NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:54

NRK - 14 Apr 19 kl. 08:22

Avhører siktede i dag

I løpet av dagen skal politiet avhøre mannen som er siktet for uaktsomt drap etter dødsulykken i Sandefjord. Han meldte seg lørdag etter å ha stukket fra stedet der han kjørte på et ektepar som gikk på en gangvei. En kvinne i 50-årene døde..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avhører, siktedei , dag
Dagbladet - 29 Dec 18 kl. 19:07

Har ikke fått avhørt draps­siktede eller siktedes barn

Både avhøret av siktede og av barna var planlagt å finne sted i dag..

P4 - 28 Apr 19 kl. 14:29

Mehamn-drapet: - Vil ikke forklare seg for politiet

35-åringen, som er siktet for drap på en 40 år gammel mann i Mehamn i Finnmark, nekter å la seg avhøre. Ifølge politiet var den siktede 35-åringen ilagt besøksforbud fordi han tidligere har fremsatt trusler mot den drepte. Den andre mannen, som er siktet for medvirkning til drap, har latt seg avhøre.

NRK - 08 Mar 19 kl. 09:10

Sikta kvinne avhørt

Både den fornærmede kvinnen i slutten av 60-årene og kvinnen som er siktet for drapsforsøk etter en knivstikkingsepisode på Nærbø onsdag, ble i går avhørt av politiet. Det var siktede selv som meldte fra om knivstikkingen..

NRK - 01 Jan 19 kl. 13:35

Vil avhøre siktede tirsdag

Politiet håper å avhøre mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i Haugesund i løpet av tirsdagen. Den døde ble funnet i et hus som brant. En mann ble pågrepet i nærheten og siktet for drap.

NRK - 08 Feb 19 kl. 08:17

Bjørndal-siktede ikke avhørt

Politiinspektør Grete Lien Metlid sier til VG at mannen som er siktet for å ha drept en kvinne på Bjørndal i Oslo torsdag, foreløpig ikke er avhørt. Politiet har ennå ikke sikker identitet på den avdøde kvinnen..

P4 - 27 Apr 19 kl. 16:47

Planlegger avhør

Politiet vil i ettermiddag og i kveld avhøre de to som er siktet etter at en mann ble skutt og drept i Mehamn i Finnmark natt til i dag. En av de to er siktet for å ha skutt 40-åringen. Politiet opplyser at både avdøde og de siktede er utenlandske statsborgere, men vil ikke si hvilket land de kommer fra.

Dagbladet - 28 Apr 19 kl. 14:59

Siktede var under etterforskning for trusler mot avdøde

Mannen som er politiet anser som hovedmistenkt for drapet på en mann (40) i Mehamn i går, nekter å la seg avhøre. Han skal tidligere ha truet avdøde..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 19:15

Politiet: - Siktede knytter seg til handlingen

Mannen som er siktet for drapet på Bjørndal i Oslo har i avhør knyttet seg til handlingen. - Vanskelig å si noe om motiv nå, sier politiinspektør Grete Lien Metlid..

NRK - 02 Mar 19 kl. 01:34

Alvorlig for knivstukket far

Tilstanden for mannen i 50-åra som ble knivstukket av sønnen på Averøy på Nordmøre fredag, er alvorlig, men stabil, opplyser politiet ifølge NTB. Motivet for knivstikkingen er foreløpig uklart. Den siktede og vitner skal avhøres i helga..

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:20

Tre personer siktet for bilbranner

Tre personer er siktet i forbindelse med bilbrannene og brann i en lagerkonteiner i Kvinesdal natt til søndag 3. mars. De siktede er i starten av 20-årene og har i avhør knyttet seg til hendelsene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 1 time siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 2 timer siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 2 timer siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt