NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 15:23

NRK - 23 May 19 kl. 21:46

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongressen, USAs, Donald Trump, CNN, Trumps Mexico, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avtaleom , krisemiddel, vedtekei , USA
NRK - 23 May 19 kl. 21:46

Avtale om krisepenger vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 05 May 19 kl. 15:29

Hagens bompengeforslag vedteke

Carl I. Hagen foreslo å bruke middel frå Oljefondet til å betale bompengegjeld i Noreg, då han bad om ordet på Frps landsmøte søndag. Forslaget fekk fleirtal og vart vedteke, trass i at nestleiar Sylvi Listhaug ikkje ynskja det..

NRK - 27 Mar 20 kl. 21:36

Trump har vedteke krisepakke

President Donald Trump har vedteke ei krisepakke verdt 2000 milliardar for å hjelpe amerikanarane økonomisk gjennom koronakrisa. Med det har krisepakka vorte godkjend i alle naudsynte ledd, og er klar til å verte sett ut i livet..

P4 - 03 Oct 19 kl. 14:23

EU tviler på ny avtale før 31. oktober

EU tviler på at Storbritannia vil få på plass en ny Brexit-avtale før 31. oktober. I går la statsminister Boris Johnson fram et forslag til avtale og flere kilder i EU sier til nyhetsbyrået Reuters at planen hans ikke er gode nok til å få til en ny avtale.

Aftenposten - 01 Aug 19 kl. 20:00

Ranheims suksesstrener får uvanlig avtale: – Vi blir ikke kvitt ham nå

Svein Maalen har inngått en ny avtale med Ranheim. En avtale som i teorien betyr at han kan bli værende i klubben så lenge han vil..

NRK - 05 May 20 kl. 18:22

Ny skisse til Oslopakke 3-avtale

To kilometer ny motorvei i Bærum. Kraftig bompengeøkning i Oslo fra nyttår. Det er de viktigste punktene i skissen til ny Oslopakke 3-avtale.

NRK - 27 Aug 19 kl. 20:58

Taliban: Nær avtale med USA

Forhandlere fra USA og den afghanske opprørsbevegelsen Taliban har i ferske samtaler i Qatar kommet et skritt nærmere en avtale, ifølgeTaliban-talsmann Suhail Shaheen. En avtale kan ventes «straks de gjenværende punktene er sluttført», tilføyer han..

NRK - 05 Apr 20 kl. 21:31

Iraks oljeminister er optimist

Oljeministeren i Irak tror på en avtale om redusert produksjon mellom Russland og OPEC-landene. En avtale må også støttes av produsenter som USA, Canada og Norge, sier Thamir al-Ghadhban til Reuters. I går signaliserte Norge støtte til en slik avtale.

NRK - 08 Sep 19 kl. 12:17

– Vil prøve å få avtale i oktober

Boris Johnson vil dra til EU-møtet 17-18. oktober og forsøke å få en ny brexit-avtale, det sa finansminister Sajid Javid til BBC søndag. Arbeidsminister Amber Rudd trakk seg fra regjeringen lørdag og hevdet at den ikke forsøkte å få til en avtale..

VG - 17 Oct 19 kl. 11:38

Brexit-avtale er klar: – En avtale som tar kontrollen tilbake

Flere medier, deriblant Reuters, skriver at en brexit-avtale mellom Storbritannia og EU skal være klar. Den må fortsatt godkjennes av det britiske parlamentet lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Støttekonsert for George Floyd

Amnesty i Norge vil arrangere en støttekonsert for rettferdighet for amerikanske George Floyd. Aurora, Hkeem og Musti er artister som har sagt ja til å delta på den livesendte konserten søndag klokken 19..

NRK - 30 minutter siden

Glass i bringebær

NorgesGruppen tilbakekaller frosne bringebær fra Eldorado. Årsaken er at det er funnet glassbiter i bærene. Det er 400 grams poser med holdbarhetsdato til 9.

NRK - 30 minutter siden

Sarpsborg fikk 400.000 kroner i bot

Sarpsborg kommune har godtatt en bot på 400.000 kroner for brudd på kulturminneloven. Kommunen ble politianmeldt etter at de i 2018 tillot bygging av en trampolinepark i et område som er fredet og beskrevet som offersted fra steinalder og jernalder..

NRK - 30 minutter siden

Dømt for grovt bedrageri

En kunderådgiver i en bank er dømt til fem måneders ubetinget fengsel, for grovt bedrageri. Kvinna i 30-åra overførte nær en halv million kroner fra to bankkunder til sine egne konti. Det viser tilståelsesdommen fra Sør-Trøndelag tingrett..

NRK - 1 time siden

77 nye koronadødsfall i Sverige

Svenske helsemyndigheter har registrert 77 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. 4.639 er døde av virussykdommen.

NRK - 1 time siden

Påstand om sju år for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Lituaen som smuglet 13,6 kilo amfetamin inn i Norge. Det var det største beslaget av dette stoffet i Innlandet i fjor. Mannen hadde rollen som kurèr og har tilstått.

NRK - 3 timer siden

Han får nynorskprisen for 2020

NRK-journalist Eivind Molde er tildelt Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar for 2020. I grunngjevinga for prisen blei det lagt vekt på måten han klarer å formidle komplekse saker i eit enkelt språk..

NRK - 1 time siden

Melder om lite Brexit-fremgang

EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det har vært lite fremgang etter den fjerde forhandlingsrunden med Storbritannia om handel. Begge sider har også etter de foregående rundene påpekt at det har vært lite fremdrift..

NRK - 1 time siden

Tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene Skyss og Ruter tapte 592 millioner kroner da folk ble bedt om å benytte seg av hjemmekontor i forbindelse med korona. I mars anslo Kollektivtrafikkforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner i måneden..

NRK - 2 timer siden

Gir seg som PFU-leder

Etter seks år som leder av Pressens Faglige Utvalg (PFU), takker Alf Bjarne Johnsen for seg, ifølge Medier24. Vervet som PFU-leder har han hatt ved siden av journalistjobben i VG. Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over som leder av utvalget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt