P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 07:48

P4 - 01 Aug 19 kl. 15:47

Asap Rocky forklarte seg i retten

- Det ble en etterhvert skremmende situasjon.
Det sa rapperen Asap Rocky da han startet sin forklaring i retten i Stockholm i ettermiddag.
Han fortalte at de skulle ta el-sparkesykler tilbake til hotellet da den fornærmede 19-åringen og kompisen kom bort til følget hans.
Ifølge artisten skal 19-åringen ha slått livvakten hans med øretelefoner.
Han forklarte at de forsøkte å roe ned situasjonen, men at de følte seg truet av 19-åringen og at den påfølgende slåsskampen var selvforsvar..
Les mer på P4


Les mer om:
Asap Rocky, Stockholm, Rocky

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Asap, Rocky, forklarte, segi , retten
NRK - 03 Aug 19 kl. 09:11

Asap Rocky landet i USA

Den amerikanske rapperen Asap Rocky som har vært varetektsfengslet i Sverige, landet med privatjeten sin lørdag morgen i Los Angeles. Rocky er tiltalt for vold mot en 19 år gammel mann. Dommen er ventet 14.

NRK - 02 Aug 19 kl. 19:47

Trump: Asap er på vei til USA

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at artisten Asap Rocky er på vei hjem til USA fra Sverige. «It was a Rocky Week, get home ASAP A$AP», skriver presidenten..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 06:24

Dette kan skje med Asap Rocky

I dag faller dommen i saken mot Asap Rocky og de to mennene som er siktet for kroppsskade i Sverige..

Dagbladet - 05 Jul 19 kl. 13:08

ASAP Rocky varetektfengsles

ASAP Rocky varetektsfengsles. Det er uklart hva som skjer videre med turneen, som skulle fortsatt i Irland i dag..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 19:23

Asap Rocky settes fri i påvente av dom 14. august

Asap Rocky løslates etter å ha sittet fengslet i en måned..

Klartale - 06 Nov 19 kl. 09:29

Asap Rocky kommer til Norge

Asap Rocky opptrer på Palmesus-festivalen neste sommer..

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:46

Første dag i retten for Asap Rocky

Tirsdag er første av tre dager for Asap Rocky i retten i Stockholm. Han og to av følget hans var involvert i en slåsskamp 30. juni.

NRK - 02 Aug 19 kl. 19:23

Asap Rocky løslates

Den amerikanske artisten Asap Rocky løslates i påvente av dom 14. august, det melder Reuters..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 08:58

Asap Rocky siktet for vold, opplyser påtalemyndigheten.

Den kjente rapperen Asap Rocky ble arrestert i Sverige 2. juli og sitter fortsatt varetektsfengslet..

NRK - 01 Aug 19 kl. 11:39

Asap Rocky vil trolig forklare seg

Resten av rettsdagen i dag kommer man til å prioritere forklaringene til de tre tiltalte, og vitnene blir utsatt til i morgen. Dette tyder på at Asap Rocky vil forklare seg etter lunsj..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Pleksiglasset hinder ikke smitte

De mye omtalte pleksiglassveggene på Stortinget er ikke egnet til å hindre smitte. Det sier medisinprofessor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene med en prislapp på 225.

P4 - 30 minutter siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim ble vekket på dramatisk vis i dag. En bil braste gjennom hekken og inn i hagen hans, der den traff et tre, som stanset villmannsferden. Hvem som satt bak rattet er ikke kjent.

P4 - 30 minutter siden

Hver fjerde barnefamilie gruer seg til sommerferien

Det er mange barnefamilier som gruer seg ekstra mye til sommerferien i år. En undersøkelse Unicef har gjort viser at hver fjerde barnefamilie gruer seg. Det er spesielt mange foreldre med lav inntekt som føler at den pågående koronasituasjonen påvirker muligheten for å gi barna den sommerferien de fortjener, forteller leder i Unicef Kristin Oudmayer..

P4 - 1 time siden

Ruset mann slo seg inn i boliger

En person er lagt inn på sykehus etter at en ruset mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne. Mannen gikk løs på tre beboere sent i går kveld før han forlot stedet. En av dem er lagt inn på sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader, melder politiet i Møre og Romsdal.

P4 - 1 time siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det advarer NVE. I går gikk et stort jordskred i Alta, som tok med seg åtte bygninger - og en hund, som heldigvis ble reddet.

P4 - 2 timer siden

Lei av "hjernevask"rundt smitteverntilitak

En svensk smittevernekspert er lei det hun kaller for hjernevask og blind tro på at strenge smitteverntiltak har hindret spredningen av koronaviruset. Agnes Wold ved Göteborgs Universitet mener det er for enkelt å forklare alle dødsfallene i Sverige med at de ikke har stengt ned hele landet. Hun sier til Aftenposten at land som låste inn innbyggerne, som Frankrike, ikke fikk raskere stopp i smitten enn land som lot folk få jobbe og gå på skole..

P4 - 1 time siden

Knivangrep på skole i Kina

I Kina er minst 40 elever og ansatte skadd etter et knivangrep mot en barneskole. En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet i byen Wuzho. Det har også tidligere vært flere angrep mot skoler og barnehager i Kina.

P4 - 1 time siden

100 restauranter konkurs

100 restauranter har gått konkurs siden 12. mars. Det er en økning på 72 prosent fra i fjor, viser tall fra Brønnøysundsregistrene.

P4 - 1 time siden

Børsen har steget siden nedstengningen

Oslo Børs har steget med 27,5 prosent siden Norge ble stengt ned på grunn av koronaviruset den 12. mars. En oversikt Finansavisen har fått tilgang til viser at over 80 prosent av selskapene på Oslo Børs har steget i verdi, samtidig som fly har stått på bakken og hotellsenger har stått tomme..

P4 - 2 timer siden

Sammenstøt i New York

I New York er flere titall personer pågrepet etter at mange hundre innbyggere også i natt har trosset protforbudet og gått ut i gatene for å demonstrere. Ifølge CNN skal minst en politibetjent ha blitt såret i sammenstøtene. Politiet hadde på forhånd advart om at de ville rydde gatene klokken 20, lokal tid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt