NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 05:43

NRK - 21 Apr 19 kl. 15:38

Avslutter søk i Siljan

Hovedredningssentralen avslutter søket i Siljan i Telemark etter at de fant en tom kano. Ingen ting tyder på at noen har havnet i vannet, skriver de på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siljan, Telemark, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søki , Siljan
NRK - 06 Jan 20 kl. 11:14

Siljan har ikkje mobildekning

Siljan har vore utan telefondekning og internett sidan i dag tidleg. Også mobilnettet frå Telia og ICE er råka. Politiet opplyser at innbyggarane kan møte på Siljan legekontor for akutt hjelp.

NRK - 18 May 19 kl. 12:27

Alvorleg ulykke i Siljan

Politi og ambulanse rykker ut til ei alvorleg motorsykkelulykke på ein lukka bane i Siljan. Luftambulanse er også varsla, melder politiet..

NRK - 24 Apr 19 kl. 10:06

Kontroll på brann i Siljan

Brannvesenet har nå fått kontroll på ein markbrann i Siljan i Telemark. Alarmsentralen Sør-Øst 110 melder på Twitter at brannen blei sløkt av folk på staden. Det var fare for at brannen skulle spreie seg til hus i nærleiken..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 15:25

Politiet foretar søk etter funn av tom kano i Siljan

Politiet har satt i gang søk etter at en tom kano med fiskerutstyr ble observert på innsjøen Gorniningen i Siljan i Telemark..

NRK - 21 Apr 19 kl. 15:27

Søk etter funn av tom kano i Siljan

Politiet har igangsatt søk ved vannet Gorningen i Siljan, etter en kano med fiskeutstyr har blitt funnet flytende på vannet. Både politihelikopter, Seaking redningshelikopter, dykkere, ambulanse og brannvesen er på stedet..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 15:25

Funn av tom kano i Siljan, politiet bekrefter at den har slitt seg

Politiet har satt i gang søk etter at en tom kano med fiskerutstyr ble observert på innsjøen Gorniningen i Siljan i Telemark. Politiet bekrefter at kanoen har slitt seg..

NRK - 10 May 19 kl. 17:17

Avslutter søk etter seilbåt

Hovedredningssentralen avslutter søket ved Helleneset utenfor Bergen, ettersom det ikke er noen tegn til forlis eller er personer som er savnet..

NRK - 22 Jun 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..

NRK - 28 Jul 19 kl. 03:08

Avslutter leteaksjon på Hemnessjøen

Politiet melder at nødetatene avslutter søket etter en person som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Akershus..

NRK - 01 Jan 19 kl. 16:14

Avslutter søk

Seaking-helikopteret avslutter sitt søk på Smørberg i Tønsberg. Nødetatene rykket i dag ut etter melding om at en person kunne ha gått gjennom isen på stedet, men det er ikke spor som tyder på det, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 15 minutter siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 10 minutter siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 30 minutter siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 30 minutter siden

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 1 time siden

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

NRK - 1 time siden

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 2 timer siden

Libysk opprørsleder til Berlin

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, en av de viktigste partene i konflikten i Libya, har kommet til Berlin før søndagens fredsmøte. Haftar ankom lørdag, ifølge den libyske TV-kanalen al-hadath, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Bil brant ved Mo i Rana

Føreren reddet seg ut da det begynte å brenne i en bil på Grønnfjelldalsvegen ved Mo i Rana. Bilen ble fullstendig utbrent. Politiet i Nordland mistenker at fører var beruset..

NRK - 2 timer siden

Politikvinne tiltalt for lekkasjer

En politikvinne må mandag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha brutt taushetsplikten og delt opplysninger fra straffesaker med en annen person. Tiltalen som er tatt ut av Spesialenheten, omfatter også grove brudd på tjenesteplikten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt