NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 06:50

NRK - 11 Sep 19 kl. 22:49

Ap og Sp skal styre i Innlandet

Forhandlingsutvalgene i Innlandet Arbeiderparti og Oppland og Hedmark Senterparti har kommet fram til enighet om å fremme forslag til sine partier om et samarbeide for fylkestingsperioden 2019 – 2023. Hvem som blir fylkesordfører er ikke klart enda..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet Arbeiderparti, Oppland, Hedmark Senterparti, Sp, Innlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap og Sp skal, styrei , Innlandet
P4 - 18 Feb 20 kl. 17:41

Skal avgjøre ny sykehusstrid

Alle kan ikke få det som de vil i sykehusstriden i Innlandet. Det er beskjeden fra helseminister Bent Høie etter at han i dag har reist rundt til de nedleggingstruede sykehusene i Elverum, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Innlandet skal få nytt sykehus ved Mjøsbrua.

NRK - 02 Oct 19 kl. 13:29

Senterpartiet vil ha vekk Innlandet

Frå nyttår går Oppland og Hedmark saman for å bli fylkeskommunen Innlandet. Men dersom det blir nytt fleirtal på Stortinget om to år, varslar Senterpartiet at dei vil søke om å få Innlandet oppløyst, skriv Dagsavisen..

P4 - 02 Oct 19 kl. 12:36

- Også Innlandet vil reversere

Også Innlandet vil søke om å få reversert fylkes-sammenslåingen i 2021. Det sier fylkesvaraordfører Aud Hove fra Senterpartiet til Dagsavisen. Hedmark og Oppland skal slås sammen til Innlandet ved nyttår.

P4 - 02 Oct 19 kl. 12:36

Også Innlandet vil reversere

Også Innlandet vil søke om å få reversert fylkes-sammenslåingen i 2021. Det sier fylkesvaraordfører Aud Hove fra Senterpartiet til Dagsavisen. Hedmark og Oppland skal slås sammen til Innlandet ved nyttår.

NRK - 19 Feb 20 kl. 15:29

Vil ha sykehuset til Moelv

Nestleder i Innlandet Arbeiderparti, Rune Støstad sier det nye hovedsjukehuset for Innlandet bør ligge i Moelv. Støstad, som også er ordfører i Nord-Fron, er dermed den første sentrale politikeren i Innlandet som tar klar stilling i denne saken..

NRK - 04 Feb 20 kl. 15:15

Hovedsykehuset blir ved Mjøsbrua

Det nye hovedsykehuset for Innlandet skal ligge ved Mjøsbrua. Det slår helseminister Bente Høie fast overfor NRK. I det siste har det oppstått usikkerhet rundt plassering av det nye sykehuset, og i går gikk styreleder i Sykehuset Innlandet av..

NRK - 17 Jul 19 kl. 07:40

Undertegner avtale i Sudan

Protestbevegelsen og militærjuntaen i Sudan undertegner onsdag morgen en avtale som etablerer en overgangsregjering som skal styre frem til et sivilt styre som skal overta i løpet av tre år. Det melder Norges ambassadør til Sudan..

NRK - 22 Jan 20 kl. 15:58

Fortsatt skoletrusler

Det kommer fortsatt en stor mengde trusler mot skoler rundt omkring i hele landet. Senest i natt og i dag har skoler også i Innlandet mottatt trusler om at noe alvorlig skal skje. Det sier stabssjef i Innlandet politidistrikt, Pål Erik Teigen..

NRK - 13 Sep 19 kl. 15:39

Forhandlinger om å styre Viken

Ap, MDG, SV og Sp har i dag blitt enige om å starte forhandlinger om å styre Viken fylke sammen. Tonje Brenna (bildet), som er fylkesrådskandidat for Ap, sier hun har stor tro på at de skal klare å finne en felles politisk plattform..

NRK - 18 Sep 19 kl. 18:58

Går for rødgrønt styre av Tromsø

Det er klart i kveld etter at Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, og Miljøpartiet de Grønne har bestemt seg for å forhandle om styre av byen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 15 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 15 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 30 minutter siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

NRK - 2 timer siden

Rivalene til angrep på Sanders

Bernie Sanders fikk gjennomgå av rivalene for sin plan om et offentlig helsevesen i USA i den siste store debatten blant de demokratiske presidentkandidatene. Debatten var den siste før e før valget i Sør-Carolina lørdag og «supertirsdag» neste uke..

NRK - 2 timer siden

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.

NRK - 4 timer siden

Over 1000 virussmittede i Sør-Korea

Antallet smittede av det nye koronaviruset i Sør-Korea har økt med 169 siden tirsdag, melder landets helsemyndigheter. I alt elleve personer har omkommet og totalt har 1.146 mennesker blitt smittet av koronaviruset i Sør-Korea..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt