E24 > Økonomi

Fredag, 26 Februar, 05:24

E24 - 18 jan. 21 kl. 06:08

Apple: Parler kan komme tilbake til App Store

Apple-sjef Tim Cook sier den omstridte medieplattformen Parler kan returnere til App Store om den legger fram nye retningslinjer for innholdsmoderering..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tim Cook, Parler, App Store

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Apple, Parlerkan , komme, tilbake, til, App, Store
NRK - 10 jan. 21 kl. 01:54

Apple fjerner Parler-app

Natt til søndag fjernet nettgiganten Apple appen Parler, fra Apple Store. Parler er en medieplattform som skal ha blitt populær Trump-tilhengere. Google blokkerte Parler lørdag.

NRK - 18 jan. 21 kl. 03:13

Apple sier Parler kan komme tilbake

Apple-sjef Tim Cook sier den omstridte medieplattformen Parler kan returnere til App Store om den legger fram nye retningslinjer for innholdsmoderering. Apple suspenderte alle nedlastinger av Parler-appen etter angrepet på Kongressen 6. januar..

NRK - 15 feb. 21 kl. 22:45

Omstridt Parler gjør comeback

Det omstridte sosiale mediet Parler gjør comeback etter at både Google, Apple og Amazon kastet dem ut etter stormingen av Kongressen 6. januar. Parler ble et sted der mange av Donald Trumps støttespillere søkte til da Trump ble utstengt fra Twitter..

NRK - 11 jan. 21 kl. 09:22

Parler er nede

Den konservative nettstaden Parler er stengt ned, melder nyheitsbyrået AFP. Parler vert omtala som eit alternativ til Twitter, blant anna har fleire av Donald Trump sine konservative veljarar tatt det i bruk under presidentvalet..

NRK - 19 jan. 21 kl. 04:55

Parler oppe på russisk plattform

Parler, det sosiale mediet som er blitt populært blant ytre høyre-tilhengere i USA, er delvis oppe igjen etter å ha blitt kastet ut av App store. Et russisk teknologifirma har tilbudt Parler plass på sin plattform, melder Reuters..

E24 - 10 jan. 21 kl. 08:05

Parler kan forsvinne fra nettet etter opptøyene i Washington

Medieplattformen Parler, som er populær blant Trump-støttespillere i USA, kan tas av nettet, etter at Google, Apple og Amazon har slått til mot den i helga..

NRK - 09 jan. 21 kl. 05:17

Google blokkerer Parler

Google har blokkert Parler, medieplattformen som er blitt populær blant Trump-tilhengere, fordi plattformen ifølge Google ikke moderer voldsfremmende innhold. Appen er nå sperret fra nedlastning via Googles app-bibliotek..

VG - 10 jan. 21 kl. 16:25

Utestengt etter Kongress-opptøyene: Dette er Parler-appen

Utestengelse av sosiale nettverk, som nå er tilfelle med Twitter-alternativet Parler, kan føre til at vi mister oversikt over fremvekst av ekstreme meninger, sier IT-ekspert..

VG - 11 jan. 21 kl. 09:41

Parler er tatt av nettet

Det konservative sosiale nettverket Parler, som blir beskrevet som et alternativ til Twitter, er nede..

E24 - 08 jan. 21 kl. 06:13

Hyundai hopper over 20 prosent etter samtaler med Apple

Investorene har aldri priset asiatiske aksjer høyere enn i dag. I Sør-Korea stiger bilselskapet Hyundai kraftig på meldinger om at de er i samtaler om å samarbeide med Apple om å utvikle elbiler og batterier..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Ice har bygget nett og kapret privatkunder: – Nå er vi klare for å innta bedriftsmarkedet

Mobilselskapet Ice bygger ut det tredje nasjonale mobilnettet i Norge og vil være den store utfordreren til Telenor og Telia. For å få det til må selskapet både bygge mer nett og få en annen viktig brikke på plass: En solid posisjon i attraktive bedriftsmarkedet..

E24 - 7 timer siden

SAS og pilotene skal i forhandlinger fra neste uke: – Det de sier i dag er ikke en god inngangsvinkel

Pilotene sa opp kollektivavtalen i 2019 og så sa SAS den opp før jul i 2020. I mars møtes partene igjen og pilotene misliker at SAS fortsatt vil ha et irsk datterselskap og etablere en atskilt regionalsatsing..

E24 - 7 timer siden

Kraftig fall på Wall Street - særlig for teknologiaksjer

Aksjefallet knyttes til høyere rentenivåer. Samtidig fortsetter oppgangen for Gamestop etter onsdagens sluttspurt..

E24 - 7 timer siden

Stortinget vil sikra gruvedrifta i Gudvangen

Eit fleirtal i Stortinget står fast ved kravet om nullutslepp frå passasjertrafikken på verdsarvfjordane frå 2026, men vil også sikra gruvedrifta i Gudvangen..

E24 - 8 timer siden

Smitterammet byggeplass holder fortsatt åpent: – Frykter hele næringen til slutt blir stengt ned

Smitteutbruddet på Solli plass i Oslo er det siste i en rekke større smitteutbrudd på byggeplasser i landet etter nyttår. Men i motsetning til andre tilfeller, holdes virksomheten på Solli i gang til tross for økende smittetall..

E24 - 9 timer siden

Slik svarer forsvarsministeren på anklagene etter Bergen Engines-handelen: – Vi er ikke naive

Frank Bakke-Jensen (H) sier de begynte å undersøke Bergen Engines-salget allerede før handelen med russerne var kunngjort..

E24 - 10 timer siden

1-roms uten bad gikk 1,1 mill. over prisantydning

Det vil i tillegg koste rundt 700.000 kroner å få Oslo-leiligheten til moderne standard, beregner megler. Han sier prisen på 3,68 millioner var langt over hva de trodde og håpet på.

E24 - 13 timer siden

Gamestop-rallyet fortsetter – Wall Street-fallet tiltar

De store utslagene i aksjer som har vært populær blant Reddit-brukere fortsetter. Gamestop-aksjen klatrer mer enn 40 prosent etter brå oppgang onsdag..

E24 - 11 timer siden

Lønnsfest for de best betalte hedgefondsjefene

De 25 best betalte hedgefondsjefene tjente til sammen 32 milliarder dollar i 2020, noe som tilsvarer rundt 270 milliarder kroner. Det er en oppgang på 50 prosent mot 2019..

E24 - 12 timer siden

Hurtigruten tapte 1,7 milliarder kroner i 2020

Konsernsjef Daniel Skjeldam forventer flere tøffe måneder etter et av rederiets verste år noensinne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt