P4 > Nyheter

Friday, 19 July, 02:14

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Arrestert etter drap på gravid

En mann i 20-årene er nå pågrepet i London, i forbindelse med drapet på en høygravid kvinne 29. juni.
Kvinnen ble knivstukket og drept sør i byen, og barnet døde noen dager senere.
Det er ikke kjent om det var en relasjon mellom mannen og den drepte kvinnen..
Les mer på P4


Les mer om:
London

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arrestert, etter, drap, gravid
NRK - 16 May 19 kl. 11:39

Separatistleiar arrestert

Ein tidlegare baskisk separatistleiar er arrestert etter 16 år på rømmen. Spanske styresmakter meiner Josu Ternera deltok i eit angrep i 1987 der separatistgruppa ETA drap 11 menneske. Ternera blei arrestert i Frankrike i dag..

Dagbladet - 29 Jun 19 kl. 07:59

Gravid kvinne skutt i magen: Tiltalt for drap på fosteret

- Det eneste virkelige offeret i dette var det ufødte barnet..

P4 - 29 Apr 19 kl. 09:42

Drapssiktet krever tolk

Den 35 år gamle islendingen som er hovedmistenkt for drapet i Mehamn i Finnmark lørdag, har ennå ikke latt seg avhøre av politiet. Han vil ha tolk til stede før han uttaler seg, sier mannens forsvarer til NRK. To personer er arrestert etter drapet der en mann ble skutt.

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 21:23

Hun ble skutt og mistet sitt ufødte barn. Nå er 27-åringen siktet for drap.

27 år gamle Marshae Jones var gravid i femte måned da hun ble skutt og mistet sitt ufødte barn. Nå er hun pågrepet og siktet for drap..

NRK - 29 Jun 19 kl. 21:14

Gravid kvinne drepen i London

Ei 26 år gammal gravid kvinne blei knivstukken og drepen i Croydon, sør i London. Babyen blei forløyst på staden, skriv Sky News. Kvinna var åtte månadar gravid.

NRK - 27 Jun 19 kl. 10:21

To arrestert etter politikerdrap

Tysk politi har arrestert ytterligere to personer etter drapet på den tyske politikeren Walter Lübcke. En av dem skal være en våpenselger, melder AFP. Fra før er en mann arrestert og siktet for drapet, som han også har tilstått..

VG - Igår: 17:57

Bror til selvmordsbomber arrestert

Den yngste broren til mannen som sto bak angrepet på Manchester Arena, er arrestert mistenkt for drap..

VG - 27 Jun 19 kl. 20:03

Kvinne skutt i magen - anklages for drap av ufødt barn

En amerikansk kvinne som var gravid da hun ble skutt i magen, er i Alabama tiltalt for uaktsomt drap av sitt ufødte barn..

NRK - 21 Mar 19 kl. 06:42

Mann arrestert etter tre overfall

Ein mann som stemmer med vitneskildringar er arrestert etter at tre kvinner vart overfalne på tre ulike stader. Overfalla skjedde onsdag kveld. Mannen vart arrestert utan dramatikk og vert no køyrd til avhøyr, skriv Politiet på Twitter..

VG - 03 Jul 19 kl. 22:54

Gravid skutt i magen – slipper drapstiltale etter abort

Den gravide kvinnen som aborterte etter å ha blitt skutt i magen i USA, blir likevel ikke tiltalt for uaktsomt drap på sitt ufødte barn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Årets junimåned var den varmeste målt på kloden noensinne. Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader, som er temperaturrekord, bekrefter NASA og meteorologer i flere land. En hetebølge rammet flere land i Europa i juni.

P4 - 2 timer siden

Fortsetter søk i morgen

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord fra en fritidsbåt i Sogn og Fjordane i ettermiddag fortsetter i morgen. Aksjonen er nå gått over til søk etter antatt omkommet. Mannens to barn var også i båten, de ble reddet på land.

P4 - 3 timer siden

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov. Det mener Forbrukerrådet. Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.

P4 - 3 timer siden

Hannbjørn skutt i Selbu

En hannbjørn er skutt ved Slindvatnet i Selbu i Trøndelag. Det melder Nea Radio. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uken..

P4 - 3 timer siden

- Forhindret terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et nært forestående terrorangrep. Seks personer er pågrepet som politiet mener er en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet gjennomsøkte flere leiligheter i Köln og i Düren, samt på en byggeplass, i forbindelse med de mulige terrorplanene..

P4 - 4 timer siden

USA har skutt ned iransk drone

Et av USAs krigsfartøy har skutt ned en iransk drone over Hormuzstredet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha kommet nærmere enn én kilometer fra det amerikanske fartøyet.

P4 - 6 timer siden

Tar dommen til etterretning

- Nå kan familien til Maren Ueland konsentrere seg om sorgprossen. Det sier familiens bistandsadvokat Ragnar Falck Paulsen til P4-nyhetene. Alle de 24 tiltalte i dobbeldtrapssaken ble i dag funnet skyldig.

P4 - 5 timer siden

Mot profitt i velferden

Over halvparten av de spurte i en ny undersøkelse mener private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester. Undersøkelsen er utført av Sentio for Fagforbundet, skriver FriFagbevegelse. Fagforbundet-leder Mette Nord sier det er en uting at kommersielle selskaper tar ut store fortjenester fra norsk velferd..

P4 - 5 timer siden

Equinor vant stor kontrakt

Equinor har vunnet en stor kontrakt som gjør at de får bygge vindmøller utenfor New York. Kontrakten har en verdi på rundt tre millarder dollar. Selskapet skal nå levere strøm til minst en halv million familier i New York med mellom 60 og 80 vindmøller nesten tre ganger så høye som Frihetsgudinnen.

P4 - 5 timer siden

- Forsøkte å stoppe rop

Donald Trump hevder han forsøkte å stoppe tilhengerne sine fra å rope «send henne tilbake» om demokraten Ilhan Omar på et valgkampmøte i går. Omar, som kom til USA som krigsflyktning fra Somalia, er en av de fire kvinnelige demokratene Trump tidligere denne uken sa burde dra tilbake til landene de kommer fra. Trump sier nå at han er uenig med tilhengernes rop, skriver New York Times.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt