NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:33

NRK - 11 Jul 19 kl. 23:08

Arrestert for kuppforsøk i Sudan

16 offiserer er pågrepet etter et mislykket kuppforsøk i Sudan, det opplyser militærjuntaen i landet, som sier lederen er blant de arresterte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sudan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arrestert, for, kuppforsøki , Sudan
NRK - 11 Jul 19 kl. 22:08

Melder om kuppforsøk i Sudan

Sikkerhet- og forsvarskomiteen i Sudan informerer at et kuppforsøk i landet har blitt stanset. Uttalelsen kommer gjennom Sudan TV og er videreformidlet av Reuters. Det foreligger for øyeblikket ingen annen informasjon om hendelsen..

NRK - 27 Jun 19 kl. 10:12

56 arrestert etter kuppforsøk

I Etiopia skal politiet ha arrestert 56 personer i forbindelse med kuppforsøket mot Amharas regionregjering forrige helg. Det sier en politisk talsmann til Reuters..

NRK - 28 Jun 19 kl. 13:41

250 arrestert etter kuppforsøk

Flere enn 250 personer er arrestert etter kuppforsøket og drapene på fem høytstående offiserer i Etiopia, melder AFP..

Aftenposten - 12 Jul 19 kl. 07:17

16 pågrepet etter mislykket kuppforsøk i Sudan, ifølge militærjuntaen

16 offiserer skal være pågrepet som følge av et mislykket kuppforsøk i Sudan, opplyser militærjuntaen i landet, ifølge statlige medier..

NRK - 27 Jun 19 kl. 10:12

56 politikere tatt etter kuppforsøk

I Etiopia skal politiet ha arrestert 56 personer i forbindelse med kuppforsøket mot Amharas regionregjering forrige helg. Det sier en politisk talsmann til Reuters..

NRK - 26 Jun 19 kl. 20:58

– Avverget kuppforsøk i Venezuela

Venezuelas regjering stanset et kuppforsøk utført av offiserer i Venezuelas hær, ifølge AFP. Planen var å myrde president Nicolas Maduro og erstatte ham med en general. Regjeringen sier Columbia, Chile og USA er koblet til kuppforsøket..

NRK - 26 Jun 19 kl. 20:58

Avverget kuppforsøk i Venezuela

Venezuelas regjering stanset et kuppforsøk utført av medlemmer av offiserer i Venezuelas hær, ifølge AFP. Planen var å myrde president Nicolas Maduro og erstatte ham med en general. Regjeringen sier Columbia, Chile og USA er koblet til kuppforsøket..

VG - 11 Apr 19 kl. 07:21

Medier: Presidenten i Sudan er arrestert

Flere kilder, deriblant den saudiske TV-kanalen al-Arabiya, melder at presidenten i Sudan har gått av. Det går rykter om et militærkupp..

VG - 11 Apr 19 kl. 07:21

Medier: Presidenten i Sudan er arrestert

Flere kilder, deriblant den saudiske TV-kanalen al-Arabiya, melder at presidenten i Sudan har gått av. Det går rykter om et militærkupp..

NRK - 05 Jul 19 kl. 10:35

UAE: Vi står ved Sudan

De forente arabiske emirater la i dag ut en twittermelding hvor de gratulerer partene i Sudan for å ha kommet frem til en minnelig løsning. De skriver videre at de står ved Sudan i både gode og onde tider..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt