Aftenposten > Nyheter

Lørdag, 15 August, 10:24

Aftenposten - 08 des. 19 kl. 10:59

Arbeiderpartiet og SV krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SV, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeiderpartietog SV , krever, slettingav , klimakvoter
NRK - 08 des. 19 kl. 10:52

Krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene. Lars Haltbrekken i SV mener kvotene må slettes, slik at de ikke kan brukes til å svekke innsatsen for å kutte utslipp..

NRK - 03 okt. 19 kl. 04:29

Google åpner for auto-sletting

Google har innført en ny funksjon som åpner for at man kan aktivere automatisk sletting av søkehistorikk og informasjon om hvor du har oppholdt deg, ifølge New York Times. Tidligere har det bare vært mulig å slette denne informasjonen manuelt..

NRK - 29 jan. 20 kl. 14:54

Krever i stans i salg

Arbeiderpartiet krever stans i salget av Statskogs eiendommer og åpenhet om hvem som har kjøpt fellesskapets skoger. – Dette er områder som alle sammen i Norge eier, sier landbrukspolitisk talsperson Nils Kristen Sandtrøen i Arbeiderpartiet til NTB..

NRK - 07 okt. 19 kl. 10:36

Venter milliarder fra klimakvoter

Regjeringen har budsjettert med 8,3 milliarder kroner i inntekter fra salg av klimakvoter i 2020. Den store engangsinntekten skyldes at Norge har akkumulert totalt 41,4 millioner usolgte kvoter i perioden 2013-2018..

P4 - 18 mai 20 kl. 07:16

Krever elbil-løft

Arbeiderpartiet krever nå mer penger fra staten for å bygge ut ladestasjoner i distriktene. Halvparten av nye biler som er solgt i Norge i år er elbiler. Arbeiderpartiet mener at folk i distriktene må ha like muligheter for å velge elbil ved neste bilkjøp, om målet om at alle nye biler som selges i 2025 skal være utslippsfrie, skriver Nationen..

NRK - 26 juni 20 kl. 23:19

Støre krever stortingsmøte

Leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, krever at Stortinget skal samles ekstraordinært for å stemme over en utvidelse av permitteringsordningen. Det skriver Støre i et brev til Stortingets presidentskap, melder VG..

NRK - 23 okt. 19 kl. 22:21

Krever gransking av bomselskapene

Stortingspolitikere reagerer på NRKs avsløring av hvordan et bomselskap handlet med et privat selskap der bomsjefen hadde eierinteresser. Arbeiderpartiet krever nå ekstern gjennomgang av hvordan de fem bompengeselskapene forvaltes..

VG - 12 feb. 20 kl. 20:01

Arbeidere krever lønn, får juling: – Skurker vi skal ta

Ledelsen i Arbeiderpartiet og Høyre er rystet over historier om vold og trusler mot utenlandske arbeidere som krever lønn eller fridager..

Aftenposten - 27 mars 20 kl. 11:27

Ap krever at staten bidrar mer til ny T-banetunnel i Oslo

Den nye T-banetunnelen i Oslo sentrum kan bli utsatt til 2035 på grunn av pengemangel. Nå krever Arbeiderpartiet at staten tar en større del av regningen..

P4 - 28 juni 20 kl. 19:06

Arbeiderpartiet krever mer penger til fødselsomsorgen

Arbeiderpartiet mener fødselsomsorgen i Norge er underfinansiert og underbemannet. Helseminister Bent Høie har bedt helseforetakene om å styrke fødselsomsorgen, men ifølge Ap vil tiltaket kreve 250 millioner kroner mer i budsjett, melder NTB. En rapport som ble publisert i mars viser at fødselsomsorgen har lidd kraftige kutt de siste årene..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Offensiv Brækhus advarer: – Tror hun får seg en overraskelse

Cecilia Brækhus nøler ikke med å rette en advarende pekefinger i retning Jessica McCaskill foran bokseduellen i Tulsa. – Jeg er i storform, sier 38-åringen..

Aftenposten - 15 minutter siden

Derfor vil ikke FHI anbefale mer munnbindbruk på sykehus og sykehjem

Helsevesenet har rustet opp utstyrslagrene kraftig, viser Aftenpostens oversikt. Likevel anbefaler ikke myndighetene mer utbredt bruk av munnbind i sektoren..

Aftenposten - 15 minutter siden

Når det gjelder når det kommer til, øker den

Reaksjonene strømmet på etter at jeg i min forrige språkspalte forkynte at «i forhold til» er død, basert på tall fra aviser og tidsskrift..

Aftenposten - 30 minutter siden

Aftenposten mener: Lettvint fra Ap om Tangen

Arbeiderpartiet vil gi finansminister Jan Tore Sanner i oppdrag å «ordne opp» uten at det juridiske grunnlaget er klart..

Aftenposten - 30 minutter siden

Solvik-Olsen på vei tilbake til Stortinget

Tidligere statsråd og Fremskrittspartiet-topp Ketil Solvik-Olsen ligger an til å kapre førsteplassen på partiets Rogaland-liste før neste års stortingsvalg..

Aftenposten - 30 minutter siden

Test av 12 terrengsko: Disse skoene er vinnerne

Christian Brurås bytter terrengsko en gang i måneden. Han vektlegger to ting når han kjøper nye sko..

Aftenposten - 45 minutter siden

Svensk stjerneløper skuffet over Northug: – Dette er ikke den Petter jeg har lært å kjenne

Den svenske langrennsstjernen Frida Karlsson er skuffet over Petter Northug etter at han ble tatt for råkjøring og oppbevaring av kokain..

Aftenposten - 45 minutter siden

75 år siden Japan kapitulerte

Japan markerer lørdag at det er gått 75 år siden landet kapitulerte etter å ha blitt utsatt for atomangrep mot slutten av andre verdenskrig..

Aftenposten - 1 time siden

Norsk profflag avslutter samarbeidet med Northug

Uno-X inngikk utstyrsavtale med Petter Northug i fjor høst. Nå blir samarbeidet avbrutt..

Aftenposten - 1 time siden

Ingebrigtsen er overbevist om at han skal løse Branns store problem

– Dette fikser vi, sier Kåre Ingebrigtsen om Branns manglende evne til å bryte ned motstanderne på hjemmebane..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt