VG > Debatt

Friday, 21 February, 00:32

VG - 22 Oct 19 kl. 15:09

Ap tar ikke skolepolitikk på alvor

Arbeiderpartiets skolepolitikk og partiets to siste valgkamper fungerer som et forstørrelsesglass for å forstå partiets krisetilstand..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap tar, ikke, skolepolitikk, alvor
VG - 22 Oct 19 kl. 15:09

DEBATT tirsdag: – Ap tar ikke skolepolitikk på alvor

Arbeiderpartiets skolepolitikk og partiets to siste valgkamper fungerer som et forstørrelsesglass for å forstå partiets krisetilstand..

Dagbladet - 05 Sep 19 kl. 14:14

God skolepolitikk for hele Oslo

Oslo trenger en skole for alle elever, ikke bare de med best karakterer. Vi mener at det er synd at Høyre er imot å drive en skolepolitikk basert på ny kunnskap..

VG - 06 Sep 19 kl. 21:43

Ap-angrep på regjeeringens skolepolitikk: - Bakdøren står vid åpen for ufaglærte lærere

TRONDHEIM (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre hevdet i partilederdebatten at regjeringen skolepolitikk fører til at antallet ufaglærte lærere øker i norsk skole..

VG - 06 Sep 19 kl. 21:43

Ap-angrep på regjeringens skolepolitikk: – Bakdøren står vid åpen for ufaglærte lærere

TRONDHEIM (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre hevdet i partilederdebatten at regjeringen skolepolitikk fører til at antallet ufaglærte lærere øker i norsk skole..

P4 - 23 Aug 19 kl. 16:40

– Tar ikke innbyggerne på alvor

Innbyggerne i mange kommuner får ikke sagt hva de mener om tjenester som barnehage og sykehjem der de bor. En ny undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at 7 av 10 kommuner ikke har brukerundersøkelser på nettsidene sine. Fagdirektør Anne Kristin Vie frykter mange kommuner ikke tar hverken kvaliteten på tjenestene eller innbyggerne sine på alvor..

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:50

- Tar ikke deltid på alvor

Arbeiderpartiet mener regjeringen ikke tar problemet med deltidsarbeid på alvor. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at antall ansatte som ønsker større stillinger enn det de har har økt det siste året, og særlig blant kvinner, fra 43 000 til 49 000. Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener disse er låst i en deltidsfelle, og han anklager regjeringen for å ha åpnet for mer midlertidighet, skriver Dagsavisen..

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:54

Tar rapporten på største alvor

Kystverket tar Havarikommisjonens sikkerhetstilrådinger på største alvor, sier direktør Einar Vik Arset. I den første delrapporten sier Havarikommisjonen at Kystverket ikke hadde gjort nok for å sikre tilstrekkelig trafikkovervåkning..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:19

- Krisemaksimerer arbeidslivet

- Arbeiderpartiet må slutte å krisemaksimere norsk arbeidsliv. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Heidi Nordby Lunde. I Dagsavisen i går anklaget Ap-leder Jonas Gahr Støre regjeringen for ikke å ta problemet med deltidsarbeid på alvor, fordi stadig flere nå jobber ufrivillig deltid.

P4 - 27 Aug 19 kl. 12:29

- Lokalt politi ikke tar Økokrim-anmeldelser nok på alvor

Riksadvokaten mener at lokalt politi ikke tar anmeldelser fra Økokrim nok på alvor, I en ny tilsynsrapport peker Riksadvokaten på en rekke utfordringer i samhandlingen mellom Økokrim og de lokale politidistriktene. Mange anmeldelser, som er grundige og godt dokumenterte av Økokrim blir henlagt, heter det i rapporten. Det anvendes også ofte uriktige henleggelsesgrunnlag, ifølge Riksadvokaten..

VG - 11 Dec 19 kl. 11:09

Hvis kvalitet er spørsmålet, er ikke PISA-testene svaret

I en kronikk i VG 6. desember har forfatteren Sanna Sarromaa en visitt til både norske elevers resultater i PISA-undersøkelsen og Senterpartiets skolepolitikk..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Man skulle jo tro det var en parodi

Den siste tiden har såkalte «meme»-kontoer som tøyser med influensere blitt stadig mer populære. EF språkreisers samarbeid med Sophie Elise er som hentet ut fra en av dem..

VG - 7 timer siden

Giften som leder til terror

Terror i Tyskland er de siste årene blitt utført av både høyreekstreme og ytterliggående islamister. De har én sak felles. De vil undergrave det liberale demokratiet..

VG - 12 timer siden

Skolen skal tilpasses eleven

Mange elever får ikke den utdannelsen de fortjener fordi skolen har vært for ensrettet. Nå skal skolen tilpasses eleven – ikke omvendt..

VG - Igår: 20:18

Svarer Frp: – Den farlige stigmatiseringen

Det er overhodet ikke overraskende at Sylvi Listhaug og Jon Helgheim får ungdomskriminalitet til å handle om etnisitet på basis av deres bestilling til SSB om å produsere statistikk på kriminalitet koblet til etnisitet..

VG - Igår: 15:16

Dette er det komplette kaos

En tidligere høyesterettsdommer mener det ikke er begått justismord i NAV-saken. Vi har en skandale i skandalen..

VG - Igår: 11:40

Kjære fornekter

Har du tenkt gjennom hva det vil si å støtte «Folkeopprøret mot klimahysteriet» på Facebook?.

VG - Igår: 11:08

Soning med mening og muligheter

VGs rundtur med Arbeiderpartiet i et norsk fengsel etterlater et inntrykk av at det meste er galt med norsk kriminalomsorg. Dette stemmer selvfølgelig ikke.  .

VG - I førrgår: 20:17

Offer eller offensiv?

KIRKENES (VG) Hvis du reiser til Finnmark og snakker om flyskam, så er det du som får føle skammen. Derfor oppleves Widerøes rutekutt som nok en knyttneve fra storsamfunnet..

VG - I førrgår: 11:06

Oslo øst fortjener et løft

Få minutter fra Oslo Sentralstasjon ligger landets mest mangfoldige boområde, på godt og vondt..

VG - I førrgår: 11:03

Det verste gjenstår i Syria

President Bashar al-Assad er i ferd med å rette dødsstøtet mot de siste syriske opprørere. Det store slaget kan stå om Idlib, opprørernes bastion i nord..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt