P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:19

P4 - 14 aug. 19 kl. 14:02

Asap Rocky dømt for mishandling

Den amerikanske rapperen Rakim Mayers, bedre kjent som Asap Rocky, er i Stockholms tingrett dømt til betinget fengsel for mishandling av en 19 år gammel mann.
Voldsepisoden skjedde i Stockholm søndag 30. juni.
30-åringen ble pågrepet 3. juli og satt i varetekt til han ble løslatt og forlot Sverige 2.
Les mer på P4


Les mer om:
Rakim Mayers, Asap Rocky, Stockholms, Stockholm, Sverige, Rocky

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Asap, Rocky, dømt, for, mishandling
NRK - 02 aug. 19 kl. 19:47

Trump: Asap er på vei til USA

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at artisten Asap Rocky er på vei hjem til USA fra Sverige. «It was a Rocky Week, get home ASAP A$AP», skriver presidenten..

NRK - 30 juli 19 kl. 06:46

Første dag i retten for Asap Rocky

Tirsdag er første av tre dager for Asap Rocky i retten i Stockholm. Han og to av følget hans var involvert i en slåsskamp 30. juni.

NRK - 03 aug. 19 kl. 09:11

Asap Rocky landet i USA

Den amerikanske rapperen Asap Rocky som har vært varetektsfengslet i Sverige, landet med privatjeten sin lørdag morgen i Los Angeles. Rocky er tiltalt for vold mot en 19 år gammel mann. Dommen er ventet 14.

NRK - 03 juli 19 kl. 07:23

ASAP Rocky arrestert i Sverige

Rapperen ASAP Rocky ble arrestert av svensk politi i Stockholm i natt, mistenkt for grov mishandling etter et slagsmål i sentrum av byen. Det skriver Aftonbladet. Rapperen opptrådte på festivalen Smash.

Dagbladet - 03 juli 19 kl. 14:44

ASAP Rocky-konsert avlyst

Rapperen ASAP Rocky ble arrestert av svensk politi i går kveld. Nå er kveldens konsert på Kadetten avlyst..

Aftenposten - 04 juli 19 kl. 16:01

ASAP Rocky begjæres varetektsfengslet i Sverige

Den amerikanske rapperen ASAP Rocky begjæres varetektsfengslet sammen med to andre etter en angivelig voldshendelse i Stockholm søndag..

NRK - 04 juli 19 kl. 16:04

Ber om varetekt for ASAP Rocky

Svensk politiet ber om at rapperen ASAP Rocky, siktet for grov mishandling etter et slagsmål i Stockholm, blir varetektsfengslet. Politiet ber om at rapperen blir fengslet i to uker, skriver Aftonbladet..

NRK - 05 juli 19 kl. 12:53

ASAP Rocky fengsles i Sverige

Rapperen Rakim Meyers, bedre kjent som ASAP Rocky, varetektsfengsles i Sverige, ifølge Aftonbladet. Inntil videre fengsles rapperen for to uker. Det betyr at rapperen må avlyse europaturneen sin..

Dagbladet - 05 juli 19 kl. 13:08

ASAP Rocky varetektfengsles

ASAP Rocky varetektsfengsles. Det er uklart hva som skjer videre med turneen, som skulle fortsatt i Irland i dag..

NRK - 09 juli 19 kl. 16:11

ASAP Rocky fengslet inntil videre

ASAP Rocky blir trolig varetektsfengslet i Sverige i mer enn to uker, opplyser artistens advokat til VG. Rettssaken mot rapperen, som er mistenkt for mishandling, skal etter planen starte i begynnelsen av august..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

129 nye smittede

129 nordmenn har testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. Det er en liten økning fra dagen før, da det ble registrert 124 nye tilfeller. I alt 24 personer er innlagt på sykehus for covid-19-sykdom, fem flere enn dagen før.

P4 - 1 time siden

Sprayet tilfeldige med pepperspray

To menn er pågrepet for å ha sprayet tilfeldige forbipasserende med pepperspray i Torggata i Skien i natt. En av mennene skal også ha vært truende og voldelig. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 30 minutter siden

Milan-sjef imponert over Bodø/Glimt

Bodø/Glimt roses i skyene av Milans manager Stefano Pioli etter gårsdagens oppgjør i Europaligaen. Nordlendingene sjokkerte det italienske topplaget i 1. omgang og gikk opp i ledelse etter en nydelig scoring av Jens Petter Hauge.

P4 - 6 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 7 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 7 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 8 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 8 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 8 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt