P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:29

P4 - 15 jan. 20 kl. 06:15

Avførende turister deporteres

Peru tar ikke lett på turister som gjør fra seg på hellige steder.
De fem turistene som nylig ble pågrepet for å ha bæsjet i et hellig tempel i Machu Picchu-ruinene blir nå deportert ut av landet.
Turistene skal også ha gjort annet skadeverk, og en kan også vente seg rettforfølgelse, ifølge nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på P4


Les mer om:
Machu Picchu, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avførende, turister, deporteres
NRK - 14 jan. 20 kl. 03:29

Seks turister arrestert i Peru

Seks turister er pågrepet etter funn av bæsj i Machu Picchu. De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted. Det er funnet avføring i et hellig tempel i inkabyen..

NRK - 06 mars 20 kl. 14:39

Åkesson deporteres fra Tyrkia

Jimmie Åkesson deporteres fra Tyrkia etter å ha delt ut flygeblader ved grensa til Hellas, skriver svenske Expressen..

P4 - 17 juli 20 kl. 15:05

Nordmenn legger fra seg avføring i Lofoten

Norske teltturister blir anklaget for å legge fra seg avføring og forsøple populære friluftsområder i Lofoten. En beboer ved Sørvågågen sier eksrementene den siste tid har florert sammen med henslengte øl- og brusflasker i naturen. I tillegg har flere satt opp telt bare titalls meter unna boligene til folk.

NRK - 08 nov. 19 kl. 09:54

Russ fylte kake med avføringsmiddel

Tre avgangselever ved Senja videregående skole serverte torsdag kake med avføringsmiddel i til elever på VG1 og VG2. Ifølge rektor Stein Erik Svendsen skal ingen elever ha blitt alvorlig syke, og det er ikke snakk om store mengder avføringsmiddel..

Dagbladet - 29 mars 20 kl. 19:27

Finner viruset i avføring

Det er gjort funn av det nye coronaviruset i avføringsprøver, men forskerne vet ikke om det smitter den veien..

Dagbladet - 14 jan. 20 kl. 03:43

Seks turister pågrepet etter funn av bæsj

De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted Machu Picchu. Det er funnet avføring i et hellig tempel i inkabyen..

P4 - 11 nov. 19 kl. 16:51

Ingen nordmenn deporteres

Det er ingen nordmenn blant IS-medlemmene som nå skal deporteres fra Tyrkia. Tyrkia har sagt at de skal sende 737 fengslede medlemmer av terrororganisasjonen tilbake til landene de kommer fra. Men det norske utenriksdepartementet har ikke fått beskjed om at noen av dem kommer fr Norge, melder NTB.

VG - 14 jan. 20 kl. 03:46

Seks turister pågrepet etter funn av bæsj i Machu Picchu

De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted. Det er funnet avføring i et hellig tempel i inkabyen..

NRK - 01 mars 20 kl. 07:32

Turister avlyser danskebåttur

Om lag 2.000 turister, flesteparten av dem fra Kina og Sør-Korea, har avbestilt reiser med Fjordline mellom Norge og Hirtshals i Danmark. Det gjelder i hovedsak grupper med turister fra de to landene, opplyser selskapet til Bergens Tidende..

NRK - 09 juni 20 kl. 13:47

Turister tilbake på Kypros

Flere fly med turister fra utlandet kom til Kypros i dag. Det er de første ankomstene siden korona-nedstengningen 21. mars.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 1 time siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall for økonomien i Danmark

Den danske økonomien er i rekordstort fall. Økonomien krympet med 7,4 prosent i andre kvartal sammenlignet med første. Det er det største fallet siden landet begynte å føre kvartalsoversikt på 1990-tallet.

P4 - 1 time siden

Høy risiko for smitte i Paris og Marseille

Franske myndigheter erklærer Paris og Marseille for høyrisikosteder for koronasmitte. Erklæringen gir myndighetene rett til å innføre strenge tiltak for å holde smitten nede. De siste to ukene har smittetallene i Paris og Marseille økt kraftig.

P4 - 1 time siden

NAF frykter trafikk-kaos ved skolestart

Det kan bli trafikk-kaos ved skolestart om flere foreldre velger å kjøre barna til skolen på grunn av korona. Det frykter NAF, som sier det er uheldig. Da kan det fort oppstå farlige situasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Handagard..

P4 - 1 time siden

Mobilbruken kan gjøre hunden deprimert

Menneskets økende bruk av smarttelefonen har en negativ effekt på hunden. En britisk forskningsrapport viser at hunden kan bli emosjonelt påvirket om de ikke får kontakt med eieren fordi de ikke klarer å lese kroppsspråk eller få øyekontakt. Veterinær og TV-profil Trude Mostue tror dette fører til at hunden blir gående mye for seg selv..

P4 - 1 time siden

Apotekene fyller opp lagrene med munnbind

Apotek-kjedene i Norge fyller nå opp lagrene med munnbind i påvente av pressekonferansen med regjeringen i dag. Etterspørselen etter munnbind har vært stor den siste tid, og for å unngå tomme hyller innfører Apotek 1 nå rasjonering. Til VG sier de at hver kunde får lov til å kjøpe to pakker med 50 munnbind..

P4 - 1 time siden

Forsinkelser på Dovrebanen

Det er forsinkelser på Dovrebanen på grunn av en signalfeil ved Lillehammer. Det melder Bane Nor. De jobber nå med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

- Å innføre et nasjonalt påbud om bruk av munnbind i USA vil redde svært mange liv. Det sier Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Han tar nå til orde for nasjonalt påbud de tre neste månedene når man ferdes ute.

P4 - 2 timer siden

Professor: – Barn bør bruke munnbind på steder med masse folk

Tar til orde for at alle barn over to år bør bruke munnbind..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt