NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:28

NRK - 16 Oct 18 kl. 00:47

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindesnes, Vest-Agder, Agder, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søk, etter, savnetperson
NRK - 25 Sep 18 kl. 12:49

Avslutter søk etter savnet sjømann

Solstad Farstad og Hovedredningssentralen på Malta har bestemt seg for å avslutte søket etter savnede Knut Schevik, melder rederiet. Schevik ble torsdag meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer», øst for øya Malta..

NRK - 15 Jun 18 kl. 12:58

Avslutter søk i Nordland

Hovedredningssentralen i Nord-Norge avslutter leteaksjonen utenfor Tindsøya i Vesterålen. Hovedredningssentralen fikk melding klokken 05.21 om at en mann var meldt savnet på sjøen ved Tindsøya i Vesterålen..

NRK - 14 Oct 18 kl. 09:21

Avslutter redningsaksjon

Redningsaksjonen etter fiskeren som er meldt savnet i Arsvågen i Bokn i Rogaland avsluttes. Politiet opplyser at de nå leter etter en antatt omkommet person..

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 13:51

Avslutter søk etter norsk sjømann i Middelhavet

Søket etter den norske sjømannen som ble meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer» i Middelhavet i forrige er avsluttet..

Aftenposten - 25 Sep 18 kl. 13:51

Avslutter søk etter norsk sjømann i Middelhavet

Søket etter den norske sjømannen som ble meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer» i Middelhavet i forrige er avsluttet..

NRK - 17 Jun 18 kl. 18:53

Avslutter søk i Guatemala

Letingen etter savnede etter utbruddet fra vulkanen Fuego i Guatemala tidligere denne måneden, er avsluttet , opplyser katastrofemyndighetene, ifølge Reuters. 110 mennesker er omkommet etter vulkanutbruddet, og 197 er fortsatt savnet..

NRK - 20 Jun 18 kl. 23:00

Avslutter søk etter påkjører

Politiet i Bodø avslutter søket etter en bilfører som kjørte på en syklist. Operasjonsleder Jon-Inge Moen sier at det var en kvinne som kjørte bilen. Hun skal ha sagt at hun ville ta med mannen på sykehus, men det har ikke skjedd..

NRK - 11 Oct 18 kl. 09:55

Avslutter søk etter jordskjelvofre

Søket etter omkomne etter jordskjelvet og tsunamien som rammet Indonesia avsluttes, selv om rundt 5.000 mennesker fremdeles er savnet. Hele landsbyer ble rasert da et kraftig jordskjelv og en etterfølgende tsunami rammet øya Sulawesi 28.

NRK - 25 Jul 18 kl. 10:48

Avslutter søk

Politiet i Nordland avslutter i dag søk under vann etter savnede Truls Henrik Johansen, som er antatt omkommet. Søket har pågått i Øksnes siden han forsvant på sjøen den 15. juni..

NRK - 23 Jul 18 kl. 15:05

Avslutter havsøk på onsdag

Politiet vil fortsette med søk under vann etter savnede Truls Henrik Johansen fram til onsdag. Etter det vil de gå over i en overvåkningsfase, sier politiinspektør Per Erik Hagen til VOL. Johansen fra Øksnes i Vesterålen ble meldt savnet 15.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 30 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 30 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 1 time siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 2 timer siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..

NRK - 2 timer siden

Frp går tilbake på ny måling

Frp går tilbake 3,8 prosentpoeng til en oppslutning på 10,8 prosent på en ny måling. Venstre får 2,4 prosent, noe som betyr at partiet er langt under sprerregrensen. Målingen er laget av Opinion for Avisenes Nyhetsbyrå, Dagsavisen og LO Media..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt