NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 13:57

NRK - 30 nov. 19 kl. 10:00

Avsluttar søk i Albania

Leitinga etter overlevande etter jordskjelvet i Albania tysdag er avslutta, melder nyheitsbyrået AP. Statsminister Ebi Rama seier dei har funne 50 omkomne etter skjelvet. Rundt 2.000 menneske er såra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Albania, AP, Ebi Rama

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avsluttar, søki , Albania
NRK - 27 okt. 19 kl. 12:14

Avsluttar røykdykking i Hordaland

Røykdykkarar i huset som er overtent i Lindås i Hordaland, avsluttar dykkinga på grunn av eigen sikkerheit, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Sløkkearbeidet fortset..

NRK - 26 juli 20 kl. 16:56

Avsluttar aksjon i Askvoll

Brannvesenet avsluttar aksjonen i Stongfjorden, etter melding om mogleg nitrogenlekkasje. Ifølgje kjentfolk slepper tanken ut ei sky med gass, før den stengjer, for å trykkavlaste ved lite forbruk, opplyser Alarmsentralen..

NRK - 29 juli 20 kl. 06:45

Avsluttar etterforsking av dødsfall

Politiet i Bremanger avsluttar etterforskinga etter at ein mann frå Litauen blei funnen død på det flytande hotellet i Svelgen i fjor, melder BT. Dei fann ingenting som tyder på ei straffbar handling, og sender saka til statsadvokaten som uoppklara..

NRK - 15 des. 20 kl. 12:52

Politiet avsluttar etterforsking

Politiet avsluttar etterforskinga av knivstikkinga på Tromsøbrua. Det skriv iTromsø. 29.

NRK - 26 mai 20 kl. 18:01

Albania åpner badestrender

Albania vil mandag starte turistsesongen og gjenåpne barnehager, på tross av en økning i antall daglige smittetilfeller, opplyser regjeringen. Totalt er det registrert 33 koronarelaterte dødsfall i Albania..

VG - 10 sep. 19 kl. 22:50

Hamrén og Island sliter etter stygt tap i Albania

Det var tapet som ikke skulle komme akkurat nå: Men Island og Erik Hamrén får trøbbel med å nå EM-sluttspillet etter at de snublet med 2–4 i Albania tirsdag kveld. Samtidig viste Cristiano Ronaldo sin klasse: Fire scoringer for Portugal, da de trengte det som mest..

NRK - 21 sep. 19 kl. 16:30

Jordskjelv i Albania

Det har vært en jordskjelv med en styrke på 5,6 nær byen Tirana i Albania. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 21 sep. 19 kl. 17:40

Avis: To personer skadet i Albania

Ifølge nettavisen Balkanweb er to personer skadet etter jordskjelvet i Albania. Det er ikke meldt om noen omkomne..

VG - 21 sep. 19 kl. 20:07

Flere titalls skadet i jordskjelv i Albania

Biler ble knust og innbyggerne flyktet ut i gatene da et jordskjelv rystet Albania. 68 mennesker skal ha blitt skadet..

NRK - 21 sep. 19 kl. 20:13

68 skadet i Albania, ingen alvorlig

Minst 68 mennesker er skadet etter jordskjelvene i Albania, men ingen av dem har fått alvorlige skader. Det opplyser landets helseministeren, melder nyhetsbyrået AP. Landet ble rammet av et jordskjelv og et etterskjelv nær hovedstaden Tirana lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Byrådet i Bergen åpner kranene

Byrådet i Bergen har bestemt at kommunen skal opna for skjenking ved matservering frå fredag av. Det kjem fram i ei pressemelding frå kommunen. Det blir skjenking fram til midnatt, med stopp i innslepp av gjester frå 22.

NRK - 10 minutter siden

Forbereder massevaksinasjon

FHI ber kommunene forberede seg på to ukers massevaksinasjon i februar, melder VG. Tidligere i januar ble det kjent at Norge vil få rundt 1 million doser AstraZeneca-vaksinen i februar, dersom vaksinen blir godkjent i slutten av januar..

NRK - 30 minutter siden

Oslo kommune vil banke på dører

Oslo kommune vil opprette egne testteam som vil reise rundt å banke på dører. Målet er å teste flere innbyggere. Det sa helsebyråd Robert Steen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

Johnson ser frem til Biden

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at han ser frem til å samarbeide med påtroppende president Joe Biden i tiden framover, ifølge Reuters. Samarbeidet mellom de to landene er veldig viktig, understreker han..

NRK - 45 minutter siden

USA klargjør seg for innsettelsen

Det er tidlig morgen på USAs østkyst, og i Washington klargjøres det nå for onsdagens innsettelse..

NRK - 45 minutter siden

Nær 1000 nordmenn fullvaksinerte

Nær 1000 nordmenn har no fått begge dosane av koronavaksinen. Det syner tal frå Folkehelseinstituttet. I alt har 54 697 personar fått første dose..

NRK - 45 minutter siden

Oslo forlenger nedstengingen

Oslo kommune forlenger nedstrendingen i to nye uker, men kommer med noen lettelser for barn og unge. Fritidsaktiviteter for barn og unge åpner igjen, og fritidsklubbene åpner med et begrenset tilbud, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 1 time siden

Etterregistrerte dødsfall fra FHI

18 nye koronarelaterte dødsfall er registrert av FHI som følge av etterregistrering i uke 3. Dermed er det totalt registrert 543 koronarelaterte dødsfall i Norge..

NRK - 9 timer siden

Arrestert etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 1 time siden

124 nye smittede i Norge

Onsdag var 124 koronapasienter innlagt på norske sykehus. Det er åtte færre enn dagen før. 21 av pasientene får respiratorbehandling, noe som er én flere enn dagen før..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt