P4 > Nyheter

Monday, 14 October, 01:31

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Arrestert etter drap på gravid

En mann i 20-årene er nå pågrepet i London, i forbindelse med drapet på en høygravid kvinne 29. juni.
Kvinnen ble knivstukket og drept sør i byen, og barnet døde noen dager senere.
Det er ikke kjent om det var en relasjon mellom mannen og den drepte kvinnen..
Les mer på P4


Les mer om:
London

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arrestert, etter, drap, gravid
NRK - 16 May 19 kl. 11:39

Separatistleiar arrestert

Ein tidlegare baskisk separatistleiar er arrestert etter 16 år på rømmen. Spanske styresmakter meiner Josu Ternera deltok i eit angrep i 1987 der separatistgruppa ETA drap 11 menneske. Ternera blei arrestert i Frankrike i dag..

Dagbladet - 29 Jun 19 kl. 07:59

Gravid kvinne skutt i magen: Tiltalt for drap på fosteret

- Det eneste virkelige offeret i dette var det ufødte barnet..

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 23:16

Expressen: Barn vitne til drap

Tre personer er arrestert etter at en mann i 50-åra ble skutt og drept i Danderyd i Sverige..

P4 - 29 Apr 19 kl. 09:42

Drapssiktet krever tolk

Den 35 år gamle islendingen som er hovedmistenkt for drapet i Mehamn i Finnmark lørdag, har ennå ikke latt seg avhøre av politiet. Han vil ha tolk til stede før han uttaler seg, sier mannens forsvarer til NRK. To personer er arrestert etter drapet der en mann ble skutt.

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 21:23

Hun ble skutt og mistet sitt ufødte barn. Nå er 27-åringen siktet for drap.

27 år gamle Marshae Jones var gravid i femte måned da hun ble skutt og mistet sitt ufødte barn. Nå er hun pågrepet og siktet for drap..

Dagbladet - 17 Aug 19 kl. 21:59

Nygift politimann drept: 13-åring blant de arresterte

Den britiske politimannen døde på torsdag etter å ha blitt slept langs veien etter en bil. Ti gutter og menn er arrestert og siktet for drap..

NRK - 29 Jun 19 kl. 21:14

Gravid kvinne drepen i London

Ei 26 år gammal gravid kvinne blei knivstukken og drepen i Croydon, sør i London. Babyen blei forløyst på staden, skriv Sky News. Kvinna var åtte månadar gravid.

NRK - 27 Jun 19 kl. 10:21

To arrestert etter politikerdrap

Tysk politi har arrestert ytterligere to personer etter drapet på den tyske politikeren Walter Lübcke. En av dem skal være en våpenselger, melder AFP. Fra før er en mann arrestert og siktet for drapet, som han også har tilstått..

VG - 17 Jul 19 kl. 17:57

Bror til selvmordsbomber arrestert

Den yngste broren til mannen som sto bak angrepet på Manchester Arena, er arrestert mistenkt for drap..

VG - 27 Jun 19 kl. 20:03

Kvinne skutt i magen - anklages for drap av ufødt barn

En amerikansk kvinne som var gravid da hun ble skutt i magen, er i Alabama tiltalt for uaktsomt drap av sitt ufødte barn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

P4 - 1 time siden

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria. Det skriver New York Times. Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.

P4 - 2 timer siden

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld. Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde. Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..

P4 - 2 timer siden

Norsk tenåring siktet for terrortrusler

En norsk tenåring er siktet for å kommet med trusler om skoleskyting mot en internasjonal skole i New York. Den norske gutten, som skal være elev ved skolen, ble pågrepet tirsdag og er siktet for terrortrusler, skriver Dagbladet. UD bekrefter at det er snakk om en norsk borger, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

P4 - 3 timer siden

AP ut mot statstøtte til Jehovas vitner

Arbeiderpartiet mener Jehovas vitner bryter menneskerettighetene og bør miste statsstøtten. NRK har snakket med flere personer som har brutt med trossamfunnet på bakgrunn av det de mener er «svært problematiske holdninger til blant annet homofili og kvinner». Anette Trettebergstuen i Ap mener mange barn og unge vokser opp i dette trossamfunnet, og i mange andre, og blir lært at de ikke kan være den de er..

P4 - 3 timer siden

Mot valgseier for høyrepopulistiser

Det høyrepopulistiske partiet PiS går nå mot valgseier i Polen. Partiet ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

P4 - 3 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 4 timer siden

Avviser at IS-tilhengere har rømt

Tyrkias president Recep Erdogan avviser opplysningene om at nesten 800 IS-tilhengere har rømt fra en fangeleir i Nord-Syria. Kurdiske myndigheter meldte i dag at rundt 250 kvinner og flere hundre barn med familiebånd til ekstremistgruppen IS, hadde rømt fra en leir i forbindelse med den tyrkiske offensiven. Erdogan kaller det desinformasjon ment for å provosere Vesten, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 4 timer siden

Passord til journalister blottstilt

Over 2700 mediefolk fra de største mediehusene i Norge har fått sine passord lekket ut på nettet. Adresseavisen avslørte tidligere denne uken at passordene til 600.000 nordmenn er blottstilt på nettet som følge av omfattende datalekkasjer.

P4 - 5 timer siden

Masseslagsmål i Oslo

Det brøt ut et masseslagsmål på Kalbakken T-banestasjonen i Oslo i kveld. Det har også blitt observert et skytevåpen, opplyser politiet. Ingen er pågrepet og det er foreløpig ikke noe som tyder på at noen skal ha blitt skadet i hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt