P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 16:53

P4 - 17 Sep 19 kl. 06:26

Ap tapte mest i flest kommuner

Arbeiderpartiet var den største taperen i nær halvparten av kommunene ved valget i år.
En oversikt fra NRK viser at Ap tapte mest oppslutning i 163 av Norges 356 kommuner.
Og det var intet lystig valg for det nest største partiet heller - Høyre tapte nest mest og var den største taperen i 58 kommuner..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK, Ap, Norges

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap tapte, mesti , flest, kommuner
Klartale - 17 Sep 19 kl. 09:00

Så mye tapte Ap i valget

Arbeiderpartiet gjorde det dårlig i kommunevalget i 2019. Partiet tapte flest stemmer i 163 kommuner..

P4 - 05 Sep 19 kl. 10:28

Senterpartiet kan få flest folkevalgte

Senterpartiet ligger an til å få flest folkevalgte i kommunene. Det viser en beregning som Poll of polls har gjennomført, basert på meningsmålinger i 168 kommuner, skriver Nationen. Til tross for at de er tredje størst på meningsmålingene ligger de, ifølge beregningene, an til å ende opp med 2699 mandater - flest av alle partier.

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 20:37

Partienes topp-ti-på-topp-kommuner

Sp kan skryte av å ha fått rent flertall i flest kommuner. Her får du oversikten over alle partienes ti beste kommuner etter årets kommunevalg..

P4 - 11 Sep 19 kl. 16:20

Annenhver kommune skiftet farge

Mer enn annenhver kommune har fått et nytt parti som sitt største etter valget. 183 kommuner, 51,4 prosent, skiftet farge, viser en oversikt fra NTB. Senterpartiet topper vekst-listen - ble størst i 127 kommuner, opp fra 98 i 2015.

NRK - 11 Sep 19 kl. 16:34

Annenhver kommune skiftet farge

Litt over halvparten av landets kommuner, 51,4 prosent, har fått et nytt parti som sitt største etter valget. Men Arbeiderpartiet er fortsatt størst i flest kommuner..

P4 - 24 Sep 19 kl. 07:27

Norske kommuner mangler planer mot vold i nære relasjoner

Kun 4 av ti norske kommuner har gode handlingsplaner mot vold i nære relasjoner. Det viser en fersk rapport fra Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress, NKVTS. Det er flest kommuner med høye innbyggertall som har handlingsplaner, men allikevel bor bare 63 prosent av innbyggerne i kommuner med slike hjelpetilbud.

NRK - 07 Sep 19 kl. 22:55

Disse partiene bruker mest

Stortingspartiene bruker millioner på sosiale medier i valgkampen. Arbeiderpartiet og Høyre bruker mest og har flest annonser..

P4 - 06 Sep 19 kl. 06:44

Flest uføre på bygda

Andelen uføre i mange distriktskommuner er mange ganger så høy som i byene. Seks kommuner har en andel uføre på over 20 prosent, og ytterligere 95 kommuner har en andel over 15 prosent, viser en kartlegging Nationen har gjort. Statistikken viser en klar overvekt av distriktskommuner blant de dårligste, og bykommuner blant de beste.

P4 - 26 Sep 19 kl. 23:05

Usunne mest skeptiske til helsetiltak

De som lever usunt er mest negative til sunnhetskampanjer fra myndighetene. Det viser forskning fra Universitetet i Oslo og NTNU, skriver Aftenposten. Der kommer det frem at nordmenn flest er positive til at myndighetene driver med helseforebyggende tiltal.

P4 - 31 Oct 19 kl. 06:43

Nordmenn på flyttetoppen

Nordmenn flytter mer enn før, og i den lille kommunen Frosta i Trøndelag flyttes det mest. Det viser nye tall fra Statistisk Sentralbyrå. Nesten 250 000 nordmenn flyttet mellom ulike kommuner og fylker i fjor, og nesten 450.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 1 time siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 1 time siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.

P4 - 1 time siden

Bil kjørte på to personer i London

Politiet i London melder at en bilist har kjørt på eller kollidert med to personer i Sloane Square. Gjerningsmannen skal ha løpt fra åstedet etter hendelsen, men er nå pågrepet av politiet. Skadeomfanget og flere opplysninger rundt hendelsen er foreløpig ukjent..

P4 - 1 time siden

Y-blokka skal rives

Kampen om Y-blokka er over. Stortinget stemte i dag ned SVs forslag om å utsette rivning av bygningen inntil saken var blitt prøvd for retten. Støtteaksjonen for Y-blokka trekker dermed søksmålet, og dermed er betongbygningen i Regjeringskvartalet i Oslo snart historie.

P4 - 1 time siden

– Nordmenn må lage flere barn

– Nordmenn må lage flere barn. Det sier barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse. Nye befolkningsprognoser fra SSB viser at koronapandemien kommer til å redusere den allerede historisk lave fruktbarheten i Norge.

P4 - 1 time siden

Avviser Hagens anke om ransakelse

Politiet får fortsatt ransake boligen til drapssiktede Tom Hagen. Det har lagmannsretten fastslått, som dermed forkaster Hagens anke. Høyesterett konkluderte i mai at 70-åringen ikke kan mistenkes for drap eller medvirkning på drap på sin kone, og dermed ble Hagen løslatt.

P4 - 2 timer siden

Tegnell forsvarer fortsatt strategi

Til tross for svært høye dødstall forsvarer fortsatt Sveriges statsepidemiolog, Anders Tegnell, strategien de har gått for. I et intervju med Sveriges Radio tidligere i dag, uttalte Tegnell at Sverige burde ha innført flere tiltak tidligere. Mange oppfattet uttalelsen som en erkjennelse over at svenske helsemyndigheter har feilet.

P4 - 2 timer siden

Krever svar om forskningsjuks

Bellona, MDG og SV reagerer kraftig på opplysningene om forskningsjuks ved atomreaktoren i Halden. I fjor varslet en ansatt om at det var manipulert med forskningsresultater ved atomreaktoren. Ifølge en rapport skal dette ha skjedd fire ganger fra 1990 til 2005.

P4 - 2 timer siden

74 nye koronadødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 74 nye koronadødsfall det siste døgnet. Det er en økning på ni dødsfall fra i går, opplyser svenske helsemyndigheter. Det er nå registrert til sammen 4542 dødsfall i Sverige, og 40 803 smittetilfeller.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt