P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 23:38

P4 - 04 Sep 19 kl. 08:21

Asylregningen kuttet med 5,5 milliarder

Den årlige kostnaden til asylmottak har stupt med 5,5 milliarder fra 2016.
Det viser anslag i neste års statsbudsjett, melder NTB.
Årets utgifter anslås til vel 1 milliard kroner, mens regjeringens prognose for neste år lyder på 892 millioner.
Årsaken er et lavt antall asylsøkere og for første gang på 21 år er det under 3.000 personer på asylmottak i Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
NTB, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Asylregningen, kuttetmed , 5,5, milliarder
NRK - 04 Jul 19 kl. 13:02

110 milliarder i skattekutt

Det australske senatet godkjente i dag et skattekutt på 110 milliarder. Ifølge Reuters gjøres kuttet med opposisjonens støtte, og det er ment å avhjelpe en haltende økonomi..

E24 - 24 Apr 20 kl. 11:49

Equinor har kuttet over 40 milliarder kroner

Bare den siste måneden har Equinor satt i verk sparetiltak på 40 milliarder kroner og tatt opp lån på 50 milliarder. Nå utelukker ikke selskapet at det kan komme permitteringer også..

E24 - 09 Feb 20 kl. 15:06

Yara sparer milliarder på gasspris-kollaps

Varm vinter og overproduksjon senker gassprisene. Yara kuttet gassregningen med over fire milliarder i 2019, og kan spare halvannen milliard til frem mot sommeren..

P4 - 07 Oct 19 kl. 19:37

Færre politistudenter

Det blir færre politistudenter neste år. Antallet kuttes fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved Politihøgskolens studiested i Oslo, melder Politiforum. Studentantallet ble også redusert i 2018, da antall politistudenter ble kuttet med 170 studenter.

P4 - 13 Mar 20 kl. 14:20

Sjeføkonom: -Mangler 50 milliarder på tiltakene

- Den økonomiske krisepakken fra regjeringen er langt fra nok. Det mener sjeføkonom i Eika Gruppen, Jan Ludvig Andreassen. Regjeringen kom i dag med flere tiltak for å redde næringslivet som følge av koronakrisen, og i tillegg har Norges bank i dag kuttet styringsrenta og varslet ekstra lån til bankene.

NRK - 13 May 20 kl. 07:42

TUI kutter 8.000 stillinger

Reiseselskapet TUI skjærer ned på grunn av koronakrisen. 8.000 stillinger blir kuttet eller ikke besatt, melder Danmarks Radio.

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 12:04

- Skulle kuttet renten

Martin Malone, Alphabook, er klar på at Den amerikanske sentralbanken skulle kuttet renten onsdag, men tror likevel ikke det kommer et kutt på 0,5 prosentpoeng i juli..

NRK - 07 Nov 19 kl. 03:29

Kuttet klærne av mann i Lørenskog

Politiet i Oslo har i natt lett med patruljer og helikopter etter ukjente personer som skal ha angrepet en mann i Lørenskog litt før kl. 2. Mannen fikk blant annet kuttet opp klærne..

NRK - 25 Jun 19 kl. 11:31

Kuttet internett i Myanmar

Myanmar har kuttet internett for over 1 million mennesker. FN frykter at det kan skje grove lovbrudd mot sivilbefolkningen under dekke av militæropersjon i de aktuelle områdene. Telenor er et av selskapene som har fått ordre om nett-stans..

E24 - 29 Oct 19 kl. 08:01

DN: Andresen-søstrene kuttet skatten med 100 millioner

Ved å opprette nye aksjeselskap sank ligningsformuen til Ferd-arvingene med over 11 milliarder kroner i 2018. Det gir mindre å betale i skatt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Hagen-saken: Mobilspor kan være viktige

Politiet undersøker om gjerningsmennene kan ha flyttetp å mobil til Anne-Elisabeth Hagen den dagen hun forsvant. Tom Hagen har forklart at han fant konas mobil et annet sted enn der hun pleide å legge den, da han kom hjem og oppdaget at hun var borte. Telefonens bevegelser kan avsløre når en eller flere gjerningspersoner var i huset, og er noe politiet undersøker, melder NRK..

P4 - 30 minutter siden

Putin-lov kan komme 1. juli

1. juli skal russerne stemme over grunnlovsendringer som åpner for at Vladimir Putin kan sitte ved makten helt frem til 2036. Egentlig skulle det stemmes over dette i april, men avstemningen ble utsatt på grunn av koronapandemien.

P4 - 30 minutter siden

Russland nekter for å stå bak

Russland nekter for at de står bak opptøyene i USA. USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for, på en eller annen måte, å ha støttet opptøyene, som nå pågår i en rekke amerikanske byer. En talsmann for president Vladimir Putin sier de aldri har blandet seg inn i amerikanske anliggender, og at de heller ikke har gjort det nå..

P4 - 30 minutter siden

15 døde etter tropisk storm

Minst 15 personer har mistet livet etter at El Salvador ble rammet av den tropiske stormen Amanda i helgen. Sju personer er fortsatt savnet. Uværet har også rammet Guatemala hardt.

P4 - 30 minutter siden

Lokalpolitiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitiker i Stavanger, og leder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, Frode Myrhol, tjener 100.000 kroner mer i året enn statsminister Erna Solberg. Myrhol tjener i overkant av 1,8 millioner kroner i året.

P4 - 30 minutter siden

Tror forhandlinger kan ta lang tid

Det kan ta lang tid før Get-kundene får tilbake TV 2-kanalene. Natt til i dag ble det kjent at de ikke har blitt enige om en ny avtale, og nesten 480.000 Get-kunder mistet tilgangen til TV 2s kanaler.

P4 - 1 time siden

Nå blir det kjøligere

Etter en pinsehelg med strålende vær over stort sett hele landet, og godt over 20 grader mange steder, må folk forberede seg på kjøligere vær. Fra onsdag blir det gradvis lavere temperaturer, og de aller fleste stedene i landet vil få regn denne uken. Det kommer først nord i landet, med regn fra i morgen, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 1 time siden

Portforbud i New York

Det innføres et midlertidig portforbud om natten i New York. Flere byer har innført det samme, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Portforbudet i New York gjelder fra klokken elleve om kvelden til klokken fem dagen etter..

P4 - 1 time siden

Under ti har fått smitte-SMS

Under ti personer har fått en SMS fra smittestopp-appen om at de har vært tett på en koronasmittet person. Det opplyser Folkehelseinstituttet til Bergens Tidende. Appen blir fortsatt testet ut i Drammen, Trondheim og Tromsø.

P4 - 2 timer siden

- Floyd døde av oksygenmangel

- George Floyd døde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke da han ble brutalt behandlet av politiet i Minneapolis for en uke siden. Det viser den uavhengige obduksjonsrapporten, melder nyhetsbyrået AP. Politimannen som pågrep ham presset kneet mot nakken til 46-åringen i over åtte minutter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt