NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:08

NRK - 21 april 19 kl. 15:38

Avslutter søk i Siljan

Hovedredningssentralen avslutter søket i Siljan i Telemark etter at de fant en tom kano. Ingen ting tyder på at noen har havnet i vannet, skriver de på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Siljan, Telemark, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søki , Siljan
NRK - 06 jan. 20 kl. 11:14

Siljan har ikkje mobildekning

Siljan har vore utan telefondekning og internett sidan i dag tidleg. Også mobilnettet frå Telia og ICE er råka. Politiet opplyser at innbyggarane kan møte på Siljan legekontor for akutt hjelp.

NRK - 18 mai 19 kl. 12:27

Alvorleg ulykke i Siljan

Politi og ambulanse rykker ut til ei alvorleg motorsykkelulykke på ein lukka bane i Siljan. Luftambulanse er også varsla, melder politiet..

NRK - 24 april 19 kl. 10:06

Kontroll på brann i Siljan

Brannvesenet har nå fått kontroll på ein markbrann i Siljan i Telemark. Alarmsentralen Sør-Øst 110 melder på Twitter at brannen blei sløkt av folk på staden. Det var fare for at brannen skulle spreie seg til hus i nærleiken..

Aftenposten - 21 april 19 kl. 15:25

Politiet foretar søk etter funn av tom kano i Siljan

Politiet har satt i gang søk etter at en tom kano med fiskerutstyr ble observert på innsjøen Gorniningen i Siljan i Telemark..

NRK - 21 april 19 kl. 15:27

Søk etter funn av tom kano i Siljan

Politiet har igangsatt søk ved vannet Gorningen i Siljan, etter en kano med fiskeutstyr har blitt funnet flytende på vannet. Både politihelikopter, Seaking redningshelikopter, dykkere, ambulanse og brannvesen er på stedet..

Aftenposten - 21 april 19 kl. 15:25

Funn av tom kano i Siljan, politiet bekrefter at den har slitt seg

Politiet har satt i gang søk etter at en tom kano med fiskerutstyr ble observert på innsjøen Gorniningen i Siljan i Telemark. Politiet bekrefter at kanoen har slitt seg..

NRK - 10 mai 19 kl. 17:17

Avslutter søk etter seilbåt

Hovedredningssentralen avslutter søket ved Helleneset utenfor Bergen, ettersom det ikke er noen tegn til forlis eller er personer som er savnet..

NRK - 22 juni 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..

NRK - 28 juli 19 kl. 03:08

Avslutter leteaksjon på Hemnessjøen

Politiet melder at nødetatene avslutter søket etter en person som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Akershus..

NRK - 01 jan. 19 kl. 16:14

Avslutter søk

Seaking-helikopteret avslutter sitt søk på Smørberg i Tønsberg. Nødetatene rykket i dag ut etter melding om at en person kunne ha gått gjennom isen på stedet, men det er ikke spor som tyder på det, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Færre timer på mange skoler i vår

Smitteverntiltakene førte til at seks av ti grunnskoler hadde færre timer i enkelte fag, opplyser Kunnskapsdepartementet. Ny statistikk viser at dette gjelder de største skolene i større grad. 64 prosent av skolene oppgir også økte kostnader..

NRK - 10 minutter siden

Bergen kommune om korona

NRK - 10 minutter siden

Frykter munnbind med mangler

Helseminister Bent Høie har varselt at nye råd om munnbind kan komme fredag. Tolletaten frykter nye råd vil gjøre at flere munnbind med alvorlige avvik og mangler kommer inn på markedet. Under pandemien er 2,5 millioner munnbind destruert på grensa..

NRK - 45 minutter siden

Brann-spiller smittet av korona

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..

NRK - 45 minutter siden

Ingen nye smittede i Trondheim

Alle testet negativt av de 440 som testet seg for covid-19 i Trondheim i går. 1108 personer venter nå på test, og 45 skal testes for andre gang de neste tre dagene. Trondheim kommune svarte i går på 672 henvendelser på koronatelefonen..

NRK - 30 minutter siden

Tre koronasmittet

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer er smittet av koronaviruset og en rekke elever og voksne er sendt i karantene. Det melder GD..

NRK - 45 minutter siden

Brann-spiller har korona

Brann-spiller Gili Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..

NRK - 1 time siden

Tyrkia fordømmer ny avtale

Tyrkia fordømmer fredag den nye avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater, og sier den forråder den palestinske saken, melder AFP. Landene skal opprette fulle diplomatiske bånd, og Israel skal utsette annektering av deler av Vestbredden..

NRK - 11 timer siden

Fastklemt i trafikkulykke i Troms

Tre biler er involverte i en trafikkulykke på E10 ved Tennvatnet utenfor Evenes i Troms, melder politiet på Twitter. Flere personer skal være fastklemte. Nødetatene er på stedet.

NRK - 1 time siden

Frankrike-karantene i Storbritannia

Storbritannia innfører 14 dagers karantene for reisende fra Frankrike, Nederland og Malta. Det opplyste transportminister Grant Shapps torsdag, med begrunnelsen at det er nødvendig for å holde smitten nede. Tiltaket settes i verk natt til lørdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt