NRK > Nyheter

Monday, 09 December, 13:14

NRK - 13 Aug 19 kl. 22:59

Avslutter søk i Drammenselva

Søket etter en person i Drammenselva avsluttes tirsdag kveld uten funn, opplyser politiet. Bakgrunnen til det omfattende søket var at politiet klokken 19.20 fikk inn melding om en person som var sett flytende under Strømsøbrua, i retning mot fjorden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammenselva, Strømsøbrua

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søki , Drammenselva
Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 21:01

Avslutter søk i Drammenselva uten funn

Søket etter en person i Drammenselva avsluttes tirsdag kveld uten funn, opplyser politiet..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 21:01

Søk etter person i Drammenselva

Store styrker gjør søk i Drammenselva etter at det kom melding fra noen som hadde sett en livløs person i elva..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 21:01

Omfattende søk etter person i Drammenselva

Store styrker gjør søk i Drammenselva etter at det kom melding fra noen som hadde sett en livløs person i elva..

NRK - 13 Aug 19 kl. 20:19

Søker etter person i Drammenselva

Politi, brannvesen og redningshelikopter søker etter en antatt savnet person i Drammenselva, skriver Drammens Live24. – En person skal være sett flytende i vannet under Strømsøbrua, retning ut mot fjorden, opplyser politiet til nettstedet..

NRK - 10 May 19 kl. 17:17

Avslutter søk etter seilbåt

Hovedredningssentralen avslutter søket ved Helleneset utenfor Bergen, ettersom det ikke er noen tegn til forlis eller er personer som er savnet..

NRK - 22 Jun 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..

NRK - 28 Jul 19 kl. 03:08

Avslutter leteaksjon på Hemnessjøen

Politiet melder at nødetatene avslutter søket etter en person som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Akershus..

NRK - 21 Apr 19 kl. 15:38

Avslutter søk i Siljan

Hovedredningssentralen avslutter søket i Siljan i Telemark etter at de fant en tom kano. Ingen ting tyder på at noen har havnet i vannet, skriver de på Twitter..

NRK - 23 Apr 19 kl. 21:44

Avslutter slukking for natten

Brannvesenet avslutter slukkingen av brannen ved Lille Kvelland i Lyngdal i Vest-Agder på grunn av mørket. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, som løper i tretoppene. Det blåser i området..

NRK - 20 Aug 19 kl. 03:59

Avslutter arbeidet for i natt

Totalt sju personer er evakuert fra det rasutsatte området utenfor Narvik i Nordland. Innsatspersonell avslutter arbeidet for natten, i påvente av at området skal undersøkes av geolog før arbeidet kan fortsette, melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Må holde avstand fra hvalen

Regjeringen innfører nye sikkhetsregler for hvalsafari. Det blir forbudt for hvalsafaribåter å være nærmere enn ca. 370 meter fra fiskefartøy eller faststående fiskeredskap.

NRK - 15 minutter siden

Malta: Stormet regjeringsbygg

Demonstranter stormet mandag morgen kontorene til Maltas statsminister og krevde hans avgang. Statsminister Joseph Muscat har varslet at han vil trekke seg. Det var rundt 30 demonstranter fra aktivistgruppen Graffitti som tok seg inn i bygningen..

NRK - 30 minutter siden

Skal bli enklere å kjøre drosje

Regjeringen endrer regelverket for drosjer fra 1. juli 2020. Det gjør de for at det skal bli lettere å etablere seg i bransjen.

NRK - 30 minutter siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Newzealandsk politi sier det er lite trolig at det er overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet. Fem mennesker er bekreftet omkommet. – Tegn til liv har ikke blitt observert på noe tidspunkt, heter det i en uttalelse fra politiet.

NRK - 45 minutter siden

Støre innkalles til høring

Også Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité holder åpen høring om trygdeskandalen. – Gahr Støre skal som tidligere utenriksminister kalles inn , sier saksordfører Eva Kristin Hansen..

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten har beslaglagt et større parti av blå MDMA/ecstasy-piller. Pillene kan være de samme som to britiske ungdommer døde av i sommer. Pillene er blå og trekantet, med en hodeskalle-logo fra filmen «The Punisher», opplyser Tolletaten..

NRK - 45 minutter siden

Bilist kjørte ned i hull

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de jobbet på Karmøy i Rogaland. Ulykken skyldes at bilisten skal ha fått solen i øynene, skriver Sørvest politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Toryene øker forspranget

De konservative i Storbritannia går fram og får en oppslutning på 45 prosent på en ny måling. De øker ledelsen over Labour, som ligger på 31 prosent, viser målingen, som ble lagt fram på ITVs frokost-TV-program «Good morning, Britain»..

NRK - 1 time siden

Vy vant kampen om Bergensbanen

Vy vant om å få lov til å kjøre persontrafikk på på Bergensbanen og Vossebanen de neste 11 årene. Selskapet ungikk dermed å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad..

NRK - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Det fremgår i en bekymringsmelding sendt fra Norsk Flygerforbund (NF) til Luftfartstilsynet søndag, skriver VG. Lørdag ble det klart at fem av ti ambulansefly i Bodø var satt på bakken på grunn av tekniske problemer. Situasjonen beskrives som kritisk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt