NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 07:48

NRK - 02 juli 20 kl. 16:24

Arresterte 46 medlem av Cosa Nostra

46 medlem av den sicilianske mafiaen Cosa Nostra har blitt arresterte, melder Europol i ei pressemelding. 60 husransakingar skal ha blitt gjennomførte og 1,5 millionar euro beslaglagt. Ein som skal vere nestleiar i syndikatet er pågripen i Tyskland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cosa Nostra, Europol, Tyskland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arresterte46 , medlemav , Cosa, Nostra
NRK - 29 mars 20 kl. 12:31

Mafia vil tjene penger på korona

Når slike ting som koronaviruset dukker opp, er mafiaen der med en gang. – Målet deres er å tjene store penger raskt, og pandemien har skapt perfekte forhold, sier Michael Franzese, tidligere medlem av mafiagruppen Cosa Nostra i New York til Forbes..

NRK - 12 mai 20 kl. 15:59

91 pågrepet i Italia

Italiensk politi har pågrepet 91 personer i en hvitvasking- og utpressingssak. Målet er å hindre mafiagruppen Cosa nostra i å profittere på den økonomiske situasjonen som følger av nedstengingene i forbindelse med koronakrisen..

P4 - 12 mai 20 kl. 16:48

91 pågrepet i Italia

91 personer er pågrepet i Italia i en hvitvaskings- og utpressingssak. Aksjonen ble satt i gang for å hindre mafiagruppen Cosa nostra i å tjene penger på koronakrisen. Politiet mener at mafiaen skal ha hatt planer om å bruker overskuddet fra hvitvasking, utpressing og narkotikahandel til å skaffe seg kontroll over virksomheter som har slitt under pandemien..

NRK - 24 juli 20 kl. 09:55

Interpol: mafiamedlem arresterte

Seks medlem av den store mafiaorganisasjonen 'Ndrangheta blei arresterte i fleire land under ein koordinert aksjon tysdag, skriv Interpol i ei pressemelding. Eitt av verdas største mafiakartel skal dermed ha mista grepet over ein region i Italia..

NRK - 27 mai 20 kl. 15:00

300 arresterte i Hongkong

Opprørspoliti brukte tåregass og peparspray og arresterte nærare 300 personar i ein demonstrasjon nær den lovgjevande forsamlinga i Hongkong onsdag. Demonstrasjonen var retta mot behandlinga av den føreslegne tryggingslova frå Kina..

NRK - 27 mai 20 kl. 14:30

26 arresterte i Frankrike og Belgia

26 personar i Frankrike og Belgia er arresterte i samband med dei 39 personane som vart funne døde i ein lastebil i Essex i Storbritannia i oktober i fjor. Det opplyser den franske påtalemakta onsdag, ifylgje Reuters..

NRK - 18 april 20 kl. 11:15

14 aktivistar arresterte i Hongkong

Ifylgje nyheitsbyrået Reuters er 14 aktivistar i Hongkong arresterte og sikta for å ha vore ein del av ei ulovleg forsamling. Det er den mest omfattande arrestasjonen sidan masseprotestane i fjor, ifylgje nyheitsbyrået..

P4 - 11 juli 20 kl. 15:27

Høie fortsetter i Høyre

Bent Høie vil ikke gjøre som Lars Sponheim å melde seg ut av partiet når han han blir fylkesmann. Sponheim sa til Bergensavisen i dag at han mener det er feil at han som fylkesmann skal være medlem av et parti og har meldt seg ut av Venstre. Den oppfatningen deler ikke helseminister Høie som vil fortsette som Høyre-medlem når han blir fylkesmann i hjemfylket Rogaland etter stortingsvalget i 2021, skriver VG..

NRK - 14 mars 20 kl. 16:11

Massearrestasjon i Moskva

Russisk politi arresterte 49 personer etter demonstrasjoner i Russlands hovedstad Moskva, melder nyhetsbyrået AP. Demonstrantene protesterte mot politisk undertrykkelse i landet..

NRK - 28 juli 20 kl. 21:45

To menn er arresterte

Politiet melder på Twitter at dei har arrestert to menn etter skytinga på Torshov i Oslo tysdag. Politiet utelukkar ikkje fleire arrestasjonar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 7 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 2 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 3 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 4 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..

NRK - 4 timer siden

Tar imot Iraks statsminister

USAs president Donald Trump får besøk av den irakiske statsministeren Mustafa Al-Kadhimi i Det hvite hus 20. august, melder Reuters. Ifølge en pressemelding fra Det hvite hus skal de prate om bekjempelse av IS og utfordringene ved koronapandemien..

NRK - 5 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne

Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt