NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:11

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:11

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent. Frp får oppslutning på 6,1 prosent, det samme som Rødt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trondheim, Rødt, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap og Frp, svakerei , Trondheim
Hegnar.no - 14 May 19 kl. 17:28

Svakere fra GC Rieber Shipping

Inntektene steg, men bunnen ble svakere..

Hegnar.no - 09 Aug 19 kl. 08:33

Svakere fra Tyskland

Tysklands handelsbalanse ble svakere enn ventet. .

E24 - 14 May 19 kl. 06:33

Svakere første kvartal fra Lerøy

Lerøys første kvartal kom inn svakere enn i fjor, og svakere enn analytikerne ventet på forhånd..

NRK - 14 Jul 19 kl. 22:49

«Barry» svakere over land

Den tropiske stormen «Barry» har blitt enda litt svakere idet den ruller innover fastlandet sør i USA..

Hegnar.no - 08 Jul 19 kl. 20:09

Svakere år for kundene ga svakere år for Sissener

Negativ avkastning ga ingen suksesshonorar for Jan Petter Sissener i fjor.

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 07:17

Svakere kvartalsresultat enn ventet for Equinor

Equinor leverte et svakere resultat enn ventet i andre kvartal. Lavere priser på olje og gass og høy vedlikeholdsaktivitet er blant hovedårsakene..

NRK - 03 May 19 kl. 08:35

Svakere driftsresultat for Equinor

Equinor leverte et svakere justert driftsresultat i årets første kvartal sammenlignet med i fjor. Hovedårsaken er lavere råvarepriser, ifølge Equinor..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 12:02

SJ vant konkurranse om å kjøre jernbane - Vy tapte igjen

Den 3. desember gikk fristen ut for selskapene som skal knive om å få kjøre tog på Nordlandsbanen (Trondheim-Bodø), Dovrebanen (Oslo-Trondheim) og Trønderbanen (lokaltoget mellom Steinkjer og Trondheim)..

P4 - 06 Jun 19 kl. 14:12

Svakere vekstutsiker for norsk økonomi

SSB spår dårligere tider. Norsk økonomi står overfor svakere vekstutsikter de kommende årene. Det spår Statistisk sentralbyrå, som i dag la frem sine økonomiske prognoser.

P4 - 05 Sep 19 kl. 20:51

Ap-ras i Trondheim

Arbeiderpartiet i Trondheim har mistet nesten annenhver velger siden valget i 2015, ifølge en meningsmåling gjort for NRK og Adresseavisen. 23,3 prosent er oppslutningen for Ap. Det er ned 18,2 prosentpoeng fra forrige lokalvalg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt