VG > Økonomi

Tuesday, 10 December, 04:17

VG - 14 Nov 19 kl. 21:25

Arrestert for å være naken på hotellrommet - fikk oppreisning

Andrew Collins’ morgen ble slett ikke som han forventet da han slo opp gardinene på hotellrommet sitt i september i fjor..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Collins

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arrestert, forå , være, naken, hotellrommet, fikk, oppreisning
P4 - 30 Sep 19 kl. 08:28

Naken mann angrep politiet

Politiet i Tønsberg ble angrepet av en naken og blodig mann i morges. De rykket ut etter flere meldinger om at en naken mann gikk rundt i et boligområde. Da de kom fram gikk han til angrep og politiet måtte bruke pepperspray for å få kontroll på ham..

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 22:55

- Rart å sitte naken

Serieskaperen bak «Watchmen», Damon Lindelof, liker å lage TV folk ikke forstår. Blant annet med en bisarr scene med en naken Jeremy Irons (71)..

NRK - 04 Sep 19 kl. 23:10

VG: Nordmann arrestert i Peru

En norsk mann er arrestert i Peru, VG. Utenriksdepartementet bekrefter ovenfor NRK at en person er arrestert. Ifølge lokale medier er mannen arrestert for å forsøkt å smugle kokain ut av landet..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 22:40

Naken mann med kniv pågrepet etter voldshendelse i Sverige

Flere personer ble skadd før en naken mann med kniv ble pågrepet i Kristianstad i Sverige mandag, ifølge svenske medier..

VG - 14 Aug 19 kl. 21:13

Naken hele tiden i ny HBO-serie

Oddgeir Thune (41) spiller en av de store rollene i den nye HBO-serien «Beforeigners» som har premiere neste uke. Med unntak av en eneste scene er han naken hele tiden. - Alt blir veldig tydelig, sier en lattermild skuespiller til VG..

NRK - 26 Nov 19 kl. 16:16

To arrestert i Nederland

To menn er arrestert i Nederland mistenkt for å lage bombevester, melder Reuters. De to skal ha blitt arrestert etter at etterretningstjenesten fikk tips om at de drev med noe muffens..

NRK - 08 Sep 19 kl. 23:15

Opposisjonsleder arrestert

En av opposisjonsbevegelsens ledere i Hongkong, Joshua Wong, ble arrestert søndag, kort før han skulle reise til Tyskland. Wongs advokat melder at han ble pågrepet på flyplassen. Wong ble arrestert i august og sluppet fri mot kausjon etter få timer..

NRK - 08 Aug 19 kl. 10:51

Partileder arrestert i Pakistan

Opposisjonsleder i Pakistan, Maryam Nawaz, er arrestert, skriver Reuters. – Hun ble arrestert i Lahore, og vi er ikke blitt gitt noen begrunnelse for pågripelsen, sier en talsperson for Nawaz' politiske parti..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

NRK - 26 Jul 19 kl. 04:46

16 amerikanske soldater arrestert

I California i USA er 16 marinesoldater arrestert for å blant annet ha smuglet migranter over grensa og for narkotikarelaterte lovbrudd, det melder AP..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Hylles på 103-årsdagen: – En levende legende

Skuespiller Kirk Douglas fyller 103 år og høster lovord fra sine nærmeste, Michael Douglas (75) og Catherine Zeta-Jones (50)..

VG - 7 timer siden

«Jakten på kjærligheten»-bløffen: Slik ble TV 2-seerne lurt av André og Miriam

Bonden André Johansen (23) legger seg langflat, mens eks-flammen Miriam Sandvik (22) mener TV-produksjonen visste om hemmeligheten i lang tid..

VG - 7 timer siden

Sverre Lunde Pedersen plages av sterke hodesmerter

Sverre Lunde Pedersen (27) har hatt plager etter et sykkeluhell tidligere i høst. Norges regjerende verdensmester skal hjem til grundigere undersøkelser etter verdenscupen i Japan neste helg..

VG - 9 timer siden

286 forsinkelser siden Babcock overtok: – Lei av at myndighetene sier alt er i orden

En ny rapport fra Universitetssykehuset Nord-Norge viser at det har vært 286 forsinkelser eller overførte oppdrag i ambulanseflytjenesten siden Babcock overtok. – Dette er alvorlig, sier overlege Mads Gilbert..

VG - 10 timer siden

Frida Karlsson må droppe konkurranser etter helsesjekk

Sveriges langrennkomet Frida Karlsson (20) må på ubestemt tid kutte ned på trening og droppe konkurranser. Det er uvisst når VM-gullvinneren fra Seefeld vil være tilbake for fullt..

VG - 11 timer siden

Metoo-aktivistens ventede nederlag

Den svenske skribenten og feministen Cissi Wallin er dømt for grove ærekrenkelser mot mannen hun hevdet voldtok henne..

VG - 12 timer siden

Adressa: Skatteetaten trekker konkursbegjæring mot Iversen

Dagen før Steffen Iversen (43) skulle møte i retten opplyser Adresseavisen at Skatteetaten har trukket konkursbegjæringen..

VG - 11 timer siden

Ti ekstraordinære toaletter

Tissetrengt eller ikke: Mange av de offentlige toalettene langs Norges Nasjonale Turistveger er arkitektoniske smykker vel vedt et besøk, selv om du ikke «må.».

VG - 13 timer siden

Minstejenta (16 md.) utenfor livsfare: – Lyspunkt for faren

Den 16 måneder gamle jenta som ble funnet livløs i sjøen forrige mandag, er utenfor umiddelbar livsfare, opplyser politiet i Tromsø..

VG - 13 timer siden

Christian Berges EM-tropp: Myrhol klar tross sykdom

Bjarte Myrhol (27) har slitt med sykdom i høst, men er tatt ut i Christian Berges EM-tropp. Ellers har Alexander Blonz (19) igjen fått sjansen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt