NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:44

NRK - 18 mar 22 kl. 21:28

Assad på besøk til Emiratene

President Bashar al-Assad har besøkt De forente arabiske emirater, opplyser regjeringen i Syria. Det er Assads første besøk til et arabisk land siden 2011. Den syriske presidentens kontor sier via sosiale medier at Assad fredag møtte sjeik Mohamed bin Rashid al-Maktoum. Han er visepresident og statsminister i Emiratene og dessuten hersker av Dubai. Syria ble utvist fra Den arabiske liga og boikottet av sine naboland etter at konflikten brøt ut i 2011.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bashar, assad, De, Syria, Assads, Assad, Mohamed, Rashid, maktoum, Emiratene, Dubai, Den, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Assad, besøk, til, Emiratene
NRK - 15 mar 22 kl. 23:25

11 år siden Syria-opprøret startet

I flere opprørskontrollerte byer i Syria ble 11-årsdagen for starten på opprøret mot Assad-regimet markert tirsdag med flagg og demonstrasjoner. Rundt 5000 mennesker samlet seg i hovedgaten i Idlib, den største byen i den opprørskontrollerte provinsen nordvest i Syria. Opprøret mot Assad startet med fredelige demonstrasjoner 15.

NRK - 09 apr 22 kl. 13:59

Østerrikes statsminister besøker Kyiv

Østerrikes statsminister Karl Nehammer ankom lørdag Ukrainas hovedstad Kyiv – et besøk som er ment å demonstrere støtte til den ukrainske regjeringen. Nehammer skal under besøket treffe både Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko. Han planlegger også å besøke byen Butsja et par mil utenfor hovedstaden, der russiske styrker anklages for å ha drept sivile mens de okkuperte byen.

Klartale - 09 maj 22 kl. 08:31

Norges utenriksminister besøkte Kyiv

Anniken Huitfeldt har vært i Kyiv før. Men da som ung backpacker. Søndag var Norges utenriksminister der igjen.

NRK - 16 jun 22 kl. 12:18

Medvedev langer ut mot europeiske lederes Kyiv-besøk

Russlands tidligere president og statsminister Dmitrij Medvedev sier at europeiske lederes besøk i Kyiv ikke bidrar til å skape fred. Medvedev, som nå sitter i det russiske sikkerhetsrådet og er en nær alliert av Vladimir Putin, harselerer med besøkene i Kyiv torsdag. Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands statsminister Olaf Scholz, Italias statsminister Mario Draghi og Romanias president Klaus Iohannis har reist til den ukrainske hovedstaden.

NRK - 29 mar 22 kl. 13:24

USAs utenriksminister i Marokko – skal møte Emiratenes leder

USAs utenriksminister Antony Blinken befinner seg tirsdag i Marokko for å diskutere nordafrikansk sikkerhet. Blinken skal blant annet diskutere Russlands invasjon av Ukraina og sanksjonene mot Russland. Til sammen har de skapt store problemer for nordafrikanske land på grunn av kraftig økte energi- og matpriser.

NRK - 03 maj 22 kl. 04:59

Scholz vil ikke besøke Ukraina

Tysklands regjeringssjef Olaf Scholz utelukker å besøke Ukraina fordi den tyske presidenten er uønsket i landet. President Frank-Walter Steinmeier planla å dra til Kyiv sammen med ledere fra Polen, Latvia, Estland og Litauen i midten av april, men ble avvist på kort varsel. Avvisningen av Steinmeier har ført til at Scholz ikke vil besøke Kyiv.

NRK - 06 apr 22 kl. 01:46

Obama besøkte Biden i Det hvite hus

Nostalgi, feiring og en dose humor oppsummerte stemningen da Barack Obama besøkte sin tidligere visepresident Joe Biden i Det hvite hus tirsdag. – Velkommen tilbake til Det hvite hus. Det føles som i de gode, gamle dager, sa president Biden da hans gamle sjef var på besøk.

NRK - 02 maj 22 kl. 16:00

Indias statsminister på besøk i Europa

Ukraina blir viktig samtaletema når den indiske statsministeren Narendra Modi møter europeiske ledere denne uken. Modi ankom Tyskland mandag. Her ble han ønsket velkommen av den tyske statsministeren Olaf Scholtz.

NRK - 02 maj 22 kl. 18:07

Kronprinsparet startet Sverige-besøk i Stockholm

Kronprinsparet innledet mandag sitt offisielle besøk i Sverige. Besøket skal blant annet markere næringslivssamarbeidet mellom Norge og Sverige. Det tre dager lange besøket skal bidra til å forsterke det tette næringslivssamarbeidet mellom de to landene, skriver Kongehuset på sine nettsider.

NRK - 08 maj 22 kl. 16:07

Canadas statsminister besøkte Ukraina søndag

Statsministeren i Canada, Justin Trudeau, besøkte Ukraina søndag, ifølge Reuters. Besøket var ikke kunngjort på forhånd. I tillegg til Trudeau besøkte også USAs førstedame, Jill Biden, Ukraina på søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber om fire uker varetektsfengsling

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 15 minutter siden

Begjært varetektsfengslet i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede blir behandlet i kontorforretning i dag. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 30 minutter siden

Norge vil opprette en havmiljølov

Den nye loven skal bygge på naturmangfoldsloven. Den gjør det mulig å verne havområder til 200 nautiske mil fra land..

NRK - 30 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

NRK - 30 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 45 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 1 time siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 1 time siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 1 time siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com