NRK > Nyheter

Saturday, 25 January, 18:50

NRK - 30 Apr 16 kl. 03:32

Arbeidstakerne svarer KS

Partene i kommuneoppgjøret skal møtes i Oslo. Der skal arbeidstakerne svare på det siste tilbudet fra KS. Tilbudet ble overlevert klokka 0.30. Lønnsoppgjøret i staten og i kommunesektoren startet 12.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, KS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeidstakerne, svarerKS
Hegnar.no - 24 Jul 18 kl. 12:50

Disse arbeidstakerne drikker mest

Det er én gruppe som skiller seg ut..

Dagbladet - 17 Mar 17 kl. 06:00

Med dagens skatteordning spenner vi ben for arbeidstakerne

I møtet med digitalisering og automatisering må vi prioritere arbeidsplasser foran formue..

NRK - 12 Jun 18 kl. 05:31

To av tre sier nei til EU

I en ny måling gjort av Sentio på vegne av avisa Nationen svarer 67 prosent av de spurte at de ikke ønsker norsk medlemskap i EU. I målingen svarer 22 prosent ja til EU, mens 11 prosent svarer at de ikke vet..

Dagbladet - 20 Feb 19 kl. 06:00

Dagbladet mener: I årets lønnsoppgjør har arbeidstakerne de beste kortene på hånda

Men det bør likevel ikke bli full lønnsfest..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 17:51

- Hotellene og butikkjedene tar for store jafs av felleskaka

- Nå skal arbeidstakerne ta sin del, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen..

P4 - 18 Jul 16 kl. 06:25

Tror ikke økologisk er sunnere

Nordmenn er delt i synet på om økologisk mat er sunnere enn annen mat. En undersøkelse Nationen har fått gjennomført svarer 4 av 10 ja, mens 3 av 10 svarer nei. Økoorganisasjonen Oikos mener det er positivt at så mange svarer ja, men ønsker at myndighetene tar ansvar og tydelig forklarer folk hvorfor de bør kjøpe økologisk..

Dagbladet - 16 Jan 19 kl. 06:00

Når arbeidstakerne går med masker

Norge har et effektivt og fredelig arbeidsliv som bygger på trygghet, tillit, forutsigbarhet og ordentlighet. Slik bør det fortsatt være..

Dagbladet - 18 Aug 16 kl. 18:20

- Nesten komisk at Røe Isaksen igjen vil bygge bro til arbeidstakerne

- Velgerne vil avsløre Høyres dobbeltspill, sier Trond Giske..

NRK - 30 Dec 16 kl. 22:27

Folk tror på regjeringsskifte

I en meningsmåling utført for Nationen svarer 47 prosent at de tror Jonas Gahr Støre (Ap) blir statsminister etter valget i 2017. Bare 32 prosent tror Erna Solberg (H) får fortsette. 19 prosent svarer «vet ikke», mens 2 prosent svarer «andre»..

NRK - 21 Dec 17 kl. 20:59

Støre svarer på kritikken

Ap-leder Jonas Gahr Støre svarer om Giske-saken. Se intervjuet direkte på NRK1 og NRK.no nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Minst 29 døde etter jordskjelvet

Tallet på omkomne etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia har steget til 29, melder avisen Aksam lørdag kveld. Søket etter savnede fortsetter. Samtidig pågår det en massiv mobilisering av ressurser og hjelp til de rammede i Elazig og områdene rundt..

NRK - nu

Brasils urfolk saksøker Bolsonaro

Urfolksorganisasjon med 300 urfolksstammer, saksøker president Jair Bolsonaro etter at han sa at urfolket har utviklet seg og «blitt mer og mer et menneske som oss». Bolsonaro har ikke kommentert det varslede søksmålet, ifølge NTB..

NRK - 15 minutter siden

– Pompeo skjelte ut journalist

USAs utenriksminister avbrøt et intervju om Ukraina-saken. Deretter skal Mike Pompeo ha bannet mot journalisten og krevde at hun pekte ut Ukraina på et kart. Det skjedde da Pompeo ble fredag intervjuet av radiojournalisten Mary Louise Kelly..

NRK - 15 minutter siden

Tesla satt fast i skiløype

En Tesla måtte få assistanse fra bergingsbil etter å ha satt seg fast i en skiløype mellom Tynset og Alvdal lørdag kveld. Det melder Østlendingen. Strekningen er stengt for biljøring om vinteren, og det var GPS-en på bilen som villedet sjåføren..

NRK - 45 minutter siden

Flere nedbørsrekorder knust

Flere nedbørsrekorder i Nordland er allerede slått. Nå er det sendt ut farevarsel for enda mer av det samme. – Vi er i toppsjiktet av hva vi har målt av nedbør de siste 100 årene, sier meteorolog Bente Wahl..

NRK - 1 time siden

Endelig bestod Ramadan førerprøven

Mohamed Riad Ramadan klarte endelig å ta lastebil-lappen, etter at sensor først stoppet førerprøven på grunn av dårlig norsk. Men nå vil transportkomiteen ta saken opp med samferdselsministeren..

NRK - 1 time siden

1400 har fått påvist virusuet

I Kina er 41 mennesker bekreftet døde som følge av coronaviruset, og over 1300 har fått påvist smitte. Hundre andre mennesker har fått påvist viruset andre steder i verden..

NRK - 1 time siden

Reddet ut av ruinene etter 20 timer

En person ble lørdag kveld reddet ut av ruinene i provinsen Elazig 20 timer etter at jordskjelvet inntraff fredag kveld. Det melder den tyrkiske TV-stasjonen NTV. 30 bygninger har kollapset og over 1200 mennesker er savnet etter jordskjelvet..

NRK - 2 timer siden

Advokater i gang med sine prosedyre

Advokatene til president Donald Trump har begynt sitt forsvar av Trump i riksrettssaken, der han blant annet er tiltalt for maktmisbruk. Pat Cipollone startet sitt åpningsinnlegg med å si til senatorene at Trump ikke har gjort noe som helst galt..

NRK - 2 timer siden

Ropstad utfordrer Støre om iskanten

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad utfordrer Ap-leder Støre til å gå inn for en tydelig grense for iskanten. Det sa Ropstad i sin tale til KrFs landskonferanse på Gardermoen lørdag. – Talende for regjeringens villrede, svarer Støre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt