VG > Økonomi

Saturday, 04 April, 20:46

VG - 14 Dec 17 kl. 12:49

Arven fra Reagan er død

Mens Trump appellerer til det verste hos amerikanerne, valgte Ronald Reagan i sin tid å aspirere til deres beste instinkter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, Ronald Reagan, Reagan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arvenfra , Reaganer , død
NRK - 08 Nov 19 kl. 17:59

Reagan-statue i Berlin

Den amerikanske ambassaden i Berlin har avduket en statue av tidligere president Ronald Reagan på ampassadens egen terrasse. Statuen skuer utover stedet der Reagan i 1989 talte og ba Sovjet å rive Berlinmuren. Lørdag er det 30 år siden murens fall..

Dagbladet - 18 Nov 18 kl. 02:07

Mannen som skjøt Reagan, får flytte ut av huset til mora

John Hinckley skjøt Ronald Reagan for å imponere Jodie Foster..

NRK - 12 Apr 18 kl. 01:39

Vil gi bort arven sin til ofre

Parkland-skytteren Nikolas Cruz ønsker å donere arven sin – som kan være på flere millioner kroner – til ofre og pårørende etter skoleskytingen. 19-åringen er tiltalt for 17 drap og 17 drapsforsøk etter skytingen på en skole i Florida i februar..

VG - 15 Dec 19 kl. 11:23

Tom Pettys etterlatte enige om arveoppgjør

Etter langvarig krangel om arven etter rock-legenden Tom Petty, har artistens enke og hans to døtre endelig blitt enige om fordelingen av arven etter han..

P4 - 12 Apr 18 kl. 05:47

Drapsmann vil gi arven til ofre

Skoleskyteren Nikolas Cruz ønsker å donere arven sin - som kan være på flere millioner kroner - til ofre og pårørende etter skoleskytingen. Advokatene til Cruz sier 19-åringen vil at pengene skal doneres til en organisasjon som kan gjøre bearbeidelsen av det som skjedde lettere for ofrenes familier. Cruz er tiltalt for 17 drap og 17 drapsforsøk etter skytingen på en skole i Florida i februar, og han risikerer dødsstraff..

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 10:35

Ronald Reagan kalte afrikanske FN-delegater for «aper»

Til det bryter president Richard Nixon ut i latter..

Dagbladet - 21 Jan 19 kl. 17:11

Konfrontasjonens tidsalder

Ronald Reagan måtte gi opp Star Wars. Donald Trump - mannen som tør der andre tier - skal nå gjøre noe med det..

NRK - 22 Nov 17 kl. 08:59

Amerikansk fly styrtet ved Japan

Den amerikanske marinen opplyser at et fly har styrtet utenfor Filippinene på vei til hangarskipet Ronald Reagan. Elleve personer var om bord..

NRK - 21 Nov 18 kl. 08:00

Amerikansk hangarskip i Hongkong

Hangarskipet har lagt til kai i Hongkong, kun dager etter at amerikanske bombefly fløy over det omstridte Sør-Kinahavet. USS Ronald Reagan ankom den asiatiske finansbyen onsdag sammen med sin stridsgruppe..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Løvinnen Leia (12) døde etter ulykke i dyrepark

Gjester ble vitne til at den 12 år gamle løvinnen Leia omkom i en ulykke i Kristiansand Dyrepark fredag..

VG - 1 time siden

Derfor stengte Oslobyrådet utelivet

21. mars ble all alkoholservering i Oslo forbudt. Helsemyndighetene hadde i utgangspunktet åpnet for å gi dispensasjoner, men omfattende skjenkekontroller viste at svært mange gjester satt tettere enn forskriftene tilsier..

VG - 1 time siden

Underbetalt kompetanse, ikke dugnad

Dugnad, solidaritet og kritiske funksjoner. Det er ikke tilfeldig hvilke begrep som brukes når flokken rolig skal geleides inn på båsen, istedenfor å virre rundt i gater og hyttefelt. Det funker!

VG - 3 timer siden

Reagerer på full buss til Værnes: – Virker som veldig mange tar det useriøst

Markus Henriksen (23) skulle fredag fly hjem for påskeferie fra Trondheim. Det ble imidlertid en noe ubehagelig busstur til flyplassen..

VG - 3 timer siden

Tvillingbrødrene spiste lunsj – på hver sin side av grensen

Coronakrisen får noen merkelige utslag. Disse tvillingbrødrene møtes for en prat og en matbit – på hver sin side av grensen..

VG - 5 timer siden

Stadlober mistet «alt»: – Vil aldri se dem igjen

For ett år siden ramlet østerriksk langrenn sammen. Under VM på hjemmebane i Seefeld ble Max Hauke avslørt med nålen til blodposen i armen. – Det ødela alt for oss, sier Teresa Stadlober (27)..

VG - 6 timer siden

Selena Gomez forteller om diagnosen

Stjernen deltok på Miley Cyrus Instagram-serie, hvor hun åpnet opp om å nylig ha blitt diagnostisert med bipolar lidelse..

VG - 7 timer siden

Høydehus-svaret må bli nei!

Selv om argumentene for å ty til høydehus når det er umulig å reise er aldri så gode, kan ikke ønsket om en midlertidig opphevelse av forbudet innvilges. Dessverre..

VG - 9 timer siden

Ekspertråd holdes hemmelig mens regjeringen bestemmer nye smitteregler

Regjeringen skal snart avgjøre om Norge fortsatt skal holdes stengt etter påske. Flere ekspertgrupper gir sine råd, men de holdes hemmelig for nå..

VG - 10 timer siden

Bokanmeldelse: «Nordlys bok 3. Kråkesøstrene»

Malin Falch (27) spiller et høyt spill med stereotyper, klisjeer og tablåer – men klarer å lande det hele med bravur i tredjeboken av barnefantasytegneserien Nordlys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt