VG > Sport

Sunday, 17 February, 00:29

VG - 11 Feb 19 kl. 18:20

Avis hevder United har bestemt seg om Solskjær: – Dette er hans største problem

MANCHESTER (VG) Manchester United skal allerede ha bestemt seg for å gi Ole Gunnar Solskjær (45) den permanente managerjobben, hevder avisen The Sun. Tidligere United-trener René Meulensteen (54) mener spekulasjonene er nordmannens største problem i jobben..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manchester, United, Ole Gunnar Solskjær, The Sun, René Meulensteen, Solskjær

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avis, hevder, Unitedhar , bestemt, segom , Solskjær, Dette, er hans største problem
VG - 07 Dec 18 kl. 11:05

Hevder United vil betale 400 millioner for Tottenham-sjefen

Manchester United skal være fast bestemt på å lokke Tottenham-manager Mauricio Pochettino (46) til Old Trafford..

NRK - 11 Feb 19 kl. 09:52

Ettersøkt fotballspiller går fri

En thailandsk domstol har bestemt at fotballspilleren Hakeem al-Airaibi ikke utleveres til Bahrain. Bahrain hevder han skal ha startet en mordbrann som også skadet en politistasjon. Han har avvist beskyldningene og hevder sakens motiv er politisk..

VG - 02 Jan 19 kl. 07:26

Avis: Disse fem kan bli fast United-manager

Manchester United har angivelig en liste på fem navn som de vurderer å signere som fast manager ved sesongslutt..

VG - 26 Oct 18 kl. 12:57

Avis: Sánchez håper på PSG-hjelp for å forlate Manchester United

Manchester United-stjernen Alexis Sánchez (29) ønsker seg angivelig bort fra klubben under et år etter overgangen fra Arsenal..

Aftenposten - 13 Oct 18 kl. 12:19

Tyrkisk avis hevder Khashoggi gjorde lydopptak da han ble drept

Den tyrkiske avisen Sabah hevder den savnede journalisten Jamal Khashoggi gjorde et lydopptak med en Apple-klokke da han ble drept..

VG - 18 Dec 18 kl. 14:40

Britisk avis: Solskjær i samtaler om å bli Manchester United-manager

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær (45) kobles til den ledige managerjobben i Manchester United blant flere medier. Daily Mirror melder at nordmannen er i samtaler med klubben..

VG - 18 Dec 18 kl. 14:40

Lokalavis: United-spillerne forventer å få Solskjær-nyhet i kveld

Manchester Evening News hevder at Manchester United-spillerne forventer å bli informert om at Ole Gunnar Solskjær blir klubbens trener tirsdag..

NRK - 11 Feb 19 kl. 07:48

Hevder Solskjær får jobben

Ole Gunnar Solskjær blir permanent manager for Manchester United. Det hevder The Sun, som skriver at Solskjær blir tilbudt jobben, men at avtalen ikke blir offentlig før til sommeren..

VG - 18 Dec 18 kl. 00:58

Avis: Mourinho vil ikke ha sportsdirektør

Manchester United-krisen fortsetter, men manager José Mourinho motsetter seg at klubben moderniseres med å ansette en sportsdirektør..

Klartale - 03 Dec 18 kl. 08:59

En avis for alle

I dag (mandag) ga Fredrikstad Blad ut sin første lettlest-avis. – Vi vil gjøre sakene våre mer tilgjengelig, sier redaktør..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år..

VG - 1 time siden

«Er han i ferd med å skaffe seg et problem før VM?»

Han har vært suveren hele sesongen. Men plutselig, på de to siste løpene, har Johannes Thingnes Bø (25) bommet og bommet, på stående skyting. Ekspertene er bekymret..

VG - 1 time siden

Martin Ødegaard scoret da han vant talentduellen mot Alexander Isak

(Vitesse - Willem II 3–2) Martin Ødegaard og Alexander Isak er to av de mest omtalte skandinaviske talentene i nyere tid. Og som de satte sitt preg på den aller første duellen mellom de to..

VG - 5 timer siden

Horneland: Vil gjøre som Solbakken gjorde med FCK

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) For å få Rosenborg konkurranse-dyktig i Europa igjen, ser trener Eirik Horneland ser til det Ståle Solbakken gjorde da han returnerte til FC København i sin tid..

VG - 4 timer siden

Manchester City slapp med skrekken mot lilleputten Newport

(Newport County – Manchester City 1–4) Lille Newport County holder til i League Two i det engelske ligasystemet, tre nivå under Manchester Citys stjernetilværelse i Premier League. Men det ble jevnere enn man skulle tro da lagene møttes i FA-cupens femte runde..

VG - 5 timer siden

Rosenborg scoret tre på 12 minutter

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) Tre mål på 12 minutter etter «Horneland-fotball». Resten gikk mer på autopilot, men for Rosenborg var fremgangen stor etter to svake treningskamper..

VG - 5 timer siden

Tiril Eckhoff med kjempesprekk i siste renn før VM

Helt uten press og med sesongens første verdenscupseier i ryggen, skulle Tiril Eckhoff bare bekrefte formen inn mot VM i Östersund. Det endte med seks bom på ti stående skudd..

VG - 6 timer siden

Warholm åpner for inne-EM: – Mer sannsynlig nå

Karsten Warholm (22) ville opprinnelig ikke delta i innendørs-EM om to uker. Nå er VM -og EM-gullvinneren på langhekken i ferd med å snu. Sannsynligheten for at han løper 400 meter flatt i Glasgow er større enn for kort tid tilbake..

VG - 6 timer siden

Norsk hoppfiasko i generalprøven til VM

Den bekmørke sesongen for de norske hoppherrene fortsatte da Johann André Forfang ble beste norske på en tiendeplass. Men det finnes et lysglimt, og han heter Thomas Åsen Markeng (18)..

VG - 8 timer siden

Henrik Ingebrigtsen: - Har manglet overskudd

Henrik Ingebrigtsen (27) har manglet overskudd etter mye og intensiv trening for å ta igjen forspranget brødrene Jakob (18) og Filip (25) fikk på ham mens han var ute med skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt