NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:18

NRK - 29 juli 20 kl. 06:45

Avsluttar etterforsking av dødsfall

Politiet i Bremanger avsluttar etterforskinga etter at ein mann frå Litauen blei funnen død på det flytande hotellet i Svelgen i fjor, melder BT. Dei fann ingenting som tyder på ei straffbar handling, og sender saka til statsadvokaten som uoppklara..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bremanger, Litauen, Svelgen, BT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avsluttar, etterforskingav , dødsfall
NRK - 15 des. 20 kl. 12:52

Politiet avsluttar etterforsking

Politiet avsluttar etterforskinga av knivstikkinga på Tromsøbrua. Det skriv iTromsø. 29.

NRK - 26 juli 20 kl. 16:56

Avsluttar aksjon i Askvoll

Brannvesenet avsluttar aksjonen i Stongfjorden, etter melding om mogleg nitrogenlekkasje. Ifølgje kjentfolk slepper tanken ut ei sky med gass, før den stengjer, for å trykkavlaste ved lite forbruk, opplyser Alarmsentralen..

P4 - 06 april 20 kl. 18:12

Nedgang i koronadødsfall

Det har vært en stor nedgang i koronadødsfall i Storbritannia det siste døgnet. Det har vært 439 dødsfall, mot 621 i går. Nå er det til sammen meldt 5373 dødsfall, i følge helsemyndighetene..

P4 - 12 april 20 kl. 13:35

Ytterligere tre dødsfall i Bærum

Det er nå bekreftet ytterligere tre koronadødsfall i Bærum kommune. Alle tre var eldre beboere som bodde på to forskjellige sykehjem i kommunen. Det er nå tilsammen 14 koronarelaterte dødsfall i Bærum.

P4 - 14 april 20 kl. 10:56

Hvert femte dødsfall koronarelatert

Hvert femte dødsfall i Storbritannia forrige uke var relatert til korona. Det viser tall fra det britiske statistiske sentralbyrået. Koronaen utgjorde da 21,2 prosent av alle dødsfall, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

P4 - 17 april 20 kl. 10:48

Fem dødsfall i dag

Det er nå fem koronarelaterte dødsfall som er meldt inn i Norge i dag. Nå i formiddag opplyser Stavanger Universitetssjukehus at en person mellom 70 og 80 år er død. Flere opplysninger er ikke kjent.

NRK - 18 april 20 kl. 18:18

482 nye koronadødsfall i Italia

Antall nye koronadødsfall i Italia siste døgn er 482, opplyser italienske myndigheter. Til sammenligning var det 575 dødsfall døgnet før. Det samlede tallet på registrerte koronadødsfall i landet er nå 23.

NRK - 22 april 20 kl. 14:06

172 nye korona-dødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registret 172 nye korona-dødsfall dødsfall i Sverige. Det opplyser den svenske Folkhälsomyndigheten på en pressekonferanse onsdag. Det totallet antallet korona-dødsfall i Sverige er nå oppe i 1937..

P4 - 23 april 20 kl. 14:25

Flere dødsfall i Sverige og Finland

84 nye dødsfall som følge av koronaviruset er registrert det siste døgnet i Sverige. Totalt er nå 2021 personer døde som følge av covid-19 i landet. Helsemyndighetene sa på en pressekonferanse for kort tid siden at man ser signaler på at smitten kan være på retur, uten at de vil lette på tiltakene av den grunn.

P4 - 24 april 20 kl. 16:05

Sverige: -Flere dødsfall enn ventet

Det siste døgnet har det vært en økning i antallet dødsfall som følge av koronaviruset i Sverige. Det bekymrer landets statsepidemiolog Anders Tegnell som innrømmer at det har vært flere dødsfall enn myndighetene først ventet. 131 personer er døde i Sverige det siste døgnet, det er en økning i 47 dødsfall siden i går..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Følg innsettingsfesten for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på innsettingsfeiringen i Washington DC. Programleder er Tom Hanks. En rekke artister bidrar, blant andre Bruce Springsteen, Justin Timberlake, Yo-Yo Ma, Foo Fighters og Bon Jovi..

NRK - 1 time siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 1 time siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 1 time siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 1 time siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 2 timer siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt