NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 20:48

NRK - 16 Oct 18 kl. 00:47

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindesnes, Vest-Agder, Agder, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søk, etter, savnetperson
NRK - 25 Sep 18 kl. 12:49

Avslutter søk etter savnet sjømann

Solstad Farstad og Hovedredningssentralen på Malta har bestemt seg for å avslutte søket etter savnede Knut Schevik, melder rederiet. Schevik ble torsdag meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer», øst for øya Malta..

NRK - 15 Jun 18 kl. 12:58

Avslutter søk i Nordland

Hovedredningssentralen i Nord-Norge avslutter leteaksjonen utenfor Tindsøya i Vesterålen. Hovedredningssentralen fikk melding klokken 05.21 om at en mann var meldt savnet på sjøen ved Tindsøya i Vesterålen..

NRK - 14 Oct 18 kl. 09:21

Avslutter redningsaksjon

Redningsaksjonen etter fiskeren som er meldt savnet i Arsvågen i Bokn i Rogaland avsluttes. Politiet opplyser at de nå leter etter en antatt omkommet person..

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 13:51

Avslutter søk etter norsk sjømann i Middelhavet

Søket etter den norske sjømannen som ble meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer» i Middelhavet i forrige er avsluttet..

Aftenposten - 25 Sep 18 kl. 13:51

Avslutter søk etter norsk sjømann i Middelhavet

Søket etter den norske sjømannen som ble meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer» i Middelhavet i forrige er avsluttet..

NRK - 17 Jun 18 kl. 18:53

Avslutter søk i Guatemala

Letingen etter savnede etter utbruddet fra vulkanen Fuego i Guatemala tidligere denne måneden, er avsluttet , opplyser katastrofemyndighetene, ifølge Reuters. 110 mennesker er omkommet etter vulkanutbruddet, og 197 er fortsatt savnet..

NRK - 20 Jun 18 kl. 23:00

Avslutter søk etter påkjører

Politiet i Bodø avslutter søket etter en bilfører som kjørte på en syklist. Operasjonsleder Jon-Inge Moen sier at det var en kvinne som kjørte bilen. Hun skal ha sagt at hun ville ta med mannen på sykehus, men det har ikke skjedd..

NRK - 11 Oct 18 kl. 09:55

Avslutter søk etter jordskjelvofre

Søket etter omkomne etter jordskjelvet og tsunamien som rammet Indonesia avsluttes, selv om rundt 5.000 mennesker fremdeles er savnet. Hele landsbyer ble rasert da et kraftig jordskjelv og en etterfølgende tsunami rammet øya Sulawesi 28.

NRK - 25 Jul 18 kl. 10:48

Avslutter søk

Politiet i Nordland avslutter i dag søk under vann etter savnede Truls Henrik Johansen, som er antatt omkommet. Søket har pågått i Øksnes siden han forsvant på sjøen den 15. juni..

NRK - 10 Nov 18 kl. 01:10

Avslutter søk etter norsk pilot

Japanske myndigheter har avsluttet søket etter en norsk pilot som har vært savnet siden småflyet hans styrtet i havet utenfor Japan i september. Den 66 år gamle nordmannen er ikke funnet, men antas omkommet, skriver VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 1 time siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 1 time siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 1 time siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 1 time siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..

NRK - 2 timer siden

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..

NRK - 2 timer siden

Tilsynssak mot mirakelpredikant

Stilfelsestilsynet opprettar tilsynssak mot mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen, skriv VG. Laurdag avslørte avisa at Pedersen gjennom stiftelsen sin Misjon Jesus Leger har samla inn pengar frå nordmenn til naudhjelpsprosjekt som ikkje eksisterer..

NRK - 2 timer siden

Kong Salman skrytte av rettsvesenet

Saudi-Arabias konge skrytte av rettsvesenet og påtalemyndigheitene i landet under hans fyrste tale etter drapet på journalisten Jamal Khashoggi, skriv NTB. Han nemnde ikkje sjølve drapet..

NRK - 2 timer siden

Sjå Dagsnytt 18 her

Sjå Dagsnytt 18 her.

NRK - 3 timer siden

Svenskane seier nei til EU-hær

Sveriges forsvarsminister Peter Hultqvist seier Sverige har ingen planar om å støtte ein felles europeisk hær. Frankrikes president Emmanuel Macron og Tysklands statsminister Angela Merkel har begge nyleg teke til orde for ein «ekte europeisk hær»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt