Hegnar.no > Økonomi

Friday, 22 November, 18:13

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 04:58

Avis: Trump frustrert på Boltons tilnærming til Venezuela

President Donald Trump er frustrert på sin nasjonale sikkerhetsrådgiver John Boltons aggressive strategi mot Venezuela, får Washington Post opplyst..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Donald Trump, John Boltons, Venezuela, Washington Post, Boltons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avis, Trump, frustrert, Boltons, tilnærming, til, Venezuela
NRK - 16 Jun 19 kl. 23:14

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 01 May 19 kl. 02:53

Mueller frustrert over Barr

Spesialetterforsker Robert Mueller var frustrert over USAs jusitsminister William Barr sin sammenfatning av rapporten om Trump og Russland. Ifølge AP sendte Mueller et brev til justisdepartementet der han skriver at sammendraget manglet kontekst..

P4 - 16 Jun 19 kl. 23:34

Trump raser mot avis

USAs president Donald Trump raser mot avisa New York Times og beskylder dem for forræderi. Årsaken er en artikkel fra avisa om at USA skal ha installert skadelig programvare i Russlands strømnett. På Twitter skriver presidenten at dette faktisk er forræderi fra en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak..

NRK - 02 Oct 19 kl. 16:16

Ny bok om Donald Trump

En ny bok beskriver hvordan en stadig mer frustrert Donald Trump foreslo å skyte migranter i benet, bygge elektriske grensegjerder eller lage vollgraver med slanger for å stoppe dem fra å komme til USA..

NRK - 23 Jan 19 kl. 05:39

Avis: Trump bløffer stadig oftere

Donald Trump har i løpet av sine to første år som president kommet med 8.158 uriktige eller villedende påstander, ifølge Washington Post. Avisen har faktasjekket alle offentlige uttalelsene Trump har kommet med siden januar 2017 og laget en database..

Klartale - 06 Nov 19 kl. 09:53

Trump har sendt 11.000 Twitter-meldinger

Ei avis har sett på Twitter-meldingene til USAs president Donald Trump..

Aftenposten - 06 Jun 19 kl. 21:40

Frustrert TUIL-profil mener laget er redd for å tape og spiller med høye skuldre

Håkon Kjæve er frustrert over at laget må havne under før de begynner å spille fotball..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 18:54

Start-talentet var frustrert og tok «dårlige valg». Nå har han tatt grep

Mikael Ugland (19) var frustrert over mangelen på spilletid. Nå mener han selv han har tak i seg selv for å bli en bedre fotballspiller..

P4 - 01 May 19 kl. 12:17

Mueller frustrert over justisminister Barr

Oppsummeringen av Russland-rapporten manglet kontekst og har ført til forvirring rundt kritiske funn i etterforskningen av president Donald Trump. Det skriver FBIs spesialetterforsker Robert Mueller, som sto bak granskningen om Russland-samrøre, i et brev til justisminister William Barr, ifølge Wasington Post. Justisdepartementet med Barr i spissen konkluderte med at Trump ikke hadde gjort noe galt, selv om Mueller fant ti mulige tilfeller der Trump forsøkte å hindre etterforskningen.

P4 - 02 Oct 19 kl. 17:35

Anklager mot Trump i ny bok

Donald Trump skal ha foreslått å lage vollgraver med slanger og krokodiller for å stoppe migranter fra å komme inn i USA. Han skal også ha snakket om å bygge elektriske grensemurer med spiker på toppen, det hevdr to journalister fra New York Times i en ny bok. Presidenten skal ifølge boken ha blitt stadig mer frustrert over at han ikke fikk bygget muren mot Mexico.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt