VG > Nyheter

Wednesday, 29 January, 21:30

VG - 14 Aug 19 kl. 14:17

Ap svarer politidirektøren: Vi vet bedre, vi laget politireformen

ARENDAL (VG) Arbeiderpartiet nekter å la seg refse av politidirektør Benedicte Bjørnland fordi de ikke snakket med henne før de trakk støtten til politireformen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arendal, Benedicte Bjørnland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap svarer, politidirektørenVi , vet, bedrevi , laget, politireformen
VG - 14 Aug 19 kl. 14:17

Ap svarer politidirektøren: Helt bak mål

ARENDAL (VG) Arbeiderpartiet nekter å la seg refse av politidirektør Benedicte Bjørnland fordi de ikke snakket med henne før de trakk støtten til politireformen..

VG - 14 Aug 19 kl. 12:42

Politidirektøren slår hardt tilbake mot Støres politi-kritikk

Politidirektør Benedicte Bjørnland hørte ingenting fra Ap-leder Jonas Gahr Støre før han trakk partiets støtte til politireformen før helgen. Nå svarer hun på Aps kritikk av reformen, og ber om mer tid til å levere..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 18:30

Politidirektør på politikkens scene | Harald Stanghelle

Så skjedde det uvanlige: Midt i en valgkamp går politidirektøren ut med offentlig refs av Aps leder. Er ikke embetsverket lenger lojale mot sin egen nøytralitet?.

NRK - 27 Aug 19 kl. 10:20

Politidirektøren beordrer moskemøte

Politidirektøren ber alle politimestre invitere muslimske trossamfunn til dialogmøter. – Jeg mener ledelsen i muslimske trossamfunn må være kjent med hvordan trusselbildet for voldelig ekstremisme mot muslimer og moskeer er, sier Benedicte Bjørnland..

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 17:05

Politidirektøren om ekstern granskning: – Dette er en terrorhendelse som vi mener bør ha et blikk utenfra

Politidirektøren avviser at det er kritikken mot politiets håndtering av angrepet på Al-Noor-moskeen som ligger bak beslutningen om en ekstern evaluering..

VG - 28 Aug 19 kl. 18:57

Politimester fulgte ikke permisjonsråd fra politidirektøren

Politidirektør Benedicte Bjørnland var klar på hva hun mente overfor politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt. Men rådet ble ikke fulgt..

VG - 28 Aug 19 kl. 18:57

Politimester fulgte ikke ikke permisjonsråd fra politidirektøren

Politidirektør Benedicte Bjørnland var klar på hva hun mente overfor politimester Steven Hasseldal i Øst politidistrikt. Men rådet ble ikke fulgt..

NRK - 11 Jun 19 kl. 12:17

Kallmyr på plass i nytt helikopter

Politidirektør Benedicte Bjørnland og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) fikk tirsdag en prøvetur med et av politiets nye helikoptre. Kallmyr sier til NTB at de tre nye Leonardo-helikopterne vil bedre terrorberedskapen. Foreløpig er bare to kommet..

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:51

Politidirektøren: -Avhengig av at det meldes fra

Det kan virke som om terskelen for å melde fra om potensielt farlige personer er for høy. Det mener politidirektør Benedicte Bjørnland i kjølvannet av moskéangrepet i Bærum. PST har bekreftet at det ble sendt en bekymringsmelding på terrorsiktede Phillip Manshaus for ett år siden, men denne skal ha blitt sjekket ut.

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:10

Svarer på kritikk av politireformen

Det er underlig at Arbeiderpartiet trakk støtten til politireformen uten å snakke med Politidirektoratet først. Det sier politidirektør Benedicte Bjørnland til VG. Ap-leder Jonas Gahr Støre trakk støtten i helgen fordi han mener regjeringen har utviklet politiet i feil retning.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Søstre fra Bærum kan bli hentet i Syria og brakt til Somalia

Somaliske myndigheter bekrefter at de vil hente europeiske kvinner og barn fra Al-Hol-leiren i Syria. Det kan inkludere to norsksomaliske søstre fra Bærum..

VG - 9 timer siden

Full stopp i all flytrafikk nord for Røros

Ingen fly får ta av fra flyplasser nord for Røros, på grunn av tekniske problemer..

VG - 10 timer siden

Kobe Bryant-ulykken: Helikopteret falt mer enn 2000 fot i minuttet

En foreløpig rapport fra den tragiske helikopterulykken viser at det styrtet med høy fart - og bare var meter fra å gå klar av fjellsiden..

VG - 12 timer siden

Ny undersøkelse: Færre elever blir mobbet

Seks prosent av norske elever svarer at de ble mobbet i fjor. Det er den laveste andelen på 13 år, viser Elevundersøkelsen..

VG - 16 timer siden

Australske forskere har greid å isolere Corona-viruset

Australske forskere har som det første landet utenfor Kina, greid å isolere og dyrke fram Corona-viruset, skriver australske medier onsdag..

VG - 16 timer siden

Australske forskere har greid å isolere Wuhan-viruset

Australske forskere har som det første landet utenfor Kina, greid å isolere og dyrke fram Wuhan-viruset, skriver australske medier onsdag..

VG - 19 timer siden

Amerikanske medier: Ligger an til vitne-smell i riksrettssaken

Majoritetsleder Mitch McConnell skal i et lukket møte med republikanerne ha sagt at han for øyeblikket ikke har nok stemmer til å sette en stopper for demokratene i det mest betente spørsmålet i riksrettssaken..

VG - 23 timer siden

Midtøsten-ekspert om fredsplanen: – For å sikre gjenvalg av Trump og Netanyahu

Eksperter mener president Donald Trumps plan kan føre til oppblussing av den betente konflikten heller enn fred mellom Israel og palestinerne..

VG - 23 timer siden

Tog krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil på en jernbaneovergang i Vikersund i Buskerud..

VG - Igår: 18:22

Trump om egen Midtøsten-plan: – Et stort skritt mot fred

Mens president Donald Trump presenterte sin kontroversielle fredsplan for Israel og Midtøsten, demonstrerte tusenvis av palestinere i protest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt