NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 06:20

NRK - 09 Dec 19 kl. 14:16

Assads onkel i rettssak i Frankrike

Onkelen til Syrias president måtte mandag møte i retten, tiltalt for å ha brukt statlige midler til å bygge et eiendomsimperium i Frankrike. Rifaat al-Assad (82), som også er eks-visepresident i Syria, har bodd i eksil i Frankrike siden 1980-tallet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syrias, Frankrike, assad, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Assads, onkeli , rettssaki , Frankrike
NRK - 23 Oct 19 kl. 13:08

Avdøde var siktedes onkel

Mannen som døde etter knivstikkingen i Drammen tirsdag, var onkel til mannen som er siktet for forsettlig drap. Politiet begynner nå å danne seg et bilde av motivet, opplyser de til NRK..

VG - 03 Nov 19 kl. 18:22

John Carew om å bli onkel for første gang: – Jeg er så forelsket

GAMLE LOGEN (VG) Skuespiller og tidligere fotballspiller John Carew jubler over sin nye rolle som onkel under Se og Hørs årlige kjendisgalla søndag..

VG - 31 Oct 19 kl. 11:41

Anklaget for å være Assads menn: Utga seg for å være flyktninger i Tyskland

I februar arresterte tysk og fransk politi to menn som de mener tilhørte Assads fryktede sikkerhetspoliti. Mennene utga seg for å være flyktninger, men skal ha blitt gjenkjent av angivelige ofre på gaten i Berlin..

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 19:43

Erdogan trenger å erklære seier i Syria. Assads soldater kan bli løsningen.

ISTANBUL (Aftenposten): Assads soldater tar igjen oppstilling langs Syrias grense til Tyrkia. «Terroristene» må vike plassen og Erdogan får muligheten til å erklære seier i Syria..

VG - 20 Dec 19 kl. 11:54

«Onkel Skrue» ilagt besøksforbud mot Oslo-familie

Imran Saber (41) alias «Onkel Skrue» skal ha truet en Oslo-mann og familien hans i forbindelse med manglende betaling av gjeld. Nå er 41-åringen ilagt et besøksforbud..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 12:11

Rettssak i gang: Beskyldes for å ha tatt imot millioner fra dopingmistenkte utøvere

Mandag startet en større rettssak som omhandler korrupsjon og hemmelighold av doping i russisk og internasjonal friidrett..

NRK - 06 Dec 19 kl. 00:01

Varsler rettssak mot Nussir

Konsekvensene av å starte gruvevirksomhet midt i hjertet av et reinbeitedistrikt er fatale, ifølge reindriftsutøvere. Nå varsler rettssak etter at Nussir fikk gruvetillatelse i Kvalsuynd i Finnmark..

NRK - 18 Dec 19 kl. 05:31

Japansk kvinne vant metoo-rettssak

Den japanske journalisten Shiori Ito har vunnet en sivil rettssak mot en kjent reporter som hun anklaget for voldtekt. Ito er blitt en frontfigur i den japanske metoo-bevegelsen. Reporteren ble dømt til å betale Ito 270.

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 15:02

Asap Rocky-saken: 19-åring ønsker ny rettssak

Den 19-årige fornærmede er misfornøyd med dommen og ønsker ny rettssak mot ASAP Rocky, ifølge svenske Expressen..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:47

Staten går til rettssak

Staten går til rettssak mot eigaren av tankskipet «Sola ST». Rettssaka der skuldansvaret skal fordelast mellom KNM «Helge Ingstad» og tankskipet er sett til 21. september 2020.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Gjentok advarslene om maktmisbruk

Aktoratets fullførte sin siste dag i riksrettssaken mot Donald Trump med å gjenta sine beskyldninger om presidentens maktmisbruk. Aktor og leder i Representanthuset Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes..

NRK - 2 timer siden

Ingen pågrepet etter vold

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble angrepet og utsatt for vold i Asker fredag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld..

NRK - 2 timer siden

Tror skabb lever lenger enn antatt

Stavanger universitetssykehus har funnet levende skabb på mobiltelefoner. De tror det kan bety den lever lenger enn det man har trodd til nå, melder Stavanger Aftenblad. Legemiddelverket har den siste tiden fått flere meldinger om skabbutbrudd..

NRK - 4 timer siden

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

NRK - 4 timer siden

Coronavirus i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 4 timer siden

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 timer siden

41 bekreftet døde i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av coronavirus i Kina har steget til 41. Det opplyser myndighetene, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 5 timer siden

Urfolk saksøker Brasils president

Organisasjonen som representerer Brasils 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro for rasisme etter han uttalte at de blir mer og mer menneskelige Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet..

NRK - 6 timer siden

Voldshendelse i Asker

Politiet søker etter to eller tre personer etter at en mann i 30-årene har forklart at han ble angrepet og utsatt for vold i Asker. Politiet ble varslet om hendelsen på Hvalstad klokken 22.55 fredag kveld.

NRK - 7 timer siden

Nytt corona-tilfelle i Frankrike

Franske myndigheter opplyser at de har registrert nok et tilfelle av coronaviruset i Frankrike. Totalt er det registrert tre tilfeller i landet. Så langt er det ikke påvist coronavirus hos pasienter i andre europeiske land..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt