NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 13:05

NRK - 12 okt. 20 kl. 14:35

Auke i koronapasientar på sjukehus

I Storbritannia er det no fleire koronapasientar på sjukehusa enn kva det var før landet vart stengd i mars. Utviklinga er særleg markant i Nord-England, der det vert meldt om stadig fleire smittetilfelle i byar som Liverpool, Manchester og Newcastle..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Nord-England, Liverpool, Newcastle

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aukei , koronapasientar, sjukehus
NRK - 30 nov. 20 kl. 12:06

129 koronapasientar på sjukehus

Måndag var 129 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Dette er ein auke på seks pasientar frå dagen før, syner oversikta til Helsedirektoratet. 19 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 07 nov. 20 kl. 12:54

92 innlagde på norske sjukehus

Talet på menneske som er innlagde på sjukehus med påvist koronasmitte er laurdag 92, syner oversikta frå Helsedirektoratet. Sist Noreg hadde fleire innlagde var 30. april, då 98 koronapasientar var fekk behandling på sjukehus i Noreg..

NRK - 17 nov. 20 kl. 10:04

14 innlagd i Bergen

11 pasientar er i dag innlagd med covid-19 på Haukeland. I går var det 14 koronapasientar på sjukeuset. Som i går er det to personar som får intensivbehandling.

NRK - 27 nov. 20 kl. 12:25

121 koronapasientar på sjukehus

Fredag er 121 koronasmitta pasientar innlagde på norske sjukehus. Det er ein nedgang på to pasientar frå dagen før. 20 av pasientane får respiratorbehandling..

NRK - 11 des. 20 kl. 12:45

132 koronapasientar på sjukehus

Fredag var 132 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på fire pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling..

NRK - 13 jan. 21 kl. 12:07

156 på sjukehus med covid-19

Onsdag var 156 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ei auke på sju frå tysdag og det høgaste talet sidan 20. april.

NRK - 25 nov. 20 kl. 12:07

Litt færre innlagde koronapasientar

Det er onsdag bekrefta at 116 pasientar koronasmitta pasientar er innlagde på norske sjukehus. Dette er tolv færre enn dagen før, syner Helsedirektoratet si oversikt. 22 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 27 nov. 20 kl. 20:08

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 11 des. 20 kl. 09:53

Skal forske på heimebehandling

Sørlandet sjukehus vert med i eit nordisk forskingsprosjekt for å undersøke moglegheita for å gi koronapasientar behandling i eigen heim. Prosjektet vert støtta med 8,3 millionar frå det interregionale samarbeidet til EU..

NRK - 13 des. 20 kl. 00:23

364 nye koronatilfelle i Noreg

Det siste døgnet er det registrert 364 nye koronasmitta personar i Noreg. Det er 52 færre enn fredag. 118 koronapasientar er laurdag innlagde på sjukehus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Mutert virus i Arendal

Det har vært ett tilfelle av det muterte koronaviruset fra Storbritannia i Arendal, sier ordfører Robert Cornels Nordli til fvn.no. Den smittede ankom Norge fra Storbritannia for en tid tilbake, og skal ha vært i karantene da vedkommende ble testet..

NRK - 5 minutter siden

Vil ikke spekulere om vaksineeffekt

Steinar Madsen, fagdirektør i Legemiddelverket, sier følgende om ubekreftede opplysninger i tyske medier om at AztraZenecas vaksine gir dårlig beskyttelse for eldre over 65 år. – Dette var spekulasjoner som kom i mediene, ingen vet helt hvor det kommer fra. Vi vil ikke bidra til å spekulere ytterligere.

NRK - 10 minutter siden

Lavere kornproduksjon i 2020

Norske bønder produserte mindre korn i fjor. Kornavlingen i Norge gikk ned med 4,4 prosent fra 2019 til 2020. Den største nedgangen var i hvete, der det ble produsert 303.

NRK - 15 minutter siden

VG: Vaksineringen kan bli forsinket

Vaksineringen mot koronavirus kan bli opp mot to måneder forsinket, skriver VG. Etter at det ble klart at Norge får færre vaksiner fra AstraZeneca enn antatt, vil vi kunne havne én til to måneder lenger bak i vaksineringsskjemaet..

NRK - 15 minutter siden

EU ønsker regler for sosiale medier

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen oppfordrer USA til å samarbeide om et felles, globalt sett med regler for sosiale medieplattformer. i en tale sa hun at internettgiganter må ta ansvar for hvordan de sprer, fremmer og fjerner innhold..

NRK - 30 minutter siden

En død etter bondeprotest i India

En person er død og flere skadd når tusenvis av bønder demonstrer i New Dehli i India tirsdag, melder AP. Bøndene er i kamp mot politiet og forsøker å bryte sperringer. Politiet avfyrer tåregass.

NRK - 12 timer siden

Ny variant av koronaviruset i USA

En ny variant av koronaviruset er blitt oppdaget i USA for første gang, opplyser tjenestemenn i Minnesota mandag, skriver CNN. Koronaviruset, som kalles for P. 1-varianten ble oppdaget hos en reisende fra Brasil.

NRK - 45 minutter siden

Knivangrep i Frankfurt

Flere personer er skadd i det som antas å være et knivangrep i Frankfurt, melder AP. En mistenkt person er pågrepet, opplyser politiet i byen. Ifølge tysk politi var det en krangel som var årsaken til angrepet.

NRK - 1 time siden

Mutert virus trolig i Øvre Eiker

Tre personer i Øvre Eiker er trolig smittet med den britiske mutasjonen av covid-19. En av disse har blitt smittet av en nærkontakt som bor i Nordre Follo. Personen i Nordre Follo har nylig fått bekreftet smitte med den britiske mutasjonen..

NRK - 1 time siden

Færre innlagde med covid-19

Det var tysdag 122 personar som er innlagde med covid-19 på norske sjukehus. Det er 13 færre enn dagen før, viser oversikta til Helsedirektoratet. 22 av pasientane får behandling med respirator.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt