NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 08:03

NRK - 30 nov. 20 kl. 04:37

Australia raser mot Kina

Australia krever en unnskyldning fra Kina etter at en talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet publiserte en tweet med et falskt bilde av en australsk soldat som holder en kniv mot strupen til et afghansk barn. Det melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Australia, rasermot , Kina
NRK - 18 jan. 21 kl. 09:07

Australia åpner neppe grensene i år

Helsemyndighetene i Australia sier at vanlige reiser til landet ikke kan forventes i 2021, skriver ABC. Folk som likevel ankommer Australia, må betale over 21.000 kroner for å tilbringe to uker på karantenehotell..

NRK - 23 feb. 21 kl. 05:22

Australia og Facebook enige

Etter flere dager med forhandlinger mellom Australia og Facebook, åpner selskapet igjen for deling av nyheter i landet. Facebook stanset deling av nyheter i Australia som et svar på lovforslaget som pålegger sosiale medier å betale for nyhetsinnhold..

NRK - 17 mars 21 kl. 04:34

Australia ber om vaksinedoser

Australia ber AstraZeneca og EU om tilgang til en million vaksinedoser for å håndtere et urovekkende koronautbrudd i nabolandet Papa Ny-Guinea. Statsminister Scott Morrison sier han vil flytte doser Australia allerede har bestilt og betalt «så fort som mulig»..

NRK - I førrgår: 02:48

Karantenefritt Australia – NZ

New Zealand og Australia åpner for karantenefri reise mellom de to landene for første gang på over et år. Fra mandag kan australiere reise til New Zealand uten karantene, og newzealendere kan også komme tilbake fra Australia uten karantene..

NRK - 02 feb. 21 kl. 07:24

Skogbrann raser i Australia

Tretti hus er brent ned til grunnen og flere hundre mennesker er evakuert ved Perth på vestkysten av Australia. Store mannskaper har ennå ikke kontroll på en skog- og gressbrann tre mil øst for millionbyen. 7000 hektar brenner, melder australske ABC..

Aftenposten - 03 april 21 kl. 21:13

Raser over at Hollywood-stjernene strømmer til Australia

Julia Roberts, Matt Damon, Ed Sheeran og en rekke andre superstjerner har reist til et korona-fritt Australia..

NRK - 16 des. 20 kl. 04:22

Australia stevner Kina inn for WTO

Australia kunngjorde onsdag at landet ber Verdens handelsorganisasjon (WTO) undersøke Kinas straffetoll på import av australsk bygg. Det er en betydelig opptrapping i striden mellom de to nasjonene..

E24 - 16 des. 20 kl. 06:19

Australia stevner Kina inn for WTO i strid om byggtoll

Australia kunngjorde onsdag at landet ber Verdens handelsorganisasjon (WTO) undersøke Kinas straffetoll på import av australsk bygg..

NRK - 30 nov. 20 kl. 12:32

Australia rasar mot falsk bilete

Eit falskt bilete av ein australsk soldat som utfører eit krigsbrotsverk sirkulerer på Twitter, spreidd av ein talsmann frå Kina sitt utanriksdepartement, melder AFP. Statsminister Scott Morrison kallar biletet forferdeleg, og krev at Kina beklagar..

Dagbladet - 15 feb. 21 kl. 00:50

Raser mot USA etter Kina-kritikk

Etter Donald Trumps håndtering av den internasjonale responsen på coronapandemien, liker Kina dårlig å få tilsnakk av USA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nye fartsgrenser til sjøs

Frå 15. mai blir det nye fartsgrenser til sjøs, opplyser Samferdsledepartementet. Mellom anna blir det ikkje lov å føra båt raskare enn 5 knop, dersom du er mindre enn 50 meter frå folk som badar eller bademerkebøyer..

NRK - 15 minutter siden

Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 45 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 1 time siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 2 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt