NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:25

NRK - 11 Sep 19 kl. 22:49

Ap og Sp skal styre i Innlandet

Forhandlingsutvalgene i Innlandet Arbeiderparti og Oppland og Hedmark Senterparti har kommet fram til enighet om å fremme forslag til sine partier om et samarbeide for fylkestingsperioden 2019 – 2023. Hvem som blir fylkesordfører er ikke klart enda..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet Arbeiderparti, Oppland, Hedmark Senterparti, Sp, Innlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap og Sp skal, styrei , Innlandet
NRK - 17 Jul 19 kl. 07:40

Undertegner avtale i Sudan

Protestbevegelsen og militærjuntaen i Sudan undertegner onsdag morgen en avtale som etablerer en overgangsregjering som skal styre frem til et sivilt styre som skal overta i løpet av tre år. Det melder Norges ambassadør til Sudan..

NRK - 13 Sep 19 kl. 15:39

Forhandlinger om å styre Viken

Ap, MDG, SV og Sp har i dag blitt enige om å starte forhandlinger om å styre Viken fylke sammen. Tonje Brenna (bildet), som er fylkesrådskandidat for Ap, sier hun har stor tro på at de skal klare å finne en felles politisk plattform..

NRK - 18 Sep 19 kl. 18:58

Går for rødgrønt styre av Tromsø

Det er klart i kveld etter at Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, og Miljøpartiet de Grønne har bestemt seg for å forhandle om styre av byen..

VG - 12 Aug 19 kl. 23:36

Brannvesenet i Innlandet: – Helt kaos!

Oversvømmelser preger byen Brumunddal i Innlandet, etter kraftig regnskyll. Brannvesenet har bedt om bistand fra kommunen og Sivilforsvaret..

NRK - 10 Sep 19 kl. 20:09

97 år med Ap-styre over i Gjøvik

Den rødgrønne alliansen AP, SV, Rødt og MDG i Gjøvik får til sammen 20 av 41 mandater i kommunestyret, og blir dermed mindretall, opplyser valgstyret. Det er klart at Torvild Sveen fra Senterpartiet blir ordfører etter 97 år med Arbeiderparti-styre..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 14:28

Russere liker Sovjet-regimet bedre enn dagens styre

Russerne har et mer fordelaktig syn på regimet fra Sovjetunionens dager enn på dagens styre, viser en meningsmåling fra det uavhengige Levada-senteret..

NRK - 06 Sep 19 kl. 21:10

Snart barker partilederne sammen

Om mindre enn tre døgn har velgerne avgjort hvem som skal styre norske kommuner og fylker. Først skal de i ilden i den siste partilederdebatten på NRK..

Klartale - 04 Jun 19 kl. 21:49

Hvem skal styre Danmark?

I dag (onsdag) skal danskene stemme. Blir Mette Frederiksen ny statsminister i Danmark de neste årene?.

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 12:41

OSM Maritime inngår allianse med Arne Fredly

Skal styre Hunters nye flåte av VLCC-er. .

NRK - 23 May 19 kl. 16:31

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt