NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 17:19

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:32

Avhør fortsetter i morgen

Mannen som onsdag ble pågrepet og siktet for dødsfallet på Snartemo er ikke ferdig i avhør. Det opplyser forsvarer Berit Knudsen. Avhørene fortsetter i morgen. Mannen er siktet for å ha kjørt på og drept franske Daisy May Tran..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Snartemo, Berit Knudsen, Daisy May Tran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avhør, fortsetteri , morgen
P4 - 10 Oct 19 kl. 16:53

Fortsetter avhør

Mannen i 20-årene som i går ble pågrepet og siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på en kvinne i Snartemo i Vest-Agder er ikke ferdig i avhør. Mannen har sittet i avhør i dag, og det fortsetter i morgen, opplyser hans forsvarer til NRK. Politiet mener han, i beruset tilstand, kjørte på og drepte en 28 år gammel fransk kvinne, og stakk fra stedet etterpå.

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 15:22

Avhør av siktet i Snartemo-saken fortsetter

Avhørene fortsetter av mannen som er siktet for uaktsomt drap etter at en kvinne ble funnet død og en annen hardt skadd i Snartemo i Vest-Agder i juni..

P4 - 17 Aug 19 kl. 16:26

Avhør av Manshaus over

Det andre avhøret av terror- og drapssiktede Philip Manshaus er nå ferdig for dagen. Avhøret varte i rett over fire timer. I går satt Manshaus i et like langt avhør med politiet for første gang siden drapet på stesøsteren og moskéskytingen i Bærum.

P4 - 07 Jan 20 kl. 09:54

Fortsetter med vitneavhør etter boligbrann

Politiet fortsetter med å undersøke brannstedet og vil avhøre flere vitner etter boligbrannen i Bergen i helgen. To jenter på ni og 14 år, og hennes mor omkom i brannen som startet lørdag morgen. Tilstanden til det tredje barnet som ble hentet ut av røykdykkere er fortsatt kritisk og uavklart.

P4 - 18 Jul 19 kl. 23:39

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

NRK - 21 Apr 20 kl. 09:05

Oslo Børs åpner ned

Oslo Børs' hovedindeks fortsetter nedgangen og åpnet tirsdag morgen med en nedgang på 1,46 prosent til 730,07 prosentpoeng. Oljeprisen fortsetter å falle. Et fat nordsjøolje ble tirsdag morgen omsatt for 24 dollar – et fall på 7,38 prosent..

NRK - 23 Mar 20 kl. 07:51

Tiltak oppdateres trolig i morgen

Det blir trolig bestemt i morgen om de strenge korona-tiltakene, med for eksempel skolestengning, fortsetter i Norge. – En konklusjon på de kraftigste tiltakene kommer ikke i dag, så sannsynligvis i morgen, sier Bent Høie til NRK..

P4 - 08 Oct 19 kl. 17:04

Ankesak i Marokko fortsetter i morgen

Ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen i Marokko fortsetter i morgen. Det opplyser den norske familiens bistandsadvokat til NTB. Saken ble utsatt 25.

P4 - 15 Oct 19 kl. 22:07

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 11 Dec 19 kl. 11:33

Erkjenner ikke straffskyld

Den 60 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for drap i Vågsbygd i Kristiansand erkjenner ikke straffskyld. Siktede ble avhørt i går kveld, og avhørene fortsetter i dag. Siktede befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..

NRK - 45 minutter siden

Vil kunna isolera fleire med tvang

Helsedepartementet foreslår å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan ha moglegheit til å isolera fleire pasientar med tvang med covid-19, skriv Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Høgre-politikar blei spora

Ein app på mobilen avslørte i detalj kor stortingspolitikar Lene Westgaard-Halle frå Høgre var i rundt ein månad. Med bakgrunn i data kjøpt frå eit britisk selskap, har NRK kunna følga bevegelsane hennar blant anna heime og på to jobbreiser..

NRK - 1 time siden

Går ut med dødstal i Iran

Ifølge styresmaktene i Iran blei 230 personar drepne under demonstrasjonane i november, melder AFP. Dette er første gong sidan demonstrasjonane, som skjedde etter eit hopp i bensinprisane, at styresmaktene kommenterer dødstala..

NRK - 1 time siden

Dato for russisk grunnlovsendring

1. juli vil det vera folkeavstemming i Russland om grunnlovsendringar som opnar for at president Vladimir Putin kan sitta ved makta fram til 2036, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Colosseum i Roma opna igjen

Den berømte turistattraksjonen Colosseum i hovudstaden i Italia, Roma, har opna igjen etter å ha vore stengt i nesten tre månader. Til vanleg har Colosseum rundt 20.000 besøkande om dagen, men blir nå avgrensa til mellom 1000 og 1600 besøkande..

NRK - 2 timer siden

Snøskred i Ersfjordvannet

Et snøskred har gått ned i Ersfjordvannet i Bergsbotn på Senja. Skredet førte til at store mengder vann ble presset ut i elva, og det jobbes nå med å fylle på masser for å berge bro, vei og en smoltfabrikk..

NRK - 2 timer siden

To drept av politi i Iowa

To personer er drept i Iowa etter at politiet i Davenport i Iowa løsnet skudd mot personer som politiet sier plyndret bygninger. Det melder CNN. I tillegg er to personer og én politibetjent såret etter opptøyene i byen.

NRK - 3 timer siden

Kaos på Nordbytjernet

Politiet er ved Nordbytjernet på Jessheim etter meldinger om feilparkerte biler. På Twitter skriver politiet at det er fullstendig kaos og at mange ikke har respektert skilting i området. Politiet skal nå stoppe alle biler før de kjører inn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt