NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:19

NRK - 16 Oct 18 kl. 00:47

Avslutter søk etter savnet person

Politiet avslutter søket etter en savnet person rundt Lindesnes fyr i Vest-Agder. – Det blir tatt en ny vurdering vedrørende nye søk tirsdag morgen, skriver politiet i Agder på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindesnes, Vest-Agder, Agder, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søk, etter, savnetperson
NRK - 25 Sep 18 kl. 12:49

Avslutter søk etter savnet sjømann

Solstad Farstad og Hovedredningssentralen på Malta har bestemt seg for å avslutte søket etter savnede Knut Schevik, melder rederiet. Schevik ble torsdag meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer», øst for øya Malta..

NRK - 15 Jun 18 kl. 12:58

Avslutter søk i Nordland

Hovedredningssentralen i Nord-Norge avslutter leteaksjonen utenfor Tindsøya i Vesterålen. Hovedredningssentralen fikk melding klokken 05.21 om at en mann var meldt savnet på sjøen ved Tindsøya i Vesterålen..

NRK - 14 Oct 18 kl. 09:21

Avslutter redningsaksjon

Redningsaksjonen etter fiskeren som er meldt savnet i Arsvågen i Bokn i Rogaland avsluttes. Politiet opplyser at de nå leter etter en antatt omkommet person..

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 13:51

Avslutter søk etter norsk sjømann i Middelhavet

Søket etter den norske sjømannen som ble meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer» i Middelhavet i forrige er avsluttet..

Aftenposten - 25 Sep 18 kl. 13:51

Avslutter søk etter norsk sjømann i Middelhavet

Søket etter den norske sjømannen som ble meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer» i Middelhavet i forrige er avsluttet..

NRK - 17 Jun 18 kl. 18:53

Avslutter søk i Guatemala

Letingen etter savnede etter utbruddet fra vulkanen Fuego i Guatemala tidligere denne måneden, er avsluttet , opplyser katastrofemyndighetene, ifølge Reuters. 110 mennesker er omkommet etter vulkanutbruddet, og 197 er fortsatt savnet..

NRK - 20 Jun 18 kl. 23:00

Avslutter søk etter påkjører

Politiet i Bodø avslutter søket etter en bilfører som kjørte på en syklist. Operasjonsleder Jon-Inge Moen sier at det var en kvinne som kjørte bilen. Hun skal ha sagt at hun ville ta med mannen på sykehus, men det har ikke skjedd..

NRK - 11 Oct 18 kl. 09:55

Avslutter søk etter jordskjelvofre

Søket etter omkomne etter jordskjelvet og tsunamien som rammet Indonesia avsluttes, selv om rundt 5.000 mennesker fremdeles er savnet. Hele landsbyer ble rasert da et kraftig jordskjelv og en etterfølgende tsunami rammet øya Sulawesi 28.

NRK - 25 Jul 18 kl. 10:48

Avslutter søk

Politiet i Nordland avslutter i dag søk under vann etter savnede Truls Henrik Johansen, som er antatt omkommet. Søket har pågått i Øksnes siden han forsvant på sjøen den 15. juni..

NRK - 23 Jul 18 kl. 15:05

Avslutter havsøk på onsdag

Politiet vil fortsette med søk under vann etter savnede Truls Henrik Johansen fram til onsdag. Etter det vil de gå over i en overvåkningsfase, sier politiinspektør Per Erik Hagen til VOL. Johansen fra Øksnes i Vesterålen ble meldt savnet 15.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt