P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:27

P4 - 15 Jan 20 kl. 06:15

Avførende turister deporteres

Peru tar ikke lett på turister som gjør fra seg på hellige steder.
De fem turistene som nylig ble pågrepet for å ha bæsjet i et hellig tempel i Machu Picchu-ruinene blir nå deportert ut av landet.
Turistene skal også ha gjort annet skadeverk, og en kan også vente seg rettforfølgelse, ifølge nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på P4


Les mer om:
Machu Picchu, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avførende, turister, deporteres
NRK - 14 Jan 20 kl. 03:29

Seks turister arrestert i Peru

Seks turister er pågrepet etter funn av bæsj i Machu Picchu. De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted. Det er funnet avføring i et hellig tempel i inkabyen..

NRK - 08 Nov 19 kl. 09:54

Russ fylte kake med avføringsmiddel

Tre avgangselever ved Senja videregående skole serverte torsdag kake med avføringsmiddel i til elever på VG1 og VG2. Ifølge rektor Stein Erik Svendsen skal ingen elever ha blitt alvorlig syke, og det er ikke snakk om store mengder avføringsmiddel..

Dagbladet - 14 Jan 20 kl. 03:43

Seks turister pågrepet etter funn av bæsj

De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted Machu Picchu. Det er funnet avføring i et hellig tempel i inkabyen..

P4 - 11 Nov 19 kl. 16:51

Ingen nordmenn deporteres

Det er ingen nordmenn blant IS-medlemmene som nå skal deporteres fra Tyrkia. Tyrkia har sagt at de skal sende 737 fengslede medlemmer av terrororganisasjonen tilbake til landene de kommer fra. Men det norske utenriksdepartementet har ikke fått beskjed om at noen av dem kommer fr Norge, melder NTB.

VG - 14 Jan 20 kl. 03:46

Seks turister pågrepet etter funn av bæsj i Machu Picchu

De seks turistene er anklaget for å ha ødelagt deler av Perus berømte verdensarvsted. Det er funnet avføring i et hellig tempel i inkabyen..

P4 - 08 Oct 19 kl. 07:45

Tillater ikke-gifte turister å sove sammen

Saudi-Arabia vil satse på turisme. Nå vil de også tillate turister som ikke er gift til å sove sammen. Turister fra utlandet vil fra nå av kunne sjekke inn på hotellene kun ved bruk av pass, de trenger ikke lenger bevise at de er i slekt eller gift.

NRK - 15 Nov 19 kl. 12:35

Guvernør vil bare ha rike turister

Guvernøren i Øst-Nusa Tenggara, Victor Laiskodat, sier de har nok fattige turister i regionen, og bare vil ha rike turister på besøk. Laiskodat mener provinsen bør være en «toppdestinasjon» siden de er blant Lonely Planets reiseanbefalinger 2020..

Dagbladet - 01 Oct 19 kl. 12:15

Lar turister droppe klesregime

Nok en gang annonserer den saudiarabiske kronprinsen regelendringer for å sjarmere til seg vestlige turister..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 07:38

Turister flokker til «Joker»-trappa

Trappene fra filmens dansescene er blitt et yndet mål for turister og Instagram-brukere..

NRK - 05 Jan 20 kl. 07:21

Seks turister drept av bil i Italia

Minst seks er drept etter at en bil kjørte inn i en gruppe på 17 turister nord i Italia, skriver tyske medier. Hendelsen skjedde i landsbyen Luttach i Sør-Tirol natt til søndag, og italiensk politi antar at det var en gruppe tyske turister..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 1 time siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 1 time siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 2 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 10 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 10 timer siden

En person død etter voldshendelse

En person er død etter en voldshendelse i et bolighus i Søndre Land i Innlandet. Politiet opplyser at de har kontroll på flere personer som var tilstede, og en større etterforskning er igangsatt..

P4 - 12 timer siden

Tom Hagen leter etter svar

Mannen til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen har sendt flere e-poster til politiet med tanker om hva som kan ha skjedd med henne. Ifølge VG får Tom Hagen hjelp fra en bekjent og forretningspartner, som har ført til at han har sendt minst åtte e-poster hvor han deler sine tanker. Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt