VG > Økonomi

Mandag, 13 Juli, 21:05

VG - 14 nov. 19 kl. 21:25

Arrestert for å være naken på hotellrommet - fikk oppreisning

Andrew Collins’ morgen ble slett ikke som han forventet da han slo opp gardinene på hotellrommet sitt i september i fjor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Collins

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arrestert, forå , være, naken, hotellrommet, fikk, oppreisning
P4 - 30 sep. 19 kl. 08:28

Naken mann angrep politiet

Politiet i Tønsberg ble angrepet av en naken og blodig mann i morges. De rykket ut etter flere meldinger om at en naken mann gikk rundt i et boligområde. Da de kom fram gikk han til angrep og politiet måtte bruke pepperspray for å få kontroll på ham..

Dagbladet - 21 okt. 19 kl. 22:55

- Rart å sitte naken

Serieskaperen bak «Watchmen», Damon Lindelof, liker å lage TV folk ikke forstår. Blant annet med en bisarr scene med en naken Jeremy Irons (71)..

Aftenposten - 26 mars 20 kl. 22:01

Naken mann dukket opp på skjermen under videoundervisning med niåringer

Tre jenter på ni år på en skole i Oslo opplevde torsdag at en naken mann med erigert penis kom inn på hjemmeundervisningen de skulle ha med læreren..

NRK - 04 sep. 19 kl. 23:10

VG: Nordmann arrestert i Peru

En norsk mann er arrestert i Peru, VG. Utenriksdepartementet bekrefter ovenfor NRK at en person er arrestert. Ifølge lokale medier er mannen arrestert for å forsøkt å smugle kokain ut av landet..

P4 - 26 mars 20 kl. 21:59

Naken mann dukket opp på skjerm

Tre jenter på ni år på en skole i Oslo opplevde i dag at en naken mann blottet seg på hjemmeundervisningen de skulle ha med læreren. Det melder NRK. Mannen dukket opp i en videosamtale på appen Whereby, som blir brukt til undervisning mens skolene holder stengt på grunn av koronakrisem.

Aftenposten - 12 aug. 19 kl. 22:40

Naken mann med kniv pågrepet etter voldshendelse i Sverige

Flere personer ble skadd før en naken mann med kniv ble pågrepet i Kristianstad i Sverige mandag, ifølge svenske medier..

VG - 14 aug. 19 kl. 21:13

Naken hele tiden i ny HBO-serie

Oddgeir Thune (41) spiller en av de store rollene i den nye HBO-serien «Beforeigners» som har premiere neste uke. Med unntak av en eneste scene er han naken hele tiden. - Alt blir veldig tydelig, sier en lattermild skuespiller til VG..

NRK - 15 des. 19 kl. 15:39

Visepresidents kone arrestert

Kona til visepresidenten i Zimbabwe, Constantino Chiwenga, er arrestert for mistanke om svindel og hvitvasking av penger. Det skriver Reuters. Marry Mubaiwa ble arrestert lørdag ettermiddag og vil trolig møte i retten mandag..

NRK - 27 des. 19 kl. 19:15

Youtubar arrestert i Egypt

En ung egyptisk internettkomikar er arrestert etter at han kritiserte president Abdel-Fattah al-Sisi på YouTube, ifølge ein advokat og lokale medium. Shady Srour (24) blei arrestert på Cairo International Airport tidlegare då han kom frå USA..

NRK - 26 nov. 19 kl. 16:16

To arrestert i Nederland

To menn er arrestert i Nederland mistenkt for å lage bombevester, melder Reuters. De to skal ha blitt arrestert etter at etterretningstjenesten fikk tips om at de drev med noe muffens..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Marerittstart for Hamkam - tapte på overtid

Til tross for ny scoring fra Marcus Pedersen fortsetter den elendige sesongstarten for Hamkam, mot nederlagsdømte Øygarden tapte de kampen på overtid, for andre gangen denne sesongen..

VG - 1 time siden

Politiet har gjort funn i innsjø hvor «Glee»-stjerne forsvant

Det skal ha blitt gjort funn av levninger i innsjøen Lake Piru hvor savnede Naya Rivera (33) forsvant onsdag i forrige uke..

VG - 3 timer siden

Kygo slipper låt med Tina Turner

Kygo skriver på Twitter at han skal slippe låt sammen med rockelegenden Tina Turner..

VG - 8 timer siden

Mener City-dommen svekker UEFA-reglene: – Femtilapp i bot for å kjøre i 150

Manchester Citys seier i ankesaken mot UEFA gjør at problemene med finansiell doping i fotballen trolig bare vil fortsette, mener økonomiprofessor Harry Arne Solberg..

VG - 9 timer siden

Svarer Sanna Sarromaa: Norgesferie er nydelig!

Jeg unner Sanna Sarromaa den planlagte turen til Frankrike. Men jeg er uenig i påstanden om at Norgesferie er en så dårlig erstatning som hun gir inntrykk av i sin tekst i VG, skriver Ole Michael Bjørndal..

VG - 11 timer siden

Menneskesmugling og myndighetsforbrytelser

I et intervju i VG 6. juli sier tidligere finansminister Siv Jensen at hun har sett seg lei på Ocean Viking-dramaet i Middelhavet. Hun ber sin egen – vår norske – regjering sette en stopper for organisasjoner og skip som redder flyktninger fra å drukne.

VG - 13 timer siden

Kelly Preston døde av brystkreft

Skuespiller Kelly Preston (57), som er kona til skuespiller John Travolta, tapte kampen mot brystkreft. Det opplyser ektemannen selv på Facebook..

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her

Roar Christensen (78) fra Mandal havnet i koma etter at han fikk en sjelden flåttsykdom. Les hvordan han berget livet i dagens avis..

VG - 18 timer siden

Linda (18) har vært savnet siden juni: Fredag ble en mann pågrepet for kidnapping

En mann er pågrepet og siktet for kidnapping av den 18 år gamle amish-jenta Linda Stoltzfoo i Pennsylvania. Men Linda er fortsatt sporløst borte..

VG - 22 timer siden

Brann slo tilbake mot Sandefjord: – Deilig revansj

Bergen (VG) (Brann – Sandefjord 3–1) Etter å ha blitt utklasset mot Bodø/Glimt i forrige runde, så var det et revansjelystent Brann som feide over Sandefjord søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt