NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:42

NRK - 14 Apr 19 kl. 08:22

Avhører siktede i dag

I løpet av dagen skal politiet avhøre mannen som er siktet for uaktsomt drap etter dødsulykken i Sandefjord. Han meldte seg lørdag etter å ha stukket fra stedet der han kjørte på et ektepar som gikk på en gangvei. En kvinne i 50-årene døde..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avhører, siktedei , dag
Dagbladet - 29 Dec 18 kl. 19:07

Har ikke fått avhørt draps­siktede eller siktedes barn

Både avhøret av siktede og av barna var planlagt å finne sted i dag..

NRK - 30 Jul 19 kl. 13:13

Avhører siktede etter slåssing

De ti personene som mandag ble pågrepet i Oslo, siktet for blant annet vold mot politiet og brudd på våpenloven, blir tirsdag avhørt. I løpet av dagen vil det bli vurdert om noen av de siktede skal fremstilles for varetektsfengsling..

NRK - 11 Aug 19 kl. 17:42

Håper på avhør i løpet av kvelden

Politiet håper å få til et avhør med den siktede 21-åringen i løpet av kvelden. – Avhøret er litt utsatt, men vi håper nå at han velger å forklare seg og svare på hvordan han stiller seg til siktelsen, sier politiinspektør Grete Lien Metlid til NRK..

P4 - I førrgår: 09:39

Vil lukke dørene i fengslingsmøte

Politiet vil be om lukkede dører i dagens fengslingsmøte for den 27 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en 43-åring i Åsane i juni. Det melder Bergens Tidende. Siktede har blitt avhørt flere ganger, og det ble gjennomført nye avhør i går ettermiddag og kveld, ifølge avisen.

P4 - 28 Apr 19 kl. 14:29

Mehamn-drapet: - Vil ikke forklare seg for politiet

35-åringen, som er siktet for drap på en 40 år gammel mann i Mehamn i Finnmark, nekter å la seg avhøre. Ifølge politiet var den siktede 35-åringen ilagt besøksforbud fordi han tidligere har fremsatt trusler mot den drepte. Den andre mannen, som er siktet for medvirkning til drap, har latt seg avhøre.

NRK - 08 Mar 19 kl. 09:10

Sikta kvinne avhørt

Både den fornærmede kvinnen i slutten av 60-årene og kvinnen som er siktet for drapsforsøk etter en knivstikkingsepisode på Nærbø onsdag, ble i går avhørt av politiet. Det var siktede selv som meldte fra om knivstikkingen..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 19:52

Politiet: – Veldig viktig å få ham avhørt

Politiet planlegger å avhøre den siktede 21-åringen søndag kveld, men vet fortsatt ikke om han vil snakke med dem..

P4 - 11 Aug 19 kl. 20:48

Siktede blir ikke avhørt

21-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk vil ikke la seg avhøre i kveld. Det opplyser hans forsvarer Unni Fries til NRK. Heller ikke i natt ville mannen bli avhørt.

NRK - 01 Jan 19 kl. 13:35

Vil avhøre siktede tirsdag

Politiet håper å avhøre mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i Haugesund i løpet av tirsdagen. Den døde ble funnet i et hus som brant. En mann ble pågrepet i nærheten og siktet for drap.

NRK - 28 Jun 19 kl. 05:17

Har avhørt siktede

40-åringen som er mistenkt for å ha drept foreldrene sine på Sotra er avhørt og siktet for drapet. Paret i midten av 60-årene ble funnet drept på Kolltveit på Sotra i går kveld. Ifølge BT arbeidet rettsmedisinere på åstedet fram til 2-tiden i natt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hovland fortsetter storspillet

Med sju under par på 3. runde i Albertsons Boise Open, leder Viktor Hovland turneringen, ett slag foran amerikanerne Rob Oppenheim og Bronson Burgoon. For at Hovland skal kunne sikre seg PGA-tourkortet, må han ende blant de 25 beste.

NRK - 15 minutter siden

Vurderer å stenge Parlamentet

Britenes statsminister Boris Johnson undersøker om det er juridisk mulig å stenge Parlamentet, trolig for å forhindre en ny brexit-utsettelse, melder Observer..

NRK - 15 minutter siden

To personer kritisk skadd

En mann i 30-årene og en kvinne i slutten av tenårene er kritisk skadd etter ulykken i Svolvær, der en bil havnet i vannet ved fergeleiet. Ytterligere en kvinne i 30-årene er alvorlig skadd, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø..

NRK - 15 minutter siden

Død person funnet i Sandnes

Politiet i Sørvest melder på Twitter at det er funnet en død person utendørs på dale i Sandnes. Det er på nåværende tidspunkt ingen holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt. Politiet etterforsker på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Gjør livet lettere for bedrifter

Regjeringen foreslår ulike tiltak som skal gjøre det lettere for små og store bedrifter. Tiltakene handler om å innføre raskere nettbasert rapportering og forenklinger av lover og regler, og skal føre til store kostnadsbesparelser, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Dømt for knivangrep på golfbane

En mann er dømt til livsvarig fengsel for drapet på den 22 år gamle talentfulle spanske golfspilleren Celia Barquin Arozamena. Den spanske jente ble knivstukket ute på en golfbane i Iowa i USA i fjor, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Journalist drept i Mexico

En 42 år gammel journalist er funnet drept i Mexico. Mannen er den tidende journalisten som er drept i landet i år. Han ble funnet drept lørdag, trolig knivstukket, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Risikerer fengsel for hatytringer

Torsdag starter rettssaken mot en 60 år gammel mann, som er tiltalt for å ha kommet en rekke truende og hatefulle ytringer mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini, skriver NTB. Mannen risikerer tre års fengsel..

NRK - 45 minutter siden

80 millioner til brannslukking

Det brasilianske finansdepartementet har bevilget 38 millioner real (BRL), tilsvarende rundt 84 millioner kroner, til forsvaret i kampen mot brannene som herjer i regnskogen, skriver Globo..

NRK - 1 time siden

Moskus langs vegen – kjør forsiktig

Tidlig lørdag kveld ble det observert moskus langs Rondanevegen på Otta. Politiet ber folk ta kontakt dersom de oppdager flere moskus i området. Det kan være ekstra lurt å kjøre forsiktig på denne veistrekningen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt