NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 06:25

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:32

Avhør fortsetter i morgen

Mannen som onsdag ble pågrepet og siktet for dødsfallet på Snartemo er ikke ferdig i avhør. Det opplyser forsvarer Berit Knudsen. Avhørene fortsetter i morgen. Mannen er siktet for å ha kjørt på og drept franske Daisy May Tran..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Snartemo, Berit Knudsen, Daisy May Tran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avhør, fortsetteri , morgen
P4 - 10 Oct 19 kl. 16:53

Fortsetter avhør

Mannen i 20-årene som i går ble pågrepet og siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på en kvinne i Snartemo i Vest-Agder er ikke ferdig i avhør. Mannen har sittet i avhør i dag, og det fortsetter i morgen, opplyser hans forsvarer til NRK. Politiet mener han, i beruset tilstand, kjørte på og drepte en 28 år gammel fransk kvinne, og stakk fra stedet etterpå.

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 15:22

Avhør av siktet i Snartemo-saken fortsetter

Avhørene fortsetter av mannen som er siktet for uaktsomt drap etter at en kvinne ble funnet død og en annen hardt skadd i Snartemo i Vest-Agder i juni..

P4 - 17 Aug 19 kl. 16:26

Avhør av Manshaus over

Det andre avhøret av terror- og drapssiktede Philip Manshaus er nå ferdig for dagen. Avhøret varte i rett over fire timer. I går satt Manshaus i et like langt avhør med politiet for første gang siden drapet på stesøsteren og moskéskytingen i Bærum.

P4 - 18 Jul 19 kl. 23:39

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

P4 - 08 Oct 19 kl. 17:04

Ankesak i Marokko fortsetter i morgen

Ankesaken etter drapene på norske Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen i Marokko fortsetter i morgen. Det opplyser den norske familiens bistandsadvokat til NTB. Saken ble utsatt 25.

P4 - 8 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 23 Sep 19 kl. 20:32

Ving: - Flyene går i morgen

Ving fortsetter virksomheten i Norden, og trafikken går som vanlig igjen i morgen. Det opplyser selskapet nå i kveld..

P4 - 17 Aug 19 kl. 11:57

Nytt avhør av terrorsiktet

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus skal i ettermiddag avhøres for andre gang av politiet. Det bekrefter hans forsvarer til VG. Den terrorsiktede mannen nektet først å la seg avhøre, men endret mening og ble avhørt i går kveld.

NRK - 17 Aug 19 kl. 11:57

Nytt avhør av Manshaus i dag

Politiet skal avhøre terrorsiktede Philip Manshaus i dag, ifølge VG. Manshaus (21) skal avhøres for andre gang av politiet lørdag ettermiddag, bekrefter forsvarerteamet. Manshaus ble også avhørt fredag..

NRK - 11 Aug 19 kl. 17:42

Håper på avhør i løpet av kvelden

Politiet håper å få til et avhør med den siktede 21-åringen i løpet av kvelden. – Avhøret er litt utsatt, men vi håper nå at han velger å forklare seg og svare på hvordan han stiller seg til siktelsen, sier politiinspektør Grete Lien Metlid til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 1 time siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

NRK - 1 time siden

Stjal røyk og snus i Trøndelag

En person skal være pågrepet etter et innbrudd på en bensinstasjon på Frosta i Trøndelag. Det skriver politiet på Twitter. Gjerningsmannen ble ifølge politiet pågrepet med tyvegodset, som bestod av sigaretter og snus..

NRK - 2 timer siden

Borten Moe blir plattformsjef

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe blir plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Det skriver Stavanger Aftenblad. Før han starter må han fullføre et kvalifiseringskurs, og læretida, skriver avisa..

NRK - 1 time siden

Kina «indignert» over ny lov

Kinesiske myndigheter er «kraftig indignert» etter at Representantenes hus i USA vedtok en lov ment å forsvare sivile rettigheter i Hongkong. Den kinesiske talspersonen Geng Shuang ba også USA om å slutte å blande seg, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Biden forsvarte sønnen

Tidligere visepresident Joe Biden mener Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene». Det sa han under nattens debatt mellom de demokratiske presidentkandidatene, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

15 personer drept i Mexico

15 personer skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile skal ha vært bevæpnet..

NRK - 4 timer siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt