Aftenposten > Nyheter

Sunday, 19 January, 09:21

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:59

Arbeiderpartiet og SV krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SV, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeiderpartietog SV , krever, slettingav , klimakvoter
NRK - 08 Dec 19 kl. 10:52

Krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene. Lars Haltbrekken i SV mener kvotene må slettes, slik at de ikke kan brukes til å svekke innsatsen for å kutte utslipp..

NRK - 03 Oct 19 kl. 04:29

Google åpner for auto-sletting

Google har innført en ny funksjon som åpner for at man kan aktivere automatisk sletting av søkehistorikk og informasjon om hvor du har oppholdt deg, ifølge New York Times. Tidligere har det bare vært mulig å slette denne informasjonen manuelt..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:36

Venter milliarder fra klimakvoter

Regjeringen har budsjettert med 8,3 milliarder kroner i inntekter fra salg av klimakvoter i 2020. Den store engangsinntekten skyldes at Norge har akkumulert totalt 41,4 millioner usolgte kvoter i perioden 2013-2018..

NRK - 23 Oct 19 kl. 22:21

Krever gransking av bomselskapene

Stortingspolitikere reagerer på NRKs avsløring av hvordan et bomselskap handlet med et privat selskap der bomsjefen hadde eierinteresser. Arbeiderpartiet krever nå ekstern gjennomgang av hvordan de fem bompengeselskapene forvaltes..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:36

Ap og MDG står bom fast i forhandlinger

Arbeiderpartiet og MDG står bom fast i forhandlingene i Oslo - bokstavelig talt. Ifølge Klassekampen krever MDG betydelig bompengeøkning for å lande byrådsplattformen med de to partiene og SV. Arbeiderpartiet på sin side vil ikke gå med på en økning i bompenger, og byrådsleder Raymond Johansen begrunner dette med at det er viktig å bygge bru mellom indre og ytre by..

P4 - 11 Sep 19 kl. 20:12

Ap krever svar om hundesykdom

Arbeiderpartiet krever svar på hva landbruksministeren gjør for å hindre at den dødelige hundesykdommen sprer seg videre. Så langt har 26 hunder mistet livet, og Mattilsynet og Veterinærinstituttet har ennå ikke klart å finne årsaken. I et skriftelig spørsmål til Olaug Bollestad ber Ap statråden redegjøre for hva hun vil gjøre for å kartlegge årsaken til at denne farlige sykdommen har oppstått..

P4 - 21 Nov 19 kl. 16:19

Krever nye svar fra Hauglie

SV og Arbeiderpartiet krever nye svar fra arbeidsminister Anniken Hauglie om trygdeskandalen. Stortingets kontrollkomite har i ettermiddag diskutert flere spørsmål som kommer til å bli sendt til statsråden, sier komitéleder Eva Kristin Hansen. Komiteen vil på tirsdag avgjøre når de skal kalle de ansvarlige statsrådene i Nav-skandalen, inn til høring.

P4 - 27 Dec 19 kl. 15:48

Krever handling etter dødsulykke i tunnel

Senterpartiet og Arbeiderpartiet krever ekstra løp i Hagantunnelen i Akershus etter dødsulykken i går der en kvinne omkom etter en frontkollisjon. Siden åpningen i 2003 har det vært en rekke møteulykker og påkjørsler i den sterkt trafikkerte tunnelen. Staten har tidligere satt av penger til et ekstra tunneløp, men så fjernet bevilgningen.

P4 - 19 Dec 19 kl. 05:43

Krever at kontantstøtten fjernes

Arbeiderpartiet krever at kontantstøtten fjernes. I går viste en ny NAV-analyse at småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten. Lederen for Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, sier til Dagsavisen at det er nok et bevis på at kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk.

P4 - 25 Nov 19 kl. 05:43

Krever norsk lønn i norsk farvann

Arbeiderpartiet krever at utenlandske sjøfolk får norsk lønn i norsk farvann. Ifølge dem er det mange fartøy som har underbetalte utenlandske mannskaper ombord. Næringspolitisk talsperson Terje Aasland sier til Dagbladet at Norges verdighet står på spill hvis ikke de får norske lønns- og arbeidsvilkår.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 10 minutter siden

Dette er MFKs nye tilskudd. Slik skal hun hjelpe klubben mot Europa-suksess

Klubben ansetter ernæringsfysiolog for å optimalisere trening- og kamphverdagen ytterligere..

Aftenposten - 1 time siden

Britiske medier: Dronningen har straffet Harry og Meghan hardt

Britiske medier mener at dronning Elizabeths exitavtale med prins Harry og hans kone Meghan er som et knyttneveslag mot paret..

Aftenposten - 1 time siden

Nå er de truet også på pengetabellen

OM FOTBALL: I svake sportslige tider har fansen trøstet seg med at Manchester United har mest penger. Nå er også den posisjonen i fare..

Aftenposten - 10 timer siden

Nå kan festbilder og negative blogginnlegg brukes for å sile ut uønskede Airbnb-gjester

Festbilder og tegn på mentale lidelser i sosiale medier kan brukes til å svekke dine muligheter for å leie drømmekåken på neste ferietur..

Aftenposten - 11 timer siden

Etter Australias voldsomme skogbranner kom regnet. Nå advarer meteorologene om livstruende oversvømmelser.

Australias skogbranner har krevd 27 liv og over 2000 hjem, men nå stiger også vannet til et livstruende nivå..

Aftenposten - 11 timer siden

Norges lengste bibliotekskø da Deichman Hovedbibliotek inviterte til utflyttingsfest

Aldri har vel flere stått i en bibliotekkø enn da gamle Deichmanns Hovedbibliotek lørdag kveld åpnet sine dører for en gigantisk utflyttingsfest i de ærverdige lokalene på Hammersborg i Oslo..

Aftenposten - 11 timer siden

Norske rådmenn vil ha mer kommunetvang

De administrative toppsjefene i norske kommuner er klare: Stortinget og regjeringen bør bestemme kommunegrensene..

Aftenposten - 13 timer siden

Frp-topp insisterer på å kalle IS-siktet kvinne "terrorist"

– Hva IS-kvinnen måtte føle over å bli kalt terrorist, eller hva mediene ønsker at vi skal kalle kvinnen, bryr meg midt på ryggen, sier Frps innvandringstalsmann Jon Engen-Helgheim. - Problematisk, mener førsteamenuensis Anine Kierulf..

Aftenposten - 13 timer siden

Se stor bildeserie fra Solcup

Lørdag og søndag arrangerer Storelva Fotball Solcupen i Storelvahallen..

Aftenposten - 13 timer siden

Skuespilleren Karl Sundby er død

Skuespilleren Karl Sundby er død, 66 år gammel. Han ble funnet død lørdag formiddag, hjemme hos seg selv, skriver VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt