NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 00:33

NRK - 30 Apr 16 kl. 03:32

Arbeidstakerne svarer KS

Partene i kommuneoppgjøret skal møtes i Oslo. Der skal arbeidstakerne svare på det siste tilbudet fra KS. Tilbudet ble overlevert klokka 0.30. Lønnsoppgjøret i staten og i kommunesektoren startet 12.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, KS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeidstakerne, svarerKS
Hegnar.no - 24 Jul 18 kl. 12:50

Disse arbeidstakerne drikker mest

Det er én gruppe som skiller seg ut..

NRK - 12 Jun 18 kl. 05:31

To av tre sier nei til EU

I en ny måling gjort av Sentio på vegne av avisa Nationen svarer 67 prosent av de spurte at de ikke ønsker norsk medlemskap i EU. I målingen svarer 22 prosent ja til EU, mens 11 prosent svarer at de ikke vet..

Dagbladet - 17 Mar 17 kl. 06:00

Med dagens skatteordning spenner vi ben for arbeidstakerne

I møtet med digitalisering og automatisering må vi prioritere arbeidsplasser foran formue..

Dagbladet - 20 Feb 19 kl. 06:00

Dagbladet mener: I årets lønnsoppgjør har arbeidstakerne de beste kortene på hånda

Men det bør likevel ikke bli full lønnsfest..

P4 - 18 Jul 16 kl. 06:25

Tror ikke økologisk er sunnere

Nordmenn er delt i synet på om økologisk mat er sunnere enn annen mat. En undersøkelse Nationen har fått gjennomført svarer 4 av 10 ja, mens 3 av 10 svarer nei. Økoorganisasjonen Oikos mener det er positivt at så mange svarer ja, men ønsker at myndighetene tar ansvar og tydelig forklarer folk hvorfor de bør kjøpe økologisk..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 17:51

- Hotellene og butikkjedene tar for store jafs av felleskaka

- Nå skal arbeidstakerne ta sin del, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen..

Dagbladet - 18 Aug 16 kl. 18:20

- Nesten komisk at Røe Isaksen igjen vil bygge bro til arbeidstakerne

- Velgerne vil avsløre Høyres dobbeltspill, sier Trond Giske..

Dagbladet - 16 Jan 19 kl. 06:00

Når arbeidstakerne går med masker

Norge har et effektivt og fredelig arbeidsliv som bygger på trygghet, tillit, forutsigbarhet og ordentlighet. Slik bør det fortsatt være..

NRK - 30 Dec 16 kl. 22:27

Folk tror på regjeringsskifte

I en meningsmåling utført for Nationen svarer 47 prosent at de tror Jonas Gahr Støre (Ap) blir statsminister etter valget i 2017. Bare 32 prosent tror Erna Solberg (H) får fortsette. 19 prosent svarer «vet ikke», mens 2 prosent svarer «andre»..

NRK - 21 Dec 17 kl. 20:59

Støre svarer på kritikken

Ap-leder Jonas Gahr Støre svarer om Giske-saken. Se intervjuet direkte på NRK1 og NRK.no nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 45 minutter siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 1 time siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 1 time siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Nye kamper nordøst i Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 2 timer siden

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende.

NRK - 3 timer siden

Vil ikke blokkere handelsavtale

Spania ønsker ikke å blokkere den forestående handelsavtalen mellom EU og det søramerikanske handelsforbundet Mercosur, opplyser landets regjering. Flere EU-land har tatt til orde for å stanse avtalen, hvis ikke Brasil gjør mer for å redde regnskogen..

NRK - 3 timer siden

Livreddende førstehjelp pågår

Det pågår fortsatt livreddende førstehjelp på de tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, opplyser politiet. Sea King og Luftambulansen er på stedet. Det jobbes med å identifisere de som var i bilen og varsle pårørende..

NRK - 3 timer siden

Nordmenn evakueres på Samos

Det brenner på den greske ferieøya Samos. Rundt 50 nordmenn er blant turistene som blir evakuert fra hoteller på øya. Brannen utenfor byen Pythagorion er ikke under kontroll, og røyken beveger seg mot byen, skriver Nettavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt