep

Det ble fra 2017 til 2018 avverket ove 60 terrorangrep i Vesten, blant dem flere angrepsplaner i Norge. Det kommer frem i en tilleggsrapport til PSTs trusselvurdering i dag. De påpeker at det er viktig at familie og venner er årvåkne og melder i fra om de mistenker noe..

NRK - 14 Feb 20 kl. 05:37

Avverget spredning av brann

Brannvesenet avverget natt til fredag at en brann i et naust skulle spre seg til trehusbebyggelsen i Undredal i Aurland. I morgentimene jobbet brannvesenet med etterslokking på stedet. Politiet skal etterforske brannen og avhøre vitner..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 06:10

Syria hevder å ha avverget israelsk rakettangrep

Det syriske luftforsvaret sier det avverget et israelsk rakettangrep rettet mot den sørlige og sentrale delen av Syria natt til torsdag..

NRK - 14 Feb 20 kl. 05:37

Avverget spredning av brann i Sogn

Brannvesenet avverget natt til fredag at en brann i et naust skulle spre seg til trehusbebyggelsen i Undredal i Aurland i Sogn. I morgentimene jobbet brannvesenet med etterslokking på stedet. Politiet skal etterforske brannen og avhøre vitner..

P4 - 10 May 20 kl. 09:13

Flere angrep mot jøder i Tyskland

Antall angrep mot jøder og jødiske institusjoner økte med 13 prosent i fjor. Det viser en oversikt fra avisen Welt am Sonntag. I alt ble det registrert 2000 antisemittiske angrep..

NRK - 11 Apr 20 kl. 09:55

Ber USA stansa angrep i Afghanistan

Taliban har bedt USA unngå angrep i område der det ikkje blir kjempa kampar mellom opprørsgruppa og regjeringshæren, melder DPA. Fredag blei det meldt om fleire Taliban-angrep, som gjer usikkert kor levedyktig avtalen mellom Taliban og USA er..

NRK - 28 Feb 20 kl. 10:06

Syriske soldatar drepne angrep

16 syriske soldatar er drepne i tyrkiske angrep etter at 33 tyrkiske soldatar blei drepne i syriske angrep torsdag. Det er London-baserte SOHR som melder om angrep mot syriske stillingar i Idlib..

P4 - 11 May 20 kl. 13:52

Frykter nye moské-angrep

Al-Noor-moskeen frykter det skal bli utført flere terrorangrep etter at Philip Manshaus mislyktes med sitt angrep i fjor. Da en tidligere forstander i moskeen vitnet i Asker og Bærum tingrett i dag sa han at barn ikke tør å gå i moskeen, mens mange voksne er redde for nye angrep.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 1 time siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 2 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 2 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 3 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 4 timer siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt