NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 04:19

NRK - 30 Oct 19 kl. 23:52

Avtaler om Smutthavet undertegnet

Norge har undertegnet maritime avgrensningsavtaler for Smutthavet med Island og Danmark. Avtalen med Danmark omfatter også Færøyene. De tre avtalene gjelder avgrensning av kontinentalsokkelen utenfor 200 nautiske mil i den sørlige delen av havet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Smutthavet, Island, Danmark, Færøyene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avtalerom , Smutthavet, undertegnet
Dagbladet - 13 Feb 20 kl. 12:44

Et dårlig rykte, Mæland?

De siste seks åra under Erna Solberg har det blitt mer vanlig at avtaler brytes enn at avtaler holdes..

P4 - 16 Sep 19 kl. 12:55

– Elsparkesykkel-aktørene må lage lokale avtaler

Etterlyser bedre avtaler. – Elsparkesykkel-aktørene må lage lokale avtaler med hver enkelt kommune for å sikre et best mulig tilbud. Det sier samferdselsminister Jon Georg Dale, som i dag hadde et møte med alle som leier ut elsparkesykler i Norge.

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 22:01

Johnson har undertegnet brexitavtalen

Statsminister Boris Johnson har undertegnet Storbritannias skilsmisseavtale med EU og kaller det et nytt kapittel i britisk historie..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 15:29

Avtale om maktdeling undertegnet i Sudan

Avtalen om en ny overgangsregjering i Sudan ble lørdag undertegnet av representanter for opposisjonen og landets militærjunta..

NRK - 20 Mar 20 kl. 18:35

Avtaler inngått med flyselskapene

Samferdselsdepartementet har inngått avtaler med SAS, Widerøe og Norwegian om et minimumstilbud for flyruter som skal opprettholdes, melder NTB. Det kommersielle grunnlaget for en stor del av norsk passasjertrafikk har falt bort under virusutbruddet..

P4 - 20 Sep 19 kl. 13:24

Statsledere krever klimaendring

Statsoverhoder og regjeringssjefer fra mer enn 30 land har undertegnet et krav om mer handling og større ambisjoner for å bekjempe klimaendringene. Det er Østerrikes president som har initierte underskriftskampanjen, i forkant av FNs klimatoppmøte neste uke. Blant de 30 statslederne som til nå har undertegnet, er Tysklands, Frankrikes og og Israels president..

P4 - 17 Aug 19 kl. 15:21

Avtale om overgangsregjering

Det er nå undertegnet en avtale om en ny overgangsregjering i Sudan. Avtalen ble undertegnet av representanter for opposisjonen og landets militærjunta. Statsledere fra flere afrikanske land var til stede under seremonien, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 17 Aug 19 kl. 15:21

Avtale om overgangsregjering

Det er nå undertegnet en avtale om en ny overgangsregjering i Sudan. Avtalen ble undertegnet av representanter for opposisjonen og landets militærjunta. Statsledere fra flere afrikanske land var til stede under seremonien, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 18 Feb 20 kl. 13:21

Avviser at forslaget bryter avtaler

MDG er skremt av Aps kurs i ulvepolitikken, og hevder den kan føre til brudd på internasjonale avtaler. Runar Sjåstad (Ap), som sitter i energi- og miljøkomiteen, avviser anklagene. – Jeg syns hun overreagerer i forhold til hva vi har foreslått..

NRK - 24 Jan 20 kl. 21:52

Har undertegnet brexit-avtalen

Statsminister Boris Johnson har undertegnet Storbritannias skilsmisseavtale med EU og kaller det et nytt kapittel i britisk historie. Nå skal avtalen sendes til EU-parlamentet, som skal godkjenne den onsdag, to dager før Storbritannia forlater EU..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro kaller WHO «politisk»

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 1 time siden

G20 med 21 milliarder til viruskamp

Landene i G20-gruppen forplikter seg til å bidra med 21 milliarder dollar til kampen mot koronaviruset, heter det i en kunngjøring fra gruppen, melder Reuters. G20-landene er de 20 rikeste og økonomisk sterkeste landene i verden..

NRK - 1 time siden

Facebook fjernet hat-innlegg

Facebook har grepet inn mot nær 200 kontoer knyttet til hvite nasjonalister som skal ha planlagt å møte opp på demonstrasjoner, i noen tilfeller med våpen. Kontoene var knyttet til Proud Boys og American Guard, to hatgrupper som alt er stengt ute..

NRK - 2 timer siden

110.000 smittet i Mexico

Det siste døgnet er 4300 nye smittetilfeller oppdaget i Mexico. Dermed har landet over 110.000 smittede.

NRK - 3 timer siden

Egypt får 48 milliarder i kriselån

Det internasjonale pengefondet IMF er enige med Egypt om en ny krisepakke på 48 milliarder kroner for å hjelpe landet over koronakrisen. Hjelpen kommer i tillegg til en lånepakke på 26 milliarder som IMF godkjente for en måned siden, melder AFP..

NRK - 3 timer siden

Hollywood gjenåpner 12. juni

Film- og TV-produksjon kan gjenopptas i Hollywood og California fra 12. juni dersom lokale helsemyndigheter godtar det. Det sier Californias guvernør Gavin Newsom ifølge Reuters..

NRK - 3 timer siden

Trump-videoer fjernet fra Some

Twitter, Facebook og Instagram har deaktivert videoer som president Donald Trump har lagt ut som hyllest til George Floyd. Årsaken er at videoene bryter opphavsrettsregler, melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

California-guvernør mot nakkegrep

I California sier guvernør Gavin Newsom at han vil stanse opplæring i nakkegrep i politiet, og anbefaler at alle lokale politiavdelinger slutter å bruke nakkegrep. I San Diego fylke er nakkegrep, som stanset blod til hodet, forbudt, melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Boligområde evaluert i Os

21 beboere i Os i Bjørnafjorden kommune sør for Bergen har forlatt husene sine etter varsel om ras. Ifølge politiet har en av huseierne hørt lyd fra steiner som raste bak huset. Politiet har ikke funnet tegn til ras, men har sendt bud på geolog..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt