NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 18:07

NRK - 09 des. 19 kl. 14:16

Assads onkel i rettssak i Frankrike

Onkelen til Syrias president måtte mandag møte i retten, tiltalt for å ha brukt statlige midler til å bygge et eiendomsimperium i Frankrike. Rifaat al-Assad (82), som også er eks-visepresident i Syria, har bodd i eksil i Frankrike siden 1980-tallet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syrias, Frankrike, assad, Syria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Assads, onkeli , rettssaki , Frankrike
NRK - 17 juni 20 kl. 14:31

Assads onkel dømt for skattesvindel

Rifaat al-Assad, onkelen til Syrias president Bashar al-Assad, er dømt til fire års fengsel i Frankrike, melder AFP. 82-åringen er dømt for omfattende skattesvindel og hvitvasking. Han flyktet til Frankrike i 1984 etter et mislykket kuppforsøk..

NRK - 23 okt. 19 kl. 13:08

Avdøde var siktedes onkel

Mannen som døde etter knivstikkingen i Drammen tirsdag, var onkel til mannen som er siktet for forsettlig drap. Politiet begynner nå å danne seg et bilde av motivet, opplyser de til NRK..

NRK - 29 juli 20 kl. 17:05

USA sanksjonerer Assads regime

USA sanksjonerer sønnen til den syriske presidenten Bashar al-Assad, Hafez. Amerikanerne vil også sanksjonere alle som forhandler med eller støtter Assads regime. Sanksjonene vil vare fram til krigføringen stopper i landet, melder Reuters..

VG - 03 nov. 19 kl. 18:22

John Carew om å bli onkel for første gang: – Jeg er så forelsket

GAMLE LOGEN (VG) Skuespiller og tidligere fotballspiller John Carew jubler over sin nye rolle som onkel under Se og Hørs årlige kjendisgalla søndag..

VG - 31 okt. 19 kl. 11:41

Anklaget for å være Assads menn: Utga seg for å være flyktninger i Tyskland

I februar arresterte tysk og fransk politi to menn som de mener tilhørte Assads fryktede sikkerhetspoliti. Mennene utga seg for å være flyktninger, men skal ha blitt gjenkjent av angivelige ofre på gaten i Berlin..

Aftenposten - 16 okt. 19 kl. 19:43

Erdogan trenger å erklære seier i Syria. Assads soldater kan bli løsningen.

ISTANBUL (Aftenposten): Assads soldater tar igjen oppstilling langs Syrias grense til Tyrkia. «Terroristene» må vike plassen og Erdogan får muligheten til å erklære seier i Syria..

VG - 20 des. 19 kl. 11:54

«Onkel Skrue» ilagt besøksforbud mot Oslo-familie

Imran Saber (41) alias «Onkel Skrue» skal ha truet en Oslo-mann og familien hans i forbindelse med manglende betaling av gjeld. Nå er 41-åringen ilagt et besøksforbud..

NRK - 15 juni 20 kl. 15:07

Rettssak for aktivister utsatt

En rettssak mot 15 demokratiforkjempere i Hongkong er blitt utsatt til 15. juli. Bakgrunnen for avgjørelsen mandag er det skal bli tid til en juridisk gjennomgang etter oppfordring fra den prodemokratiske politikeren Avery Ng..

Aftenposten - 13 jan. 20 kl. 12:11

Rettssak i gang: Beskyldes for å ha tatt imot millioner fra dopingmistenkte utøvere

Mandag startet en større rettssak som omhandler korrupsjon og hemmelighold av doping i russisk og internasjonal friidrett..

P4 - 18 april 20 kl. 20:09

80 færre dødsfall i Frankrike

I Frankrike har 642 nye personer mistet livet av koronaviruset. Det er om lag 80 færre enn døgnet før. Antall døde totalt i Frankrike er nå 19.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fire nye smittetilfeller

Fire nye blant mannskapet om bord på MS Roald Amundsen er bekreftet positiv for koronaviruset covid-19 etter nye tester tatt onsdag kveld, ifølge Tromsø kommune. En person skal retestes fredag. De øvrige 112 mannskapene fikk negativt testresultat..

NRK - 15 minutter siden

Hagen-forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet. Holden anmelder derfor politiet, og ber Spesialenheten om å etterforske politiets taushetsplikt..

NRK - 30 minutter siden

Vurderer flere innstramminger

Statsminister Erna Solberg er bekymret for økende smittespredning av koronaviruset. – Vi setter på vent en del av ekstralettelsene vi hadde tenkt å komme med fremover, i tillegg vurderer vi innstramminger, sier Solberg..

NRK - 45 minutter siden

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

NRK - 1 time siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..

NRK - 1 time siden

Økt smitte i Finland

I Finland øker spredningen av koronaviruset og går inn i andre fase, advarer helsemyndighetene. Karantenereglene utvides. Belgia, Nederland og Andorra er fjernet fra den grønne listen og stanser effektivt mange turister fra disse landene..

NRK - 1 time siden

40 koronasmittede i Oslo

Så langt er det registrert 40 koronasmittede i Oslo denne uka. Det kommer fram i en pressemelding fra Helseetaten. Antallet smittede har ligget på omkring 20 per uke siden uke 27, men nå har det økt..

NRK - 1 time siden

Lufthansa kutter staben med 22.000

Tyske Lufthansa, et av verdens største flyselskaper, varsler at arbeidsstokken skal kuttes med 22.000, halvparten av dem i Tyskland. Meldingen kom etter at selskapet i andre kvartal tapte 1,5 milliarder euro (rundt 16 milliarder kroner)..

NRK - 1 time siden

Mannskap testet negativt

Mannskap og passasjerer på Hurtigruten-skipet Fridtjof Nansen testet negativt for korona. Det melder NTB..

NRK - 1 time siden

Bekymret for økt smitte i Oslo

Smittesituasjonen i Oslo har holdt seg stabilt lav i sommer, men det registreres en økning grunnet flere separate saker, skriver kommunen i en pressemelding. Helsebyråd Robert Steen er bekymret for økningen og ber folk holde avstand og ha god hygiene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt