NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 10:15

NRK - 22 Jun 19 kl. 05:55

Avslutter søk etter mann på sjøen

Hovedredningssentralen Sør-Norge avslutter søket etter mannen som gikk over bord mellom Hirtshals og Bergen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Norge, Hirtshals, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søk, etter, mann, sjøen
NRK - 20 Nov 19 kl. 15:24

Avslutter leting etter 17-åring

Politiet avslutter letingen etter Wilma Andersson, skriver Aftonbladet. 17-åringen har vært forsvunnet siden forrige uke, og ble sist sett i Uddevalla i Sverige. Politiet pågrep tirsdag en mann som er mistenkt for drap på Wilma..

NRK - 24 Dec 19 kl. 03:25

Avslutter søk etter vulkanofre

Politiet i New Zealand avslutter søket etter to personer som fortsatt er savnet etter vulkanutbruddet i landet i begynnelsen av desember. De pårørende er orientert om avgjørelsen..

NRK - 10 May 19 kl. 17:17

Avslutter søk etter seilbåt

Hovedredningssentralen avslutter søket ved Helleneset utenfor Bergen, ettersom det ikke er noen tegn til forlis eller er personer som er savnet..

NRK - 28 Dec 19 kl. 20:09

Avslutter søket etter savnet kvinne

Den svenske kystvakten avslutter søket etter den 43 år gamle norske kvinnen som forsvant fra Landskrona i Skåne i Sverige. Det har blitt søkt med dykkere, drone og hunder i området lørdag. Ifølge Bergens Tidende har ikke politiet planer om å gjenoppta søket..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 15:30

Mann skadet etter å ha blitt angrepet på Mortensrud

Politiet avslutter søket etter tre unge menn uten at noen er pågrepet..

NRK - 28 Jul 19 kl. 03:08

Avslutter leteaksjon på Hemnessjøen

Politiet melder at nødetatene avslutter søket etter en person som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Akershus..

Aftenposten - 28 Dec 19 kl. 20:12

Kystvakten avslutter søket etter norsk kvinne som er savnet i Sverige

Den svenske kystvakten avslutter søket etter den 43 år gamle norske kvinnen som forsvant fra Landskrona i Skåne julaften..

NRK - 21 Apr 19 kl. 15:38

Avslutter søk i Siljan

Hovedredningssentralen avslutter søket i Siljan i Telemark etter at de fant en tom kano. Ingen ting tyder på at noen har havnet i vannet, skriver de på Twitter..

P4 - 24 Dec 19 kl. 04:59

Avslutter søk etter vulkanofre

Politiet på New Zealand avslutter nå søket etter savnede personer etter vulkanutbruddet på øya White Island. To personer er fortsatt savnet, en australsk turist og en lokal guide skal etter det politiet ha fortalt trolig blitt ført til havs som følge av utbruddet. Til sammen er 19 personer døde og 47 personer behandles for skader..

P4 - 22 Nov 19 kl. 12:43

Avslutter søket etter savnet bil

Søket etter mannen i 50-årene som ble tatt av raset i Jølster i Sogn og Fjordane i sommer, blir nå avsluttet. Det melder Bergens Tidende. Mannen er antatt omkommet etter at bilen han satt i ble tatt av raset, som gikk over en vei og ut i Jølstravatnet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tredje smittetilfelle i USA

En person i California i USA er smittet av coronaviruset, ifølge AP. Det er tredje smittetilfelle i USA. Den syke hadde reist fra den kinesiske byen Wuhan, der virusspredningen startet.

NRK - 30 minutter siden

Saltfjellet: Godstog fast i snøfonn

Et godstog på vei nordover kjørte seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nordlandsbanen er derfor stengt mellom Lønsdal og Mo i Rana. Bane Nor jobber med å fjerne toget.

NRK - 30 minutter siden

Shanghai stanser langdistansebusser

Kinas største by Shangai stanser alle langdistansebusser inn og ut av byen, i forsøk på å forhindre smitte av det nye coronaviruset. Flere storbyer innfører liknende tiltak..

NRK - 1 time siden

Størst medlemsøkning for Rødt

Partiet Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av 2019 enn i 2013, en økning på 400 prosent. SV har det høyeste antallet nye medlemmer av alle partiene med 7474 nye medlemmer, en dobling siden 2013, ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 1 time siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 1 time siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 2 timer siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 3 timer siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt