P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:00

P4 - 03 juni 20 kl. 21:17

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord.
Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB.
Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.
I områdene nord for dette skal det ikke igangsettes ny petroleumsvirksomhet.
Den nye grensa får nå støtte fra Ap..
Les mer på P4


Les mer om:
Arbeiderpartiets, NTB, Ap

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap sikrer, flertall, for, regjeringens, iskant
Aftenposten - 03 juni 20 kl. 21:10

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord..

Aftenposten - 03 juni 20 kl. 21:10

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant - får krirtikk fra miljøbevegelsen

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord..

VG - 17 april 20 kl. 14:28

SV sikrer flertall for eggdonasjon og assistert befruktning for enslige

Sammen har Sosialistisk Venstreparti, Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet flertall på Stortinget, og de vil nå liberalisere bioteknologiloven på en rekke punkter – mot regjeringens vilje..

VG - 04 juni 20 kl. 16:14

Ap sikrer flertall for ny E18 gjennom Bærum – i slanket utgave

Striden om ny E18 fra Lysaker til Høvik i Bærum kan få sin avslutning. Ap går inn for en slankere motorvei, og sikrer flertall på Stortinget..

Aftenposten - 24 april 20 kl. 11:37

Sterke reaksjoner på regjeringens iskantgrense, men trolig flertall for hovedtrekkene

Miljøbevegelsen og opposisjonen er i harnisk over regjeringens nye iskantgrense. Men det er likevel trolig bredt flertall for hovedtrekkene i regjeringens forslag..

NRK - 03 juni 20 kl. 21:08

Ap sikrer flertall for iskanten

Arbeiderpartiet støtter regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, melder NTB. Den såkalte iskanten setter grensen for hvor ny petroleumsvirksomhet kan settes igang..

P4 - 18 feb. 20 kl. 16:24

Enige om samarbeidsavtale

Byrådspartiene Ap, MDG og SV er enige med Rødt om en samarbeidsavtale i Oslo som sikrer byrådet flertall. Partiene opplyser de vil forplikte seg til å søke å danne flertall for ordinære og reviderte budsjetter i bystyreperioden..

NRK - 21 mars 20 kl. 13:53

Enighet om omskrevet kriselov

– Denne loven er nødvendig i denne ekstraordinære situasjonen, men regjeringens forslag samlet ikke flertall, sier Jonas Gahr Støre, som er saksordfører for behandlingen av regjeringens kriselov..

P4 - 27 mars 20 kl. 16:09

Trolig flertall for studentpakke

Nå er det trolig flertall på stortinget for regjeringens krisepakke til studentene. Mange studenter og flere partier har protestert mot pakken, som vil gi studentene mer lån. Men Frps nestleder Sylvi Listhaug sier nå til VG at det viktigste nå er å sikre folk tilgang til penger..

NRK - 25 juni 20 kl. 16:56

Sikrer drift på Haugesund lufthavn

Det er nå enighet om en avtale som sikrer videre drift for Haugesund lufthavn. Avtalen sikrer om lag 70 millioner kroner i tilskudd i 2020. – Jeg er glad for at aktiviteten nå ser ut til å ta seg opp, sier samferdseslminister Knut Arild Hareide..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

For dårlig hjelp til slagrammede

Altfor få personer, som har hatt slag, får den hjelpen de trenger. Ferske tall fra Norsk Hjerneslagregister viser at under 40 prosent av de slagrammede får etterkontroll. Årlig rammes 12.

P4 - 30 minutter siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president Jair Bolsonaro har fått påvist koronavirus. Det sa han i et TV-intervju i dag, ifølge Washington Post. Han sier videre at han føler seg bra etter første runde med behandling..

P4 - 45 minutter siden

Oslo Børs endte ned

Oslo Børs endte svakt ned ved slutt i dag. Hovedindeksen ente på 808,92 poeng, det er en nedgang på 0,13 prosent. Både sjømat og shipping har i dag falt i tillegg har det vært mye rødt i energisektoren..

P4 - 1 time siden

MC-fører til sykehus etter ulykke med bil

En motorsyklist er sendt til sykehus etter en ulykke med en bil på Vestnes i Møre og Romsdal. Tilstanden til MC-føreren er ikke kjent. Føreren skal ha kjørt på en bil som stod stille i 60-sonen bakfra..

P4 - 45 minutter siden

Karaktersnittet i matte øker

Karaktersnittet for eksamen i matematikk for 10.-klassinger gikk opp fra 2017 til 2019. Gjennomsnittskarakteren økte fra 3,4 til 3,6 viser en ny rapport laget av Fafo for Utdanningsdirektoratet.

P4 - 45 minutter siden

Over 200.000 dødsfall i Europa

Over 200.000 mennesker er nå døde som følge av koronaviruset i Europa. Det viser en oversikt nyhetsbyrået AFP har laget.

P4 - 45 minutter siden

Høie ber kommuene stramme opp utestedene

Helseminister Bent Høie ber kommunene stramme opp utestedene. Han er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes. Derfor har Helsedirektoratet i dag sendt ut et brev til kommunene for å skjerpe kontrollen.

P4 - 1 time siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..

P4 - 1 time siden

Politiet har punktert på vei til ulykke

En person er skadet etter at en firhjuling og en personbil har kolidert på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

P4 - 1 time siden

To tog har kollidert i Tsjekkia

To persontog har kollidert i Tsjekkia i ettermiddag. Det melder lokale medier. Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men ulykken skal ha skjedd ved en stasjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt