NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 14:11

NRK - 26 juli 20 kl. 16:56

Avsluttar aksjon i Askvoll

Brannvesenet avsluttar aksjonen i Stongfjorden, etter melding om mogleg nitrogenlekkasje. Ifølgje kjentfolk slepper tanken ut ei sky med gass, før den stengjer, for å trykkavlaste ved lite forbruk, opplyser Alarmsentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stongfjorden, Alarmsentralen, Askvoll

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avsluttar, aksjoni , Askvoll
NRK - 29 juli 20 kl. 06:45

Avsluttar etterforsking av dødsfall

Politiet i Bremanger avsluttar etterforskinga etter at ein mann frå Litauen blei funnen død på det flytande hotellet i Svelgen i fjor, melder BT. Dei fann ingenting som tyder på ei straffbar handling, og sender saka til statsadvokaten som uoppklara..

NRK - 15 des. 20 kl. 12:52

Politiet avsluttar etterforsking

Politiet avsluttar etterforskinga av knivstikkinga på Tromsøbrua. Det skriv iTromsø. 29.

P4 - 23 juli 20 kl. 14:20

Drapssiktet i Askvoll fengslet

19-åringen som er siktet for drapsforsøk med øks i Askvoll kommune i Vestland varetektsfengsles i fire uker. To av ukene må mannen sitte i isolasjon, har Sogn og Fjordane tingrett bestemt. Mannen er innlagt på psykiatrisk avdeling, og møtte derfor ikke i retten.

NRK - 26 juli 20 kl. 16:38

Gasslekkasje i Askvoll

Brannvesenet har opprettet en sikkerhetssone på 100 meter rundt en nitrogentank etter en lekkasje i Askvoll kommune i Vestland fylke.Nitrogenlekkasjen er delvis under kontroll, opplyser Alarmsentralen til NRK. Gassen er kvelende og kjølende..

NRK - 19 okt. 20 kl. 08:54

Person funnen omkomen i Askvoll

Ein person er funnen omkomen i Askvoll i Vestland. Personen vart funnen på kring 180 meters djupne i Granesundet. Personen er ikkje identifisert, men politiet trur det er den same som vart meldt sakna i området torsdag..

VG - 29 juni 20 kl. 18:15

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 18:16

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

E24 - 29 juni 20 kl. 18:16

Ikea avsluttar samarbeidet med Geelmuyden Kiese

Ikea Norge har bestemt seg for å avslutta samarbeidet med PR-byrået Geelmuyden Kiese. Utsegna til Hans Geelmuyden er blant årsakene..

NRK - 27 sep. 20 kl. 15:35

Ferdig med kontrollert sprenging

Bombegruppa har utført siste kontrollerte sprenging ved Sunnhordland museum på Stord, og avsluttar på staden, melder politiet. Dei har ikkje fastslått kva gjenstandane som blei funne inneheldt. Nokre hus i nærleiken blei evakuerte under sprenginga..

NRK - 29 sep. 20 kl. 09:17

Amnesty trekk seg ut av India

Menneskerettsorganisasjonen Amnesty International har sagt opp alle sine tilsette i India og avsluttar alt arbeid i landet, melder nyheitsbyrået AP. Årsaka skal vere represaliar grunna mistanke om brot på lover mot utanlandsk involvering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Gutt siktet for overgrep

Politiet i Rogaland har siktet en mindreårig gutt for et overgrep mot en jente i barneskolealder. Overgrepet skal ha skjedd i høst da jenta var på vei hjem fra skolen. Den siktede er i ungdomskolealder, og vil bli avhørt på sammen med en forelder..

NRK - 15 minutter siden

Byrådet i Bergen åpner kranene

Byrådet i Bergen har bestemt at kommunen skal opna for skjenking ved matservering frå fredag av. Det kjem fram i ei pressemelding frå kommunen. Det blir skjenking fram til midnatt, med stopp i innslepp av gjester frå 22.

NRK - 15 minutter siden

Forbereder massevaksinasjon

FHI ber kommunene forberede seg på to ukers massevaksinasjon i februar, melder VG. Tidligere i januar ble det kjent at Norge vil få rundt 1 million doser AstraZeneca-vaksinen i februar, dersom vaksinen blir godkjent i slutten av januar..

NRK - 45 minutter siden

Oslo kommune vil banke på dører

Oslo kommune vil opprette egne testteam som vil reise rundt å banke på dører. Målet er å teste flere innbyggere. Det sa helsebyråd Robert Steen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag..

NRK - 45 minutter siden

Johnson ser frem til Biden

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at han ser frem til å samarbeide med påtroppende president Joe Biden i tiden framover, ifølge Reuters. Samarbeidet mellom de to landene er veldig viktig, understreker han..

NRK - 1 time siden

USA klargjør seg for innsettelsen

Det er tidlig morgen på USAs østkyst, og i Washington klargjøres det nå for onsdagens innsettelse..

NRK - 1 time siden

Nær 1000 nordmenn fullvaksinerte

Nær 1000 nordmenn har no fått begge dosane av koronavaksinen. Det syner tal frå Folkehelseinstituttet. I alt har 54 697 personar fått første dose..

NRK - 1 time siden

Oslo forlenger nedstengingen

Oslo kommune forlenger nedstrendingen i to nye uker, men kommer med noen lettelser for barn og unge. Fritidsaktiviteter for barn og unge åpner igjen, og fritidsklubbene åpner med et begrenset tilbud, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 1 time siden

Etterregistrerte dødsfall fra FHI

18 nye koronarelaterte dødsfall er registrert av FHI som følge av etterregistrering i uke 3. Dermed er det totalt registrert 543 koronarelaterte dødsfall i Norge..

NRK - 10 timer siden

Arrestert etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt