NRK > Nyheter

Saturday, 24 August, 23:50

NRK - 13 Aug 19 kl. 22:59

Avslutter søk i Drammenselva

Søket etter en person i Drammenselva avsluttes tirsdag kveld uten funn, opplyser politiet. Bakgrunnen til det omfattende søket var at politiet klokken 19.20 fikk inn melding om en person som var sett flytende under Strømsøbrua, i retning mot fjorden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammenselva, Strømsøbrua

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søki , Drammenselva
Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 21:01

Avslutter søk i Drammenselva uten funn

Søket etter en person i Drammenselva avsluttes tirsdag kveld uten funn, opplyser politiet..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 21:01

Søk etter person i Drammenselva

Store styrker gjør søk i Drammenselva etter at det kom melding fra noen som hadde sett en livløs person i elva..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 21:01

Omfattende søk etter person i Drammenselva

Store styrker gjør søk i Drammenselva etter at det kom melding fra noen som hadde sett en livløs person i elva..

NRK - 13 Aug 19 kl. 20:19

Søker etter person i Drammenselva

Politi, brannvesen og redningshelikopter søker etter en antatt savnet person i Drammenselva, skriver Drammens Live24. – En person skal være sett flytende i vannet under Strømsøbrua, retning ut mot fjorden, opplyser politiet til nettstedet..

NRK - 10 May 19 kl. 17:17

Avslutter søk etter seilbåt

Hovedredningssentralen avslutter søket ved Helleneset utenfor Bergen, ettersom det ikke er noen tegn til forlis eller er personer som er savnet..

NRK - 22 Jun 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..

NRK - 28 Jul 19 kl. 03:08

Avslutter leteaksjon på Hemnessjøen

Politiet melder at nødetatene avslutter søket etter en person som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Akershus..

NRK - 21 Apr 19 kl. 15:38

Avslutter søk i Siljan

Hovedredningssentralen avslutter søket i Siljan i Telemark etter at de fant en tom kano. Ingen ting tyder på at noen har havnet i vannet, skriver de på Twitter..

NRK - 23 Apr 19 kl. 21:44

Avslutter slukking for natten

Brannvesenet avslutter slukkingen av brannen ved Lille Kvelland i Lyngdal i Vest-Agder på grunn av mørket. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen, som løper i tretoppene. Det blåser i området..

NRK - 20 Aug 19 kl. 03:59

Avslutter arbeidet for i natt

Totalt sju personer er evakuert fra det rasutsatte området utenfor Narvik i Nordland. Innsatspersonell avslutter arbeidet for natten, i påvente av at området skal undersøkes av geolog før arbeidet kan fortsette, melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 15 minutter siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 1 time siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Nye kamper nordøst i Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 2 timer siden

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende.

NRK - 2 timer siden

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..

NRK - 2 timer siden

Livreddende førstehjelp pågår

Det pågår fortsatt livreddende førstehjelp på de tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, opplyser politiet. Sea King og Luftambulansen er på stedet. Det jobbes med å identifisere de som var i bilen og varsle pårørende..

NRK - 2 timer siden

Nordmenn evakueres på Samos

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya. Brannen utenfor byen Pythagorion er ikke under kontroll, og røyken beveger seg mot byen, skriver Nettavisen..

NRK - 3 timer siden

Bil i vannet ved fergekai

En bil skal ha kjørt i vannet ved Svolvær fergeleie i Nordland, skriver politiet på Twitter. Politiet mistenker at det er tre personer i bilen. Nødetatene er på plass og driver redning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt