E24 > Økonomi

Lørdag, 19 September, 11:36

E24 - 14 aug. 20 kl. 07:22

Archer mer enn tidobler resultat før skatt

Inntektene faller for oljeserviceselskapet i andre kvartal, men resultatet viser betydelig bedring..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Archer, mer, enn, tidobler, resultat, før, skatt
E24 - 08 mai 20 kl. 18:10

Archer kutter inntil 750 jobber: – Vanskelig for alle de involverte

Dag Skindlo tok over som toppsjef i oljeserviceselskapet Archer for knapt to måneder siden. Han har allerede måttet si opp flere hundre ansatte. – Vi kunne selvfølgelig ønske oljeselskapene opprettholdt aktiviteten, sier Skindlo..

P4 - 18 aug. 20 kl. 06:34

FNB-politiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitikeren Frode Myrhol fra Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Stavanger tjener mer enn statsministeren. Han tjener minst 1,8 millioner kroner for å delta i kommunes- og fylkesmøter, det er 100 000 kroner mer enn Erna Solberg. Rødts leder Bjørnar Moxnes sier til Aftenposten at det er galimatias med slike lønninger for folkevalgte.

P4 - 17 juli 20 kl. 08:42

Eldre nekter å være mer koronastrenge enn andre

Eldre nekter å være mer koronastrenge enn andre. I en ny undersøkelse gjennomført i 27 land, deriblant Norge, sier eldre at de ikke er mer villige enn yngre til å følge smitteverntiltak for å begrense koronapandemien, skriver Vårt Land. Dette til tross for at eldre står i størst fare for å bli alvorlige syke eller dø som følge av koronaviruset.

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

NRK - 28 aug. 20 kl. 09:11

Mer skog i Norge de siste ti årene

De siste ti årene har det blitt 16 prosent mer skog i Norge, men mengden øker saktere enn før viser tall fra SSB. At det øker mindre skyldes trolig lavere tilvekst, mer hogst, mer skogvern, mer gammel skog og mer død ved etter tørkesommeren 2018..

P4 - 11 mai 20 kl. 09:49

Skal gjøre mer arbeid på jernbanen

Bane Nor skal gjøre mer arbeid enn tidligere planlagt når jernbanen igjen stenges flere steder i sommer. Det skal gjøre vedlikehold, som fører til buss for tog for de reisende i opptil seks uker, på Østfoldbanen, Drammen- og Spikkestadbanen. Og det blir gjort mer såkalt ekstraarbeid, som er annet vedlikehold enn de store prosjektene, enn i fjor sommer, fordi Bane Nor har fått mer penger til det, melder Aftenposten..

P4 - 15 mai 20 kl. 09:54

Vi spiser mer ost

Vi spiser mer ost i år enn i fjor. I snitt spiste Nordmenn 4,5 prosent mer de tre første månedene i år enn i tilsvarende periode i fjor, skriv Nationen . Også melkesalget stiger.

VG - 22 mai 20 kl. 04:23

Gjenforent med døende søster etter innreisenekt: – Jeg trodde aldri jeg skulle få se Gail igjen

I slutten av mars fikk Gail Baker påvist uhelbredelig kreft. Etter to måneder og fem søknader til australske myndigheter fikk søsteren Christine Archer endelig komme fra New Zealand for å si farvel..

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

NRK - 24 juni 20 kl. 09:04

Biden samlet mer enn Trump i mai

Demokratenes Joe Biden samlet inn mer enn 140 millioner dollar til valgkampen sin i mai måned. Det er mer enn president Donald Trump, og det er svært uvanlig at en utfordrer får inn mest, melder NPR. Biden får drahjelp av sine tidligere konkurrenter..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Ukjent eiendomsmagnat døde i 2009 – nå skal Høyesterett avgjøre milliardarvens skjebne

12 norske arvinger vil forhindre at Raymond Kalley i Sør-Afrika får 73 millioner kroner i arv fra avdøde Egil A. Braathen. De mener mannen som forvaltet to truster for milliardæren har underslått store pengesummer..

E24 - 2 timer siden

Riksmekleren om mulig bussjåførstreik: Stor avstand mellom partene

Busstrafikken på Østlandet kan bli rammet av streik fra søndag av. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene, som må bli enige innen midnatt..

E24 - 3 timer siden

Ruth Bader Ginsburg, høyesterettsdommer og feministikon, er død

Ruth Bader Ginsburg, som i nesten tre tiår var en markant forkjempet for kvinners rettigheter og likestilling i USA, døde av kreft fredag. Hun ble 87 år gammel..

E24 - 3 timer siden

Politietterforskningen av Hurtigruten i sluttfasen

Etterforskningen av Hurtigruten er nå i sluttfasen. Førstestatsadvokat Lars Fause håper den vil være avsluttet innen en måneds tid..

E24 - 3 timer siden

Kielland-ulykken: Det hemmelige forliket viser at Norge tapte alt

I nesten 30 år har innholdet i det hemmelige forliket mellom Norge og Frankrike om ansvar for «Alexander L. Kielland»-ulykken vært forsøkt holdt unna offentligheten. Nå er innholdet i forliket fra 1991 sporet opp i et arkiv.

E24 - 3 timer siden

Sjømat Norge med krass kritikk av Mattilsynet: – Tullediskusjon

Mattilsynet mener spørreskjema om koronasmitte kan være brudd på personvern. – Undergraver smittevernet hos bedriftene, svarer Sjømat Norge..

E24 - 12 timer siden

Danskebåtene reduserer ikke seilingene til tross for nye karanteneregler

Situasjonen går fra vondt til verre for danskebåtene når hele Danmark blir «rødt». Foreløpig skal de gjennomføre alle planlagte seilaser, og er ikke redde for smitte om bord..

E24 - 13 timer siden

Idar Vollvik fortsetter salg av munnbind

Omsetningsforbudet for de fleste av Idar Vollviks munnbind skal være opphevet, skriver Nettavisen..

E24 - 13 timer siden

Arnfinns rekefabrikk er like stor som hele oljeleverandør-næringen i Troms

Flere fiskebruk i Troms har like store inntekter som leverandørnæringen til oljeindustrien i Troms. – Leveransene til olje går ned..

E24 - 15 timer siden

Sverige vil øke avgiftene på alkohol og tobakk

Svenskene planlegger sine første avgiftsøkninger på alkohol og tobakk på flere år. Men det vil ha liten effekt på grensehandelen, mener NHO..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt