NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 06:48

NRK - 04 mars 21 kl. 21:09

Arendal hever eiendomsskatten

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette på et ekstraordinært bystyremøte i kveld..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arendal, hever, eiendomsskatten
NRK - 04 mars 21 kl. 21:09

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 08 jan. 21 kl. 23:06

Bilulykke ved Arendal

En person er fraktet til sykehus etter en bil havnet på taket ved Jorstadvann i Arendal, melder politiet i Agder på Twitter..

E24 - 20 jan. 21 kl. 10:20

Arendal kommune åpner for alkoholservering til maten

Fra og med fredag tillates alkoholservering til maten på restauranter og serveringssteder i Arendal kommune..

NRK - 26 jan. 21 kl. 11:44

Mutert virus i Arendal

Det har vært ett tilfelle av det muterte koronaviruset fra Storbritannia i Arendal, sier ordfører Robert Cornels Nordli til fvn.no. Den smittede ankom Norge fra Storbritannia for en tid tilbake, og skal ha vært i karantene da vedkommende ble testet..

NRK - 27 jan. 21 kl. 02:42

Boligbrann i Arendal

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Arendal natt til onsdag. Tre personer kom seg ut av huset, og blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Det skal ikke være flere personer i huset, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 27 jan. 21 kl. 09:35

Mange vil feriere i Arendal

Det er stor interesse for feriehus i Norge. På Finn reise har søk etter feriehus i Arendal hatt en vekst på over 350 prosent sammenlignet med i fjor. Det er også mange andre sørlandsdestinasjoner på søkerlista, både vinter- og sommerreisemål..

NRK - 29 jan. 21 kl. 23:31

Frykter eldre dropper vaksinen

Fastleger frykter at flere eldre dropper å vaksinere seg på grunn av digitale løsninger. I Arendal må alle registrere seg via Digipost, og mange eldre har ikke lært seg å bruke digitale løsninger, mener tillitsvalgt for legene i Arendal, Martin Runde.

NRK - 02 feb. 21 kl. 18:22

Mistenker mutert virus i Arendal

Tre personer med tilknytning til den internasjonale skolen i Arendal er tirsdag bekreftet smittet av koronaviruset. Kommunens mistenker at de er smittet av det muterte viruset fra Storbritannia. Ordføreren kaller situasjonen uoversiktelig..

NRK - 06 feb. 21 kl. 15:54

Arendal vurderer strengere tiltak

Kriseledelsen i Arendal vurderer å innføre koronatiltak som får konsekvenser for alle innbyggerne. Ordfører Robert Cornels Nordli sier han er sterkt bekymret over koronautviklingen i kommunen..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 13:40

Kampen mot Arendal avlyses. Slik blir Starts treningskamper

Starts treningskamp mot Arendal kommende fredag må også avlyses. Slik blir oppsettet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 15 minutter siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 30 minutter siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.

NRK - 2 timer siden

61 ordensforstyrrelser i Bergen

I Vest politidistrikt er det i natt loggført 61 ordensforstyrrelser og bråk. De fleste er i Bergen kommune, hvor politiet avsluttet rundt 20 fester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt