NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:29

NRK - 06 mars 21 kl. 04:43

Avis må trykke Meghan-notis

Den britiske avisa Mail on Sunday må trykke en notis på forsiden om at Meghan Markle vant sitt søksmål mot avis-konsernet. Avisa er dømt for å ha krenket privatlivet og opphavsretten til hertuginnen da de trykket et brev til hennes far..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mail, Sunday, Meghan Markle, Meghan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avis, trykke, Meghan-notis
NRK - 08 mars 21 kl. 03:15

Overrasket Meghan måtte neie

Hertuginne Meghan sier i intervjuet med CBS at dronning Elizabeth ønsket henne varmt velkommen. Meghan sier hun ikke forsto hva det innebar å bli en del av familien og at hun ble overrasket over at hun måtte neie for dronningen selv når de var alene..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:29

Meghan: Kongehuset gjentok usannhet

– Jeg forstår ikke hvordan de kan vente at jeg holder munn når de lar usanneheter om oss leve, sa Meghan Markle i TV-intverjuet med Oprah Winfrey. Meghan at hun nektet å leve i frykt, og at hun nå bare vil si tingene som de er..

Klartale - 08 mars 21 kl. 09:55

Harry og Meghan med kraftig kritikk av kongehuset

Prins Harry og hans kone Meghan fortalte om livet i den britiske kongefamilien. De snakket om rasisme, at Meghan ble dårlig mottatt og vanskelige forhold i familien..

VG - 09 feb. 21 kl. 15:16

Rebel Wilson tok en Meghan

Nysingle Rebel Wilson (40) valgte å kopiere kjolevalget til hertuginne Meghan (39)..

NRK - 11 feb. 21 kl. 17:15

Meghan vant over Mail on Sunday

Hertuginne Meghan av Sussex, gift med britiske prins Harry, vant i retten over utgiverne av Mail on Sunday. Hun saksøkte Associated Newspapers for brudd på privatlivets fred etter at avisa trykket håndskrevne brev hun hadde sendt til sin far..

VG - 11 feb. 21 kl. 18:10

Hertuginne Meghan vant i retten

Hertuginne Meghan fikk medhold i at Mail On Sunday tråkket over grensen for privatlivets fred da de publiserte deler fra et personlig brev til hennes far, Thomas Markle..

NRK - 14 feb. 21 kl. 20:34

Harry og Meghan venter barn

Prins Harry og Meghan av Sussex venter barn, ifølge Sky News..

NRK - 16 feb. 21 kl. 03:40

Prins Harry og Meghan hos Oprah

Oprah Winfrey har fått det første lengre intervjuet med prins Harry og Meghan siden paret i fjor brøt med det britiske kongehuset og flyttet til USA. Det 90 minutter lange intervjuet skal sendes 7. mars, kunngjorde CBS mandag.

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 20:35

Harry og Meghan ute av rollen som britiske kongelige for godt

Prins Harry og hertuginne Meghan vil ikke komme tilbake som arbeidende medlemmer av det britiske kongehuset, opplyser….

NRK - 02 mars 21 kl. 21:12

Aviser må betale til Meghan Markle

Dei britiske tabloidavisene som trykka eit brev Meghan Markle skreiv til sin far, må betale hertuginnen av Sussex 5,4 millionar kroner i saksomkostnader. Markle vann saka mot Associated Newspapers i februar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 3 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 4 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt