NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 05:35

NRK - 23 Apr 19 kl. 21:44

Avslutter slukking for natten

Brannvesenet avslutter slukkingen av brannen ved Lille Kvelland i Lyngdal i Vest-Agder på grunn av mørket. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, som løper i tretoppene. Det blåser i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lille Kvelland, Lyngdal, Vest-Agder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, slukking, for, natten
NRK - 20 Aug 19 kl. 03:59

Avslutter arbeidet for i natt

Totalt sju personer er evakuert fra det rasutsatte området utenfor Narvik i Nordland. Innsatspersonell avslutter arbeidet for natten, i påvente av at området skal undersøkes av geolog før arbeidet kan fortsette, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 Jan 19 kl. 15:22

I gang med slukking på borerigg

Brannvesenet er fremme og i gang med slukking etter at det startet å brenne i en borerigg i Kristiansund. Boreriggen skal ligge i området ved Atlanterhavsbadet, og brukes til sprengningsarbeid på land. Det skal være mye røyk fra branntilløpet..

P4 - 10 Jun 19 kl. 22:34

Beholder sperring gjennom natten

Området rundt hydrogenstasjonen i Sandvika som eksploderte tidligere i kveld vil holdes avsperret gjennom natten. Det opplyser brannvesenet. De har fått kontroll på brannen, men jobber fortsatt med å få full oversikt over eventuelle lekkasjer.

NRK - 10 May 19 kl. 17:17

Avslutter søk etter seilbåt

Hovedredningssentralen avslutter søket ved Helleneset utenfor Bergen, ettersom det ikke er noen tegn til forlis eller er personer som er savnet..

NRK - 22 Jun 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..

NRK - 28 Jul 19 kl. 03:08

Avslutter leteaksjon på Hemnessjøen

Politiet melder at nødetatene avslutter søket etter en person som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Akershus..

NRK - 01 Jan 19 kl. 16:14

Avslutter søk

Seaking-helikopteret avslutter sitt søk på Smørberg i Tønsberg. Nødetatene rykket i dag ut etter melding om at en person kunne ha gått gjennom isen på stedet, men det er ikke spor som tyder på det, opplyser politiet..

NRK - 01 Jan 19 kl. 13:17

Avslutter jakten

Jegerne i Trysil avslutter jakten for i dag. Det er usikkert om de vil jakte igjen med det første, da det ikke er funnet spor som tyder på at det er flere ulver i området..

NRK - 21 Apr 19 kl. 15:38

Avslutter søk i Siljan

Hovedredningssentralen avslutter søket i Siljan i Telemark etter at de fant en tom kano. Ingen ting tyder på at noen har havnet i vannet, skriver de på Twitter..

NRK - 24 Dec 19 kl. 03:25

Avslutter søk etter vulkanofre

Politiet i New Zealand avslutter søket etter to personer som fortsatt er savnet etter vulkanutbruddet i landet i begynnelsen av desember. De pårørende er orientert om avgjørelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 2 minutter siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 15 minutter siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 15 minutter siden

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 1 time siden

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

NRK - 1 time siden

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 1 time siden

Libysk opprørsleder til Berlin

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, en av de viktigste partene i konflikten i Libya, har kommet til Berlin før søndagens fredsmøte. Haftar ankom lørdag, ifølge den libyske TV-kanalen al-hadath, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Bil brant ved Mo i Rana

Føreren reddet seg ut da det begynte å brenne i en bil på Grønnfjelldalsvegen ved Mo i Rana. Bilen ble fullstendig utbrent. Politiet i Nordland mistenker at fører var beruset..

NRK - 2 timer siden

Politikvinne tiltalt for lekkasjer

En politikvinne må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha brutt taushetsplikten og delt opplysninger fra straffesaker med en annen person. Tiltalen som er tatt ut av Spesialenheten, omfatter også grove brudd på tjenesteplikten..

NRK - 2 timer siden

17 nye virustilfeller i Kina

Det er oppdaget 17 nye tilfeller av det sars-lignende lungeviruset i Kina. Tre personer er alvorlig syke, opplyser kinesiske myndigheter. Til sammen 62 mennesker er smittet av coronaviruset i byen Wuhan, der utbruddet startet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt