NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 20:29

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen. Siktede og avdøde er utenlandske statsborgere. Siktede fremstilles for fengsling over helgen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Florø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avdød, kvinnei , Florø, kjente, siktede
NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 nov. 19 kl. 18:57

Avdøde var på besøk hos sikta

Den drepne kvinna i Florø var på besøk i Noreg hos den sikta og mora hans, opplyser politiet i ei pressemelding, skriv VG. Ifølge politiet budde den drapssikta saman mora si i Florø. Dei to hadde besøk av avdøde og sonen til den avdøde..

NRK - 16 nov. 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

P4 - 16 nov. 19 kl. 08:10

Drapssiktet kjente offeret

Mannen som er siktet for å ha knivdrept en kvinne i Florø i Sogn og Fjordane i går kjente offeret. Men de to er ikke i slekt, opplyser politiet. Begge er utenlandske statsborgere, og politiet jobber med å varsle avdødes familie i utlandet.

P4 - 19 juni 20 kl. 08:21

Skal ha fraktet avdøde til funnsted

Mannen som er mistenkt for befatning med avdøde som ble funnet i en kum på Vår Frelsers gravlund i Oslo onsdag, er ikke mistenkt for å ha noe med selve dødsfallet å gjøre. Han er mistenkt for å ha fraktet avdøde til kummen, der han selv tipset politiet om at liket lå. Avdøde er fremdeles ikke identifisert, men politiet tror det dreier seg om en person som tidligere er meldt savnet.

P4 - 10 juni 20 kl. 08:08

- Floyd og politimann kjente hverandre

Avdøde George Floyd og den drapssiktede politimannen Derek Chauvin kjente hverandre - og det det var gnisninger mellom dem. Det sier en kilde til CBS News. Det er tidligere kjent at de to hadde jobbet ved samme nattklubb, men eieren har sagt at de var i ulike avdelinger.

NRK - 29 mai 20 kl. 02:41

Brann i rekkehus i Florø

Det brenner i tak og vegger i andre etasje i et rekkehus i Florø natt til fredag, der nødetater har evakuert alle beboere på stedet. Politiet fikk melding om brannen i rekkehuset i Florø i Kinn kommune klokka 2..

P4 - 17 nov. 19 kl. 15:53

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

NRK - 15 nov. 19 kl. 22:06

VG: Kvinne knivdrept i Florø

Kvinne knivdrept i Florø, melder VG..

VG - 15 nov. 19 kl. 22:09

Kvinne funnet drept i Florø

En kvinne ble funnet knivstukket på en adresse i Florø fredag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russisk historiker dømt til 13 år

Den russiske historikeren Yuri Dmitriev er dømt til 13 års fengsel for seksuelle overgrep mot sin adoptiv-datter, melder Reuters. Han ble opprinnelig dømt til tre og et halvt års fengsel. Dmitriev og hans støttespillere mener anklagene er falske..

NRK - 30 minutter siden

Anbefaler nye regioner som røde

Folkehelseinstittutet anbefaler at regionene Blekinge og Södermanland i Sverige og den finske regionen Helsingfors/Nyland blir røde, og at det dermed innføres innreisekarantene for regionene. FHI anbefaler også å gjøre Päijät-Häme i Finland gult..

NRK - 45 minutter siden

Søker etter kvinne på Korgfjellet

Politiet søker etter en kvinne i 50-årene som skal ha problemer med å komme seg ned fra Korgfjellet. Politi- og redningshunder er satt inn i søket. Politiet opplyser at redningsmannskap snart skal være på plass.

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør selvangivelse

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort sin selvangivelse for 2019. Den viser ifølge Reuters at ekteparet Biden betalte over 346.000 dollar i skatt i 2019.

NRK - 1 time siden

Kraftig smitteøkning i Kristiansund

Møre og Romsdal har minst smitte av alle fylkene i hele landet, men nå er smittesituasjonen i Kristiansund blitt krevende etter at seks personer har testa positivt for korona..

NRK - 1 time siden

15 barnehagebarn i karantene

Én ansatt i Øvre Toppenhaug barnehage på Bærums Verk er bekreftet smittet av covid-19, skriver Budstikka. Alle barn og ansatte ved barnehagen er satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør skattemelding

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort skattemeldingen for 2019. Skattemeldingen viser at han og kona Jill Biden hadde en inntekt på nær 985.000 dollar i 2019, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Dovre

Det er satt i gang leteaksjon etter at en 69 år gammel kvinne ikke kom hjem etter fjelltur i Dovre. Det melder politiet på Twitter. Røde Kors og Norske redningshunder er varslet i forbindelse med søket..

NRK - 1 time siden

Biden vil offentliggjøre skattetall

Demokratenes presidentkandidat vil ifølge Reuters offentliggjøre sin skattemelding for 2019 i løpet av tirsdag. Bidens valgkamp-apparat sier også at Trumps kampanje har bedt om at korondødsfallene i landet ikke nevnes under nattens president-debatt..

NRK - 8 timer siden

Mindre vilje til å vaksinere seg

Før sommaren svarte 72 prosent av nordmenn at dei ville ta ei eventuell koronavaksine dersom ei blei tilgjengeleg. No vil berre 64 prosent ta den, syner den gjentekne undersøkinga utført av Kantar for Forskingsrådet. Særleg er det færre menn som vil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt