NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:22

NRK - 09 Jun 19 kl. 16:03

Aukar bemanning på sjukehus

Haukeland universitetssjukehus aukar bemanninga som følge av epidemien på Askøy. Pågangen av nye pasientar er framleis om lag som det har vore sidan torsdag, seier klinikkdirektør Anne Taule på Mottaksklinikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askøy, Anne Taule, Mottaksklinikken

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aukar, bemanning, sjukehus
NRK - 26 Mar 19 kl. 06:50

Sjukehus aukar risiko for kreft

Fleire norske sjukehus aukar risikoen for å gi pasientar kreft ved for høge stråledosar ved røntgen eller CT. Det viser ei undersøking frå Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet. Nokre sjukehus bruker 12 til 14 gongar høgare dosar enn andre..

NRK - 10 Jul 19 kl. 01:43

Til sjukehus etter bilulukke

Ein person er sendt til sjukehus i ambulanse etter ei ulukke i Lærdalstunnelen, ifølgje politiet. Bilføraren vart først send til Lærdal sjukehus, og så flogen med luftambulanse til Førde sjukehus. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 04 Mar 19 kl. 06:52

Dødstalet aukar etter tornado

Minst 23 menneske har mista livet etter at to tornadoar raserte store delar av Lee County søraust i Alabama, på grensa mot Georgia. Over 40 skal vere innlagde på sjukehus..

P4 - 10 Jul 19 kl. 07:36

- Lav bemanning kan gå utover liv og helse

Sykepleierforbundet slår alarm om kritisk lav bemanning i sommer..

NRK - 28 Mar 19 kl. 06:25

Aukar støtta til Mosambik

Noreg aukar støtta med 47 millionar kroner til den humanitære innsatsen etter syklonen Idai som ramma Mosambik, Zimbabwe og Malawi. Ifølgje FN treng 1,8 millionar menneske nødhjelp..

NRK - 10 May 19 kl. 06:10

USA aukar toll på kinesiske varer

USA aukar tollsatsen på kinesiske varer denne morgonen. Det vil sei at tollen har gått frå 10 til 25 prosent. Samtalane mellom landa held fram, men ifølgje Bloomberg er det ikkje mykje framgang..

NRK - 23 Sep 19 kl. 10:14

Ny bank aukar renta

Sparebank 1 Midt-Norge aukar renta på bustadlån og på innskudd med inntil 0,25 prosentpoeng, skriv Nettavisen. Bakgrunnen for renteauka skal vere Noregs bank si auke av styringsrenta 19. september..

NRK - 13 Feb 19 kl. 18:51

Snussalet aukar trass grøne boksar

Salet av snus aukar, sjølv om helseminister Bent Høie for seks månader sidan innførte tiltak for å få snusbruken ned. Men tal frå Swedish Match viser at innføringa av grøne snusboksar likevel ikkje har dempa lysten på snus, skriv Nettavisen..

P4 - 08 May 19 kl. 21:08

Slår alarm om fengselssikkerheten

Ansatte ved Indre Østfold fengsel i Eidsberg slår alarm om det de mener er for lav bemanning. To fagforeninger har sendt varsel til Arbeidstilsynet og Kriminalomsorgen om at utilstrekkelig bemanning i helgene fører til trusler og vold mot fengselsbetjentene. Fengselsledelsen avviser til NRK at bemanningen er for lav og sier den er sikkerhetsmessig forsvarlig..

NRK - 20 Apr 19 kl. 10:51

– Åtte personar til sjukehus

Politiet seier til NRK at åtte menneske er sendt til sjukehus etter at ein norsk turistbuss velta i Örebro i Sverige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 1 time siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 1 time siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 2 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt