NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:13

NRK - 23 May 19 kl. 21:46

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongressen, USAs, Donald Trump, CNN, Trumps Mexico, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avtaleom , krisemiddel, vedtekei , USA
NRK - 23 May 19 kl. 21:46

Avtale om krisepenger vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 05 May 19 kl. 15:29

Hagens bompengeforslag vedteke

Carl I. Hagen foreslo å bruke middel frå Oljefondet til å betale bompengegjeld i Noreg, då han bad om ordet på Frps landsmøte søndag. Forslaget fekk fleirtal og vart vedteke, trass i at nestleiar Sylvi Listhaug ikkje ynskja det..

Aftenposten - 01 Aug 19 kl. 20:00

Ranheims suksesstrener får uvanlig avtale: – Vi blir ikke kvitt ham nå

Svein Maalen har inngått en ny avtale med Ranheim. En avtale som i teorien betyr at han kan bli værende i klubben så lenge han vil..

NRK - 24 May 19 kl. 01:05

Huawei kan bli en del av avtale

President Donald Trump sier det er en god mulighet for at USA og Kina inngår en avtale som avslutter handelskrigen, og som også omfatter en avtale om Huawei. Den kinesiske mobilgiganten Huawei er blitt svartelistet av Trump-administrasjonen..

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:54

Johnson vil helst ha Brexit-avtale

Boris Johnson foretrekker å forlate EU med en avtale, for å unngå en hard Brexit. Det sa han under sin første tale i underhuset som Storbtiannias statsminister nå i ettermiddag. Men imidlertid står han ved at Brexit uansett skal gjennomføres i høst, uavhengig om en avtale er på plass..

NRK - 29 Jul 19 kl. 19:06

Tror Johnson går for ingen avtale

Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon sier hun tror statsminister Boris Johnson jobber for en brexit uten avtale, melder Reuters. Hun påpeker at det er uklart hvordan Johnson skal få til en ny avtale når EU-ledere har sagt at det er uaktuelt..

NRK - 28 Jul 19 kl. 10:34

Vil hindre brexit uten avtale

Leder for Labour, Jeremy Corbyn, sa søndag at de vil gjøre alt de kan for å hindre at landet forlater EU uten en avtale, skriver Reuters. Boris Johnson har sagt at landet skal forlate unionen 31. oktober, uavhengig om de får til en avtale eller ikke..

NRK - 12 Mar 19 kl. 20:22

Stemte nei til Mays brexit-avtale

Det britiske parlamentet har stemt nei til Theresa Mays foreslåtte brexit-avtale. Nå kan Storbritannia forlate unionen uten avtale, 29.mars.

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 17:22

Storm Real Estate enig med Swedbank om ny avtale

Har inngått ny kortsiktig avtale. .

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 08:58

Sikrer avtale

Klaveness Combination Carriers får avtale på opptil 12 måneder.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hovland spilte seg ut av tetkampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15.

NRK - 30 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 30 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 45 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt