VG > Debatt

Tirsdag, 22 September, 15:58

VG - 22 okt. 19 kl. 15:09

Ap tar ikke skolepolitikk på alvor

Arbeiderpartiets skolepolitikk og partiets to siste valgkamper fungerer som et forstørrelsesglass for å forstå partiets krisetilstand..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap tar, ikke, skolepolitikk, alvor
VG - 22 okt. 19 kl. 15:09

DEBATT tirsdag: – Ap tar ikke skolepolitikk på alvor

Arbeiderpartiets skolepolitikk og partiets to siste valgkamper fungerer som et forstørrelsesglass for å forstå partiets krisetilstand..

NRK - 25 aug. 20 kl. 21:46

Vil ha fraværsgrense for ungdom

Høyres programkomité til ny skolepolitikk foreslår innføring av fraværsgrense også i ungdomsskolen. Høyres programkomité til ny skolepolitikk tar til orde for en ungdomsskolereform..

Dagbladet - 05 sep. 19 kl. 14:14

God skolepolitikk for hele Oslo

Oslo trenger en skole for alle elever, ikke bare de med best karakterer. Vi mener at det er synd at Høyre er imot å drive en skolepolitikk basert på ny kunnskap..

VG - 06 sep. 19 kl. 21:43

Ap-angrep på regjeeringens skolepolitikk: - Bakdøren står vid åpen for ufaglærte lærere

TRONDHEIM (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre hevdet i partilederdebatten at regjeringen skolepolitikk fører til at antallet ufaglærte lærere øker i norsk skole..

VG - 06 sep. 19 kl. 21:43

Ap-angrep på regjeringens skolepolitikk: – Bakdøren står vid åpen for ufaglærte lærere

TRONDHEIM (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre hevdet i partilederdebatten at regjeringen skolepolitikk fører til at antallet ufaglærte lærere øker i norsk skole..

P4 - 05 mars 20 kl. 17:33

Bekymret for at flere land ikke tar koronavirus nok på alvor

Verdens helseorganisasjon er bekymret for at flere land i verden ikke tar koronaviuset nok på alvor. Det kom frem i deres pressebrief i ettermiddag. Globalt er nå 95.

P4 - 23 aug. 19 kl. 16:40

– Tar ikke innbyggerne på alvor

Innbyggerne i mange kommuner får ikke sagt hva de mener om tjenester som barnehage og sykehjem der de bor. En ny undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at 7 av 10 kommuner ikke har brukerundersøkelser på nettsidene sine. Fagdirektør Anne Kristin Vie frykter mange kommuner ikke tar hverken kvaliteten på tjenestene eller innbyggerne sine på alvor..

P4 - 30 juli 19 kl. 07:50

- Tar ikke deltid på alvor

Arbeiderpartiet mener regjeringen ikke tar problemet med deltidsarbeid på alvor. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at antall ansatte som ønsker større stillinger enn det de har har økt det siste året, og særlig blant kvinner, fra 43 000 til 49 000. Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener disse er låst i en deltidsfelle, og han anklager regjeringen for å ha åpnet for mer midlertidighet, skriver Dagsavisen..

P4 - 27 aug. 19 kl. 12:29

- Lokalt politi ikke tar Økokrim-anmeldelser nok på alvor

Riksadvokaten mener at lokalt politi ikke tar anmeldelser fra Økokrim nok på alvor, I en ny tilsynsrapport peker Riksadvokaten på en rekke utfordringer i samhandlingen mellom Økokrim og de lokale politidistriktene. Mange anmeldelser, som er grundige og godt dokumenterte av Økokrim blir henlagt, heter det i rapporten. Det anvendes også ofte uriktige henleggelsesgrunnlag, ifølge Riksadvokaten..

NRK - 08 nov. 19 kl. 11:54

Tar rapporten på største alvor

Kystverket tar Havarikommisjonens sikkerhetstilrådinger på største alvor, sier direktør Einar Vik Arset. I den første delrapporten sier Havarikommisjonen at Kystverket ikke hadde gjort nok for å sikre tilstrekkelig trafikkovervåkning..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

«Klimaaktivister» – her er sannheten

De radikale miljøvernernes linje vil gjøre Norge til et fattigere land, nordmenn til et fattigere folk og ta jobben fra hundretusener av arbeidsfolk..

VG - 4 timer siden

Hei, jeg heter Pablo og var tidligere utlending

Jeg har norsk statsborgerskap. Jeg er norsk. Den erkjennelsen i sin tid gav meg ro..

VG - 5 timer siden

Isolasjon kan ikke bli den nye normalen for våre eldre

Corona-pandemien har ført til isolasjon og ensomhet for mange eldre. Nå vil vi ta grep for å sikre at isolasjon ikke blir den nye normalen..

VG - 5 timer siden

Den Gamle Krigsskole har potensial for verdiskapning

I disse dager pågår en intens dragkamp om den fremtidige status for Den Gamle Krigsskole i Tollbugata 10 (T-10)..

VG - 16 timer siden

Trump har alt å vinne på rask prosess

President Donald Trump har fått mulighet til å nominere en tredje høyesterettsdommer på fire år. Det mobiliserer en viktig velgergruppe som Trump trenger for å bli gjenvalgt..

VG - 23 timer siden

Streik på verst tenkelige tidspunkt

Midt i den heftigste corona-oppblomstringen siden i vår, risikerer vi at folk stuer seg sammen på T-bane og tog..

VG - Igår: 15:24

«25 under 25»: Jeg er uenig, betyr det at jeg er et dårlig menneske?

Vi må ikke la norsk politikk bli en labyrint, hvor man må navigere seg gjennom saker det kan være feil å mene noe om..

VG - Igår: 09:19

Ikke alle skal med

Nominasjonsprosesser er ofte forutsigbare greier, men i Høyre brygger det opp til kamp i nær halvparten av fylkene. I Nord-Norge risikerer alle de sittende representantene å bli vraket..

VG - Igår: 07:57

Se «Cuties»!

Å beskytte barn mot alle former for vold, overgrep, utnyttelse og skadelig påvirkning, er blant samfunnets viktigste oppgaver. Nettopp derfor skal man ikke som voksen bare snakke om filmen «Cuties», man skal se den..

VG - Igår: 07:58

Corona-tiltak er selvsagt nødvendig

De som protesterer mot nedstenging mener vi har å gjøre med en ufarlig sykdom. Men det er tiltakene som har gjort pandemien såpass mild i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt