NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:59

NRK - 23 april 19 kl. 21:44

Avslutter slukking for natten

Brannvesenet avslutter slukkingen av brannen ved Lille Kvelland i Lyngdal i Vest-Agder på grunn av mørket. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, som løper i tretoppene. Det blåser i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lille Kvelland, Lyngdal, Vest-Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, slukking, for, natten
P4 - 03 aug. 20 kl. 22:59

Avslutter søk for natten

Politiet avslutter nå søket for natten etter en mann i 40-årene som er savnet etter en båttur på Mjøsa. Han ble meldt savnet rundt klokken 22 i søndag kveld. Det er søkt med helikopter, politibåter og frivillige uten funn.

NRK - 20 aug. 19 kl. 03:59

Avslutter arbeidet for i natt

Totalt sju personer er evakuert fra det rasutsatte området utenfor Narvik i Nordland. Innsatspersonell avslutter arbeidet for natten, i påvente av at området skal undersøkes av geolog før arbeidet kan fortsette, melder politiet på Twitter..

NRK - 17 mai 20 kl. 04:41

Slukking i gang i åttemannsbolig

Brannmannskaper fra 110-sentralen i Sør-Øst er på plass på Sandsværmoen på Kongsberg, hvor de har satt igang med slukking. De bekrefter at det brenner i takkonstruksjonen på åttemannsboligen i Roald Amundsens vei..

NRK - 30 jan. 19 kl. 15:22

I gang med slukking på borerigg

Brannvesenet er fremme og i gang med slukking etter at det startet å brenne i en borerigg i Kristiansund. Boreriggen skal ligge i området ved Atlanterhavsbadet, og brukes til sprengningsarbeid på land. Det skal være mye røyk fra branntilløpet..

P4 - 10 juni 19 kl. 22:34

Beholder sperring gjennom natten

Området rundt hydrogenstasjonen i Sandvika som eksploderte tidligere i kveld vil holdes avsperret gjennom natten. Det opplyser brannvesenet. De har fått kontroll på brannen, men jobber fortsatt med å få full oversikt over eventuelle lekkasjer.

NRK - 10 mai 19 kl. 17:17

Avslutter søk etter seilbåt

Hovedredningssentralen avslutter søket ved Helleneset utenfor Bergen, ettersom det ikke er noen tegn til forlis eller er personer som er savnet..

NRK - 22 juni 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..

NRK - 28 juli 19 kl. 03:08

Avslutter leteaksjon på Hemnessjøen

Politiet melder at nødetatene avslutter søket etter en person som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Akershus..

NRK - 01 jan. 19 kl. 16:14

Avslutter søk

Seaking-helikopteret avslutter sitt søk på Smørberg i Tønsberg. Nødetatene rykket i dag ut etter melding om at en person kunne ha gått gjennom isen på stedet, men det er ikke spor som tyder på det, opplyser politiet..

NRK - 21 april 19 kl. 15:38

Avslutter søk i Siljan

Hovedredningssentralen avslutter søket i Siljan i Telemark etter at de fant en tom kano. Ingen ting tyder på at noen har havnet i vannet, skriver de på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann-spiller smittet av korona

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..

NRK - 30 minutter siden

Ingen nye smittede i Trondheim

Alle testet negativt av de 440 som testet seg for covid-19 i Trondheim i går. 1108 personer venter nå på test, og 45 skal testes for andre gang de neste tre dagene. Trondheim kommune svarte i går på 672 henvendelser på koronatelefonen..

NRK - 30 minutter siden

Tre koronasmittet

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer er smittet av koronaviruset og en rekke elever og voksne er sendt i karantene. Det melder GD..

NRK - 30 minutter siden

Brann-spiller har korona

Brann-spiller Gili Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..

NRK - 1 time siden

Tyrkia fordømmer ny avtale

Tyrkia fordømmer fredag den nye avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater, og sier den forråder den palestinske saken, melder AFP. Landene skal opprette fulle diplomatiske bånd, og Israel skal utsette annektering av deler av Vestbredden..

NRK - 11 timer siden

Fastklemt i trafikkulykke i Troms

Tre biler er involverte i en trafikkulykke på E10 ved Tennvatnet utenfor Evenes i Troms, melder politiet på Twitter. Flere personer skal være fastklemte. Nødetatene er på stedet.

NRK - 1 time siden

Frankrike-karantene i Storbritannia

Storbritannia innfører 14 dagers karantene for reisende fra Frankrike, Nederland og Malta. Det opplyste transportminister Grant Shapps torsdag, med begrunnelsen at det er nødvendig for å holde smitten nede. Tiltaket settes i verk natt til lørdag..

NRK - 1 time siden

Tester etter Polen-fly negative

Testene som ble gjort av flypassasjerer som kom til Bodø fra Gdansk onsdag er alle negative, opplyser smittevernsykepleier Karin Snøve Wiik i Bodø kommune. I alt tok 47 passasjerer frivillig koronatest..

NRK - 1 time siden

Finlands BNP fortsetter å krympe

Finlands brutto nasjonalprodukt krympet krympet med 3,2 prosent i andre kvartal sammenlignet med første kvartal i år. Det viser sesongjusterte tall fra den finske Statistikcentralen..

NRK - 1 time siden

Stort fall for Danmarks BNP

Danmarks brutto nasjonalprodukt falt historisk mye i andre kvartal, viser tall Danmarks Statistik. Deres BNP-indikator viser et sesongkorrigert fall på 7,4 prosent sammenliknet med første kvartal, som er større enn rekorden under finanskrisen i 2008..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt