NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:19

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:11

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent. Frp får oppslutning på 6,1 prosent, det samme som Rødt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trondheim, Rødt, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap og Frp, svakerei , Trondheim
Hegnar.no - 14 May 19 kl. 17:28

Svakere fra GC Rieber Shipping

Inntektene steg, men bunnen ble svakere..

Hegnar.no - 09 Aug 19 kl. 08:33

Svakere fra Tyskland

Tysklands handelsbalanse ble svakere enn ventet. .

E24 - 14 May 19 kl. 06:33

Svakere første kvartal fra Lerøy

Lerøys første kvartal kom inn svakere enn i fjor, og svakere enn analytikerne ventet på forhånd..

NRK - 14 Jul 19 kl. 22:49

«Barry» svakere over land

Den tropiske stormen «Barry» har blitt enda litt svakere idet den ruller innover fastlandet sør i USA..

Hegnar.no - 08 Jul 19 kl. 20:09

Svakere år for kundene ga svakere år for Sissener

Negativ avkastning ga ingen suksesshonorar for Jan Petter Sissener i fjor.

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 08:56

Annonsefall fører til svakere Schibsted-vekst

Schibsteds driftsresultat i tredje kvartal er i år på 542 millioner kroner, 6 prosent mer enn samme tid i fjor. Fall i annonseinntekter fører til svakere vekst..

NRK - 06 Nov 19 kl. 08:03

Jenter gjør det litt svakere

Årets nasjonale prøver viser i snitt ingen store endringer, fastslår Kunnskapsdepartementet. Men det er en viss utvikling i retning av at jenter gjør det svakere og gutter bedre, enn før..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 07:17

Svakere kvartalsresultat enn ventet for Equinor

Equinor leverte et svakere resultat enn ventet i andre kvartal. Lavere priser på olje og gass og høy vedlikeholdsaktivitet er blant hovedårsakene..

NRK - 03 Jan 20 kl. 11:30

Ila-mistenkt til Trondheim

En av de mistenkte etter skytinga i Ila i Trondheim, blir framstilt for varetektsfengsling mandag. Nordmannen i 20-åra meldte seg for politiet i Danmark i romjula og transporteres til Trondheim i kveld. Den andre etterlyste er fortsatt på frifot..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 07:04

Trondheim varsler ny offensiv

Etter at skitouren fra Åre til Trondheim i februar er ferdig, starter jobben med å hente langrennsirkuset til Trondheim på fast basis..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 5 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 15 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 45 minutter siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 45 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 1 time siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt