NRK > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:28

NRK - 22 juni 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Norge, Hirtshals, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søk, etter, mann, sjøen
Aftenposten - 20 juli 20 kl. 11:14

Politiet avslutter søket etter mann med hagle i Vennesla

Politiet i Agder avslutter søket etter en mann i 50-årene som siden søndag kveld har vært på rømmen med en avsagd hagle..

Dagbladet - 20 juli 20 kl. 07:02

Politiet avslutter søket etter mann med hagle i Vennesla

Politiet i Agder avslutter søket etter en mann i 50-åra som siden søndag kveld har vært på rømmen med en avsagd hagle..

NRK - 20 nov. 19 kl. 15:24

Avslutter leting etter 17-åring

Politiet avslutter letingen etter Wilma Andersson, skriver Aftonbladet. 17-åringen har vært forsvunnet siden forrige uke, og ble sist sett i Uddevalla i Sverige. Politiet pågrep tirsdag en mann som er mistenkt for drap på Wilma..

P4 - 03 aug. 20 kl. 22:59

Avslutter søk for natten

Politiet avslutter nå søket for natten etter en mann i 40-årene som er savnet etter en båttur på Mjøsa. Han ble meldt savnet rundt klokken 22 i søndag kveld. Det er søkt med helikopter, politibåter og frivillige uten funn.

P4 - 24 des. 19 kl. 04:59

Avslutter søk etter vulkanofre

Politiet på New Zealand avslutter nå søket etter savnede personer etter vulkanutbruddet på øya White Island. To personer er fortsatt savnet, en australsk turist og en lokal guide skal etter det politiet ha fortalt trolig blitt ført til havs som følge av utbruddet. Til sammen er 19 personer døde og 47 personer behandles for skader..

P4 - 22 nov. 19 kl. 12:43

Avslutter søket etter savnet bil

Søket etter mannen i 50-årene som ble tatt av raset i Jølster i Sogn og Fjordane i sommer, blir nå avsluttet. Det melder Bergens Tidende. Mannen er antatt omkommet etter at bilen han satt i ble tatt av raset, som gikk over en vei og ut i Jølstravatnet.

NRK - 24 des. 19 kl. 03:25

Avslutter søk etter vulkanofre

Politiet i New Zealand avslutter søket etter to personer som fortsatt er savnet etter vulkanutbruddet i landet i begynnelsen av desember. De pårørende er orientert om avgjørelsen..

P4 - 28 des. 19 kl. 20:13

Avslutter søk etter savnet kvinne

Politiet i Sverige avslutter søket etter den bergenske kvinnen som er savnet i Skåne. De har søkt etter den 43 år gamle kvinnen med dykkere, drone og hunder, uten funn. Politiet opplyser til VG at de ikke tror de har gått glipp av noe, og har dermed ikke planlagt noen nye søk.

NRK - 05 feb. 20 kl. 14:28

Avslutter søk etter antatt omkommet

Politiet avslutter søket etter mannen som har vært savnet etter en arbeidsulykke i Lurøy i Nordland 29. november. Mannen var en av to personer om bord i en oppdrettsbåt som kantret..

Aftenposten - 28 des. 19 kl. 20:12

Kystvakten avslutter søket etter norsk kvinne som er savnet i Sverige

Den svenske kystvakten avslutter søket etter den 43 år gamle norske kvinnen som forsvant fra Landskrona i Skåne julaften..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Zlatan Ibrahimovic koronasmittet

Zlatan Ibrahimovic har fått påvist smitte av koronavirus, oppgir Corriere della Serra. Fotballstjernens positive test gjør at han går glipp av dagens kamp i Europa League mot Bodø/Glimt, skriver svenske Aftonbladet..

NRK - 45 minutter siden

Vei på Senja fortsatt stengt

Veien ved Mefjordaksla på Senja er fortsatt stengt på grunn av fare for ras. Ny vurdering gjøres i dag kl. 12..

NRK - 45 minutter siden

Flere klasser i karantene

Flere klasser ved Bø skule er i dag satt i midlertidig karantene, etter at flere har blitt meldt som nærkontakter til en person som er smitta med covid-19. De aktuelle klassene er informert, ifølge kommuneoverlege i Midt-Telemark, Kristin Sekse..

NRK - 30 minutter siden

Støre vil bedre pandemiberedskap

Koronakrisen avdekket store mangler i norsk helseberedskap, ifølge Arbeiderpartiet – som lanserer en rekke tiltak for å styrke pandemiberedskapen. Fredag legger Støre frem sitt forslag til partiprogram for neste stortingsperiode..

NRK - 1 time siden

Utvidet fellingstillatelse på ulv

Etter at flere sauer og lam er funnet drept i Agder den siste tiden, har Fylkesmannen valgt å forlenge fellingstillatelsen på ulven ytterligere en uke, til 1. oktober. Det opplyser viltforvalter Per Ketil Omholt ved til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Tekniske problemer for Google

Google-brukere i USA opplever problemer med flere av selskapets tjenester, som blant annet e-post, YouTube og Googles dokumenttjeneste Disk. Driftsavbruddet har skjedd på østkysten av USA, ifølge nettsiden Downdetector, skriver The New York Times..

NRK - 2 timer siden

Digital nyttårsfeiring i New York

I et forsøk på å hindre smitte av koronaviruset, vil arrangørene av nyttårsmarkeringen på Times Square i New York nå gjøre den digital. Det blir første gang på 114 år at ikke folk samles på det populære området for å ønske det nye året velkommen..

NRK - 16 timer siden

Årets stortingsmiddag avlyst

Årets stortingsmiddag er avlyst på grunn av nåværende situasjon med betydelig smittespredning av covid-19 og myndighetenes smittevernråd. 22. oktober skulle den tradisjonsrike middagen vært holdt på slottet for 103.

NRK - 2 timer siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for uaktsomt bildrap etter at han kjørte på en 62 år gammel kvinne i Drammen 8. januar i år. Mannen er også tiltalt for brudd på vegtrafikkloven, som omhandler aktsomhet i trafikken, melder Drammens Tidende..

NRK - 2 timer siden

Trosser portforbud i Louisville

Rundt 100 demonstranter trosset både portforbud og politi i Louisville i Kentucky og protesterte for andre kveld på rad mot avgjørelsen i Breonna Taylor-saken. Portforbudet trådte i kraft klokken 21 lokal tid i den største byen i Kentucky i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt