NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 08:05

NRK - 27 okt. 19 kl. 12:14

Avsluttar røykdykking i Hordaland

Røykdykkarar i huset som er overtent i Lindås i Hordaland, avsluttar dykkinga på grunn av eigen sikkerheit, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Sløkkearbeidet fortset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindås, Hordaland, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avsluttar, røykdykkingi , Hordaland
NRK - 26 juli 20 kl. 16:56

Avsluttar aksjon i Askvoll

Brannvesenet avsluttar aksjonen i Stongfjorden, etter melding om mogleg nitrogenlekkasje. Ifølgje kjentfolk slepper tanken ut ei sky med gass, før den stengjer, for å trykkavlaste ved lite forbruk, opplyser Alarmsentralen..

NRK - 29 juli 20 kl. 06:45

Avsluttar etterforsking av dødsfall

Politiet i Bremanger avsluttar etterforskinga etter at ein mann frå Litauen blei funnen død på det flytande hotellet i Svelgen i fjor, melder BT. Dei fann ingenting som tyder på ei straffbar handling, og sender saka til statsadvokaten som uoppklara..

NRK - 15 des. 20 kl. 12:52

Politiet avsluttar etterforsking

Politiet avsluttar etterforskinga av knivstikkinga på Tromsøbrua. Det skriv iTromsø. 29.

NRK - 21 feb. 21 kl. 18:02

Avsluttar redningsoppdrag

Vest politidistrikt opplyser at dei avsluttar redningsoppdraget knytt til skredet som gjekk i Leikanger i Sogn i dag. Dei skriv at dei har søkt med båt, helikopter og lavinehundar, og at det ikkje er noko som tyder på at nokon blei tekne av raset..

NRK - 10 mai 21 kl. 20:57

Avsluttar aksjon ved snøskred

Politiet avsluttar aksjonen der eit snøskred gjekk i Sorbmegaisa i Kåfjord. Det er ingen spor rundt snøskredet og heller ingen andre teikn til att nokon skal vere tatt av skredet..

NRK - 09 okt. 20 kl. 20:52

Overtenning i hus etter øving

Det er overtenning i eit hus i Stortua i Øygarden. Brannvesenet skal ha øvd på røykdykking tidlegare i dag. Brannen blussa opp etter at dei forlot staden.

NRK - 30 nov. 19 kl. 10:00

Avsluttar søk i Albania

Leitinga etter overlevande etter jordskjelvet i Albania tysdag er avslutta, melder nyheitsbyrået AP. Statsminister Ebi Rama seier dei har funne 50 omkomne etter skjelvet. Rundt 2.

NRK - 03 feb. 20 kl. 20:22

Meiner Trump burde bli frikjent

Donald Trump sine advokatar avsluttar forsvaret i Sentatet med oppfordring om at Trump blir frikjent i riksrettssaka. Det melder AFP. Det er venta at riksrettssaka blir avgjort på onsdag..

VG - 29 juni 20 kl. 18:15

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 18:16

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Setter fri Sapega

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført den 23 år gamle russiske statsborgeren Sofia Sapega til husarrest, i følge BBC. Sapega ble arrestert sammen med sin kjæreste Roman Protasevitsj, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

NRK - 15 minutter siden

Portugal stanser gjenåpning

Et økende antall tilfeller av deltavarianten fører til at myndighetene i Portugal stanser planene om å lette på noen av koronarestriksjonene i landet. Landet registrerte totalt 1 556 koronatilfeller torsdag, det høyeste antallet siden februar, ifølge helsedepartementet..

NRK - 15 minutter siden

Politisk kvarter - Raudgrønn status

Politisk kvarter - Raudgrønn statusrapport.

NRK - 15 minutter siden

Minst tre døde etter tornado

Minst tre mennesker er døde, og flere titalls er skadd etter en tornado jevnet flere hus i Tsjekkia..

NRK - 45 minutter siden

Biden gir nødpakke til Florida

USAs president Joe Biden har godkjent å gi føderal hjelp til Florida etter en bygning kollapeset ved Miami, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Gibraltar vil ha abortlettelser

Innbyggerne i Gibraltar har i en folkeavstemning sagt ja til å lette på abortlovene, som er blant de strengeste i verden. 62 prosent stemte for å tillate abort når kvinnens fysiske eller psykiske helse står på spill, eller om fosteret har fysiske skader som gjør at det ikke vil overleve..

NRK - 1 time siden

11 smittede i Grimstad torsdag

Totalt 11 personer i Grimstad ble bekreftet koronasmittet torsdag. Seks av tilfellene har kjent smittevei og smittesporing pågår i forbindelse med resten av tilfellene. I dag blir det avgjort om det blir innført lokale tiltak i Grimstad kommune..

NRK - 1 time siden

18 døde i brann i Kina

18 personer døde og 16 personer ble skadd da en brann rammet en kampsportskole sentralt i Kina fredag morgen, ifølge myndighetene. Brannen ble slukket, og politiet har pågrepet personen som leder skolen..

NRK - 3 timer siden

Brann i en leilighet i Oslo slukket

Nødetatene rykket ut til maridalsveien i Oslo etter melding om en brann i en leilighet. Det meldte 110-sentralen i Oslo på Twitter. Flere beboere evakuerte seg selv.

NRK - 3 timer siden

21 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 nye positive koronatester i hovedstaden per dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt