NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:37

NRK - 23 May 20 kl. 14:21

Arbeidsulykke i supplybåt

En arbeider er fraktet til sykehus med bruddskader etter en arbeidsulykke ombord i en supplybåt ved Garpeskjær i Haugesund, ifølge politiet. Sjøfartsdirektoratet er varslet om saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Garpeskjær, Haugesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeidsulykkei , supplybåt
NRK - 28 Apr 20 kl. 11:58

Skadd i arbeidsulykke i Åmli

En mann er fløyet til sykehus med luftambulanse etter en arbeidsulykke ved en bedrift på Simonstad i Åmli kommune i Agder tirsdag formiddag. Politiet opplyser til Fædrelandsvennen at det er snakk om klemskader, men at skadegraden er uklar..

NRK - 28 Feb 20 kl. 16:48

Til sykehus etter arbeidsulykke

En person er kjørt til sykehuset i Arendal etter en arbeidsulykke i Grimstad. Ifølge politiet er den skadde personen bevisst..

NRK - 06 Feb 20 kl. 04:40

En skadd i arbeidsulykke i Bergen

En persone r skadet i en arbeidsulykke i Sandbrekkevegen i Bergen. Vedkommende har sklidd, falt og slått hodet og har vært bevisstløs, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 14 Feb 20 kl. 07:26

Arbeidsulykke på Bryne

En person skal i forbindelse med arbeid falt ned fra en veranda på Bryne. Arbeidsulykke ble meldt klokken 0710. Ambulanse og politi er på vei til ulykkesstedet..

P4 - 29 Jan 20 kl. 15:25

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

En mann i 20-årene er lagt i koma og er livstruende skadet etter en arbeidsulykke i Søgne i Agder. I følge Fædrelandsvennen har mannen fått strøm i seg i forbindelse med en brannport i et lagerbygg. Politiet etterforsker saken..

NRK - 31 Mar 20 kl. 08:38

Til sjukehus etter arbeidsulykke

En person fikk skader i armer og bein i en arbeidsulykke i Finnestadjordet i Dusavik i Stavanger tirsdag morgen. En kran som var festet i en vegg løsnet, og traff personen, som er tatt med i ambulanse. Politiet skal etterforske arbeidsulykken..

NRK - 06 May 20 kl. 09:26

Vei sperret etter arbeidsulykke

Lilleakerveien i Oslo er sperret mellom Bestumveien og Ombergveien, melder politiet i Oslo på Twitter. Årsaken skal være en arbeidsulykke..

NRK - 11 May 20 kl. 16:00

Arbeidsulykke i Vegårshei

En mann er kjørt til sykehus etter en arbeidsulykke i nærheten av Vegårshei kirke, opplyser politiet. Mannen skal ha falt ned en stolpe. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:00

Arbeidsulykke i Øygarden

En mann fikk en plate over foten i en arbeidsulykke i Øygarden kommune, skriver Vest poltidistrikt på Twitter. Skadeomfanger er ukjent, men personen er bevisst og oppegående. Personen ble sendt til sykehus med ambulanse..

P4 - 13 Feb 20 kl. 18:33

Mann døde i arbeidsulykke

En mann døde i en arbeidsulykke Alversund i Nordhordland. Mannen skal ha falt rundt fire meter fra et bygg, opplyser politiet. Arbeidstilsynet er nå varslet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt