VG > Økonomi

Søndag, 18 April, 08:17

VG - 03 mars 21 kl. 08:42

Arbeidarpartiet må vere sitt ansvar bevisst

Ap må vere med på å gjennomføre rusreforma. Som eit breitt folkeparti som har stått i front for progressiv politikk for vanlege folk og den svakaste part, så er denne reforma eit naturleg neste steg 11 år etter Stoltenberg-utvalet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stoltenberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeidarpartiet, vere, sitt, ansvar, bevisst
NRK - 13 feb. 21 kl. 05:56

Medlemsflukt frå Arbeidarpartiet

Frå 2017 til slutten av 2020 hadde Arbeidarpartiet mista 3400 medlemmar, noko som utgjer 16 prosent av medlemsmassen. Størst var nedgangen i Trøndelag der 21 prosent av medlemmane forsvann i perioden, skriv Adresseavisen..

NRK - 19 jan. 21 kl. 15:58

Vurderer regel om fastmonterte sete

Regjeringa har bede Helsedirektoratet om å vurdere om kravet til fastmonterte sete under kulturarrangement bør bli erstatta av andre krav, som krav til tilviste plassar. Det opplyste kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) på ein pressekonferanse tysdag. I dag er det slik at det kan vere 200 personar til stades på arrangement dersom seta er fastmonterte.

VG - 18 mars 21 kl. 18:30

ANA-ordningen gjeninnføres – maksimalt 10 russiske friidrettsutøvere i Tokyo-OL

Det internasjonale friidrettsforbundet (WA) vil tillate maksimalt 10 russiske utøvere på startstreken i Tokyo-OL i sommer. De må delta som nøytrale utøvere..

NRK - I førrgår: 19:01

Ukraina vaksinerer OL-utøvere

Ukraina satte i gang med vaksineringen av 30 utøvere som skal representere landet i OL i Tokyo i juli med den kinesiske koronavaksinen CoronaVac. Torsdag fikk de første utøverne det første av to stikk, 99 dager før lekene i Tokyo starter. Ukrainas helsedepartement har opplyst at det har fått 1500 vaksiner til sine idrettsutøvere som vil bli vaksinert på frivillig basis.

NRK - 16 timer siden

Ap programfestar Nord-Norgebanen

Under Arbeidarpartiet sitt landsmøte laurdag, vedtok eit samrøystes landsmøte å gjere Nord-Norgebanen ein del valprogrammet til hausten, skriv iTromsø. – Det er ein av dei viktigaste sakene for Troms Arbeiderparti, fortel Cecilie Myrseth til avisa..

NRK - 28 jan. 21 kl. 17:36

Nominerer presseorganisasjonar

Politikarar frå Høgre og Arbeidarpartiet nominerer presseorganisasjonane Reporters sans frontières, Committee to Protect Journalists og The International Press Institute til Nobels fredspris. Årsaka er arbeidet deira med å trygge den frie pressa..

NRK - 11 feb. 21 kl. 09:17

Reiselivsnæringa får krisepakke

Eit fleirtal på Stortinget vil redda pakkereisearrangørane. Stortingsrepresentant for Arbeidarpartiet, Åsunn Lyngedal, meiner pakkereiseverksemdene i praksis får eit yrkesforbod, dersom ikkje staten kjem med garantiar:.

NRK - 23 mars 21 kl. 13:32

Politiet ser på Ap-fest på ny

Statsadvokaten ber politiet sjå på saka om moglege brot på koronareglane etter ein fest i Arbeidarpartiet på nytt. Det skriv Dagbladet. Politiet la først bort saka.

NRK - 24 mars 21 kl. 05:24

Ap åtvarar om straumkrise

For låg kapasitet i straumnettet uroar Arbeidarpartiet som krev ein nasjonal plan for utbygging av kraft og industri. Fleire grøne industrisatsingar kan bli stansa av manglande kapasitet i det norske straumnettet, skriv Klassekampen..

NRK - 04 april 21 kl. 16:34

Vil ikkje gi for mange fordelar

Arbeidarpartiet ynskjer ikkje å gi for mange fordelar til fullvaksinerte, med eit eventuelt norsk vaksinepass. Helsepolitisk talsperson i partiet, Ingvild Kjerkol, peiker på at dei unge og friske står sist i vaksinekøen, og er også dei som har mista mykje, skriv Aftenposten. – Det er ikkje greitt om dei framleis må sitje heime medan besteforeldra kan gå på konsert, treffe vener, reise og røre seg fritt, seier Kjerkol til avisa.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Nytt Zuccarello-mål da Wild utklasset Sharks

For andre gang på to dager vant Minnesota Wild over San Jose Sharks, denne gangen med hele 5–2. Mats Zuccarello sto for ett mål og en assist..

VG - 5 timer siden

Hanna (32) vil kvitte seg med Lukasjenko: – Det er farlig, men vi skal kjempe videre

Snart åtte måneder etter det omstridte valget har ikke hviterusserne gitt opp å kvitte seg med president Aleksandr Lukasjenko (66)..

VG - 8 timer siden

Messi tok karrierens 35. tittel: – Et annerledes år

(Athletic-Barcelona 0–4) Lionel Messi (33) avgjorde Copa del Rey-finalen mot Athletic Bilbao og sikret Barcelona klubbens første pokal på 721 dager..

VG - 9 timer siden

Les dagens VG her!

Skyhøyt blodtrykk og kolesterol, diabetes type 2 og søvnapné. Glenn Christiansen (38) er få år unna sin egen død når legene ber ham om å ta grep. Nå, seks måneder senere, er han kvitt alle sykdommene og har fått livet sitt tilbake..

VG - 10 timer siden

Ute av «Kompani Lauritzen»: – Ble sliten av å skulle være så pinglete

– Både Jakob og Morten så ut som de hadde mistet livet. Jeg sto der og tenkte: «Fuck, hvorfor gjør jeg det her?», sier Christine Dancke om turen i «kosebua»..

VG - 11 timer siden

Nei til skiflyging for kvinner: – Blir rett og slett motarbeidet

Hoppjentene får ikke delta i skiflygingsbakken den kommende sesongen..

VG - 11 timer siden

Tuchel-trekk sendte Chelsea til FA-cupfinale

(Chelsea-Manchester City 1–0) Hakim Ziyech (28) har hatt en trøblete debutsesong i Chelsea, men lørdag tok angriperen vare på en sjelden startsjanse fra trener Thomas Tuchel og knuste ett av Manchester Citys fire tittelhåp..

VG - 12 timer siden

Hevder «Ringenes Herre»-serien blir «den største noensinne»

Turistsjefen på New Zealand røper at første sesong av den kommende «Ringenes Herre»-serien på Amazon vil koste nær 4 milliarder kroner..

VG - 13 timer siden

Hansi Flick bekrefter: Vil ikke være Bayern München-trener neste sesong

Bayern München-trener Hansi Flick bekreftet etter lørdagens 3–2-seier over Wolfsburg at han ikke vil lede den tyske storklubben neste sesong..

VG - 14 timer siden

Hva skjer med Messi? – Fra stiv kuling til frisk bris

Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona går ut om drøye to måneder – men foran kveldens VG+-sendte cupfinale blåser det ikke like hardt i retning av at han forsvinner fra klubben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt